Bedrijfsinformatie

Telefoonmaken.nl is opgericht in 2000 in Eindhoven.Wij doen alles op repair gebied van smartphones, tablets. Sinds 2012 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke franchise formule die de veelzijdige klant van alle soorten reparaties voorziet.

Telefoonmaken.nl behoort tot grootste keten in Nederland en België op gebied van telefoon en tablet reparatie, accessoires, telefoonhoesjes en tablethoezen. Telefoonmaken.nl staat voor een groot aanbod aan reparaties en producten op voorraad, kwalitatieve producten en een klantenservice die 6 dagen per week voor haar klanten klaarstaat. Ook staan we klaar om u te helpen aan producten die we niet direct in de winkel hebben. U kunt bij een van onze winkels bij u in de buurt terecht voor telefoon accessoires en reparaties. Zoek gemakkelijk naar een winkel bij u in de buurt met onze winkel routeplanner.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw toestel is. Vandaar dat wij hoge service bieden! Of het nu gaat om reparatie van een oud of een nieuw toestel. Bij Telefoonmaken.nl bent u aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunt u wanneer u langs komt op een locatie bij u in de buurt onder genot van een kopje koffie wachten terwijl wij een reparatie uitvoeren.

Onze backofficemedewerkers zijn  een onmisbare schakel in de totale keten en zijn daarmee essentieel voor het borgen van klanttevredenheid en kostenbesparing.Tevens willen wij u ontzorgen door alle administratie handelingen voor het aanmelden van bv een verzekerings kwestie en de afhandeling daarvan uit handen te nemen.

Voor B2B en B2C zijn wij met een jaarlijkse vaste en flexibele capaciteit in staat al uw reparaties te verzorgen. Vanwege onze sterke backoffice zijn daarom de ideale partner voor retailers, bedrijven en verzekeraars.

Hoofdkantoor:
Telefoonmaken.nl Franchise B.V.

Lichstraat 300
5611 XH  Eindhoven
KvK nr: 63297159
BTW nr: NL855174365B01