HTC U Ultra Reparaties

De meest voorkomende HTC U Ultra reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor HTC U Ultra reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Vind uw dichtsbijzijnde winkel

Scherm glas vervangen € 0
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

HTC U Ultra kapot? Telefoonmaken repareert je HTC in 30 min.

Heeft u uw HTC U Ultra laten vallen of werkt hij niet meer goed? Laat hem dan repareren door een van onze vakkundige monteurs in 1 van onze winkels die u door heel Nederland vindt. Met inmiddels 15 jaar ervaring in het repareren van telefoons staat u in 30 minuten weer buiten met een compleet gerepareerde HTC U Ultra.

Originele HTC U Ultra onderdelen

Bij telefoonmaken gebruiken we uitsluitend OEM onderdelen. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunnen we garanderen dat uw HTC U Ultra weer als nieuw functioneerd. Zijn er meer onderdelen defect dan dat u heeft aangegeven dan zullen we altijd even contact met u opnemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, wel zo netjes vinden we! Kortom voor HTC reparatie moet u bij Telefoonmaken zijn!

HTC U Ultra scherm reparatie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

HTC U Ultra reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 0 reviews