iPad Air 3 2019 Reparaties

De meest voorkomende iPad Air 3 2019 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPad Air 3 2019 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

LCD en glas vervangen OEM € 224
Waterschade behandeling € 34
Toestel onderzoeken € 14
Software probleem € 34

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPad Air 3 2019 scherm reparatie

Voor een iPad Air 3 2019 scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPad Air 3 2019 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPad Air 3 2019 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPad Air 3 2019 reparatie.

Locaties voor uw iPad Air 3 2019 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPad reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
LCD Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen

iPad Air 3 2019 reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPad Air 3 2019 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPad Air 3 2019 reparatie
Average rating:  
 20 reviews
 by Karin
ipad air 3 scherm vervangen

Glas was helemaal in stukjes. Zonder afspraak binnen gelopen. Direct vervangen en dat voor een goede prijs.

 by Flex
ipad air 3 glas vervangen

Het scherm is origineel en dat voor zo een prijs. Ze hadden ook meteen tijd om de scherm te vervangen en helemaal niet lang hoeven wachten

 by De Vries
batterij ipad air 3 vervangen

We hebben het volste vertrouwen in telefoonmaken.nl bij een volgend bezoek. De reparatie is met alle tevredenheid uitgevoerd ze hebben ons niet lang laten wachten wat natuurlijk ook heel fijn is wegens dat we niet uit de buurt komen.

 by Els
ipad air 3 reparatie

Ik zat muziek te luisteren bij het afwassen waar mijn toestel naast en per ongeluk het water viel waardoor die waterschade is opgelopen. Ik heb hem laten maken bij de telefoonmaken voor een paar tientjes. Ik ben blij dat ik weer mijn iPad heb, dank jullie wel!

 by Karel
glas ipad air 3 vervangen

Ik heb goede ervaring met scherm reparatie bij deze winkel, het was snel klaar en hij doet het ook helemaal weer.

 by Eelke S.
ipad air 3 scherm vervangen

Is goed gerepareerd

 by Sara
ipad air 3 glas vervangen

Ze hebben me glas prima vervangen.

 by Miranda
batterij ipad air 3 vervangen

Goed en snel mijn accu vervangen.

 by Bram
ipad air 3 reparatie

Mijn ipad laten gevallen. Hij glipte uit mijn hand waardoor die op de grond terecht is gekomen en hierdoor schade had opgelopen. Ik heb hem bij telefoonmaken laten repareren. Door schade was mijn scherm niet meer te herstellen. Heb een uurtje op mijn ipad gewacht waarbij ik iets te drinken aangeboden kreeg en toch goed gekomen, dank je voor de service.

 by Sarah
glas ipad air 3 vervangen

iPad laten vallen zelfde dag kon ik gelukkig nog terecht om gelijk mijn glas te vervangen. ben er echt blij mee.

 by Melisa
ipad air 3 scherm vervangen

Ben blij dat ze hier wel mijn toestel voor een redelijke prijs konden maken. Overal wezen vragen en allemaal veel te duur.

 by Jayden
ipad air 3 glas vervangen

Als je een scherm reparatie nodig hebt dan kun je dit het beste bij telefoon maken doen, want ze zijn echt professioneel. Mijn Nova 2 scherm is hier erg goed vervangen daarom raad ik ze aan!

 by Nathalie N.
batterij ipad air 3 vervangen

Ik heb per ongeluk drinken over mijn iPad laten vallen daardoor mijn accu heel slecht functioneerde ik heb hem naar deze winkel gebracht waar ze tegen mij zeiden dat er vocht in de speaker terecht was gekomen ze hebben het voor me vervangen snelle en goede service.

 by Lina
ipad air 3 reparatie

Een goed ervaring opgedaan bij telefoonmaken.nl en kan ze zeker aanraden voor als er wat mankeert. Zij weten er wel raad mee

 by Peer
glas ipad air 3 vervangen

Niet duur. Snelle service met glas te vervangen gehad. Een aanrader

 by Ilse K.
ipad air 3 scherm vervangen

Mijn iPad was op de hoek gevallen waardoor mijn scherm er niet meer paste met een bepaalde tool hebben ze die hoekje weten uit te duiken waardoor mijn scherm er weer op paste ze hebben dit zorgvuldig gerepareerd hele goede service

 by Peter
ipad air 3 glas vervangen

Ben erg tevreden met mijn glas reparatie. Wel was de scherm niet op voorraad maar dat konden ze gelukkig meteen regelen en kregen de scherm meteen geleverd waardoor mijn gsm in de middag al klaar was.

 by Marijke
batterij ipad air 3 vervangen

Ik ben de afgelopen jaren al een paar keer bij telefoonmaken geweest en elke keer dat ik voor een reparatie kom dan word ik accuut geholpen en ze bieden me ook altijd goede advies na de reparatie. Ook altijd garantie bij gekregen maar nooit gebruik van hoeven te maken. Kortom een zeer goed bedrijf om je smartphone of iPad te laten repareren zonder gedoe of complicaties

 by Erwin
ipad air 3 reparatie

Ik was uitgegleden met me fiets waardoor mijn ipad uit mijn hand viel ik heb m naar de telefoonmaken waar ze een nieuwe glas voor me hebben opgezet. Tijdens de reparatie zagen ze dat mijn batterij ook aan vervanging toe was en dat klopte. Hij ging al nog maar een paar uur mee met een volle batterij.

 by Richard van galen
glas ipad air 3 vervangen

Door mijn niet originele lader is er kortsluiting onstaan waardoor ik een nieuwe batterij en een nieuwe glas nodig had. Dit weet ik omdat ik naar telefoonmaken ben gegaan voor een toestel onderzoek, zij hebben mij een goede advies gegeven en doordat ik mijn toestel liet maken kwamen ook de onderzoekskosten te vervallen. Zij hebben mij het advies gegeven om voortaan met een originele lader op te laden en dat ik er ook niet langer als nodig is aan de lader moet laten. Ik heb wel eens vaker van die nare verhalen gehoord over die onoriginele laders en oortjes enzo maar ik had het echt onderschat tot het mij overkwam. Ik heb er meteen even een originele lader en kopstuk gekocht, een ezel stoot zich geen 2x tegen hetzelfde steen hahah. de service die zij mij hebben gegeven was kort en krachtig, zij hechten er geen verkooppraatje omheen, daar hou ik van:))))