iPhone 12 Reparaties

De meest voorkomende iPhone 12 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 12 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM € 369
Laadconnector vervangen € 89
Power aan / uit vervangen € 79
Earspeaker vervangen € 75
Speaker muziek vervangen € 75
Microfoon vervangen € 89
Trilknop vervangen € 75
Volume knop vervangen € 79
Backcover vervangen € 149
Slecht / geen netwerk € 79
Slecht / geen WiFi bereik € 89
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone 12 scherm reparatie

Voor een iPhone 12 scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 12 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 12 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 12 reparatie.

Locaties voor uw iPhone 12 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
iPhone 12 scherm reparatie
Scherm vervangen
Scherm iPhone 12 vervangen
Nieuw scherm
Glasplaat
Glas vervangen
iPhone 12 reparatie
Beeldscherm
Schermreparatie
Nieuw scherm
Beschermglas iPhone 12
Glas scherm
Beeldscherm laten maken

iPhone 12 scherm reparatie

iPhone 12 scherm vervangen

Voor een iPhone 12 scherm reparatie bent u bij telefoonmaken aan het juiste adres. Onze monteurs staan 6 dagen per week klaar om uw mobiel te voorzien van een gloed nieuwe telefoon scherm van de beste kwaliteit. Doordat we de afgelopen 16 jaar uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar verschillende smartphone glas kwaliteit die verkrijgbaar is op de markt kunnen we u altijd verzekeren van een lange levensduur en goede functionaliteit. Het display dat u krijgt bij een iPhone 12 scherm reparatie wordt nauwkeurig getest en moet aan onze functie voorwaarde voldoen vorens we uw mobiel terug overhandigen. Dit doen we om u als klant altijd de beste ervaring en uiteindelijke product te bieden. Bij een iPhone 12 scherm reparatie raakt u geen enkels gegevens kwijt en met onze klaar terwijl u wacht service verliest u geen minuut langer dan dat nodig is voor uw scherm reparatie. Wij weten hoe belangrijk het is om altijd up to date te blijven en bereikbaar te zijn voor vrienden, familie en uiteraard voor werk of school. Wij begrijpen dat het voor niemand prettig is om van het een op het andere moment zonder een mobiel te zitten en dat ook niet iedereen de hele dag de tijd heeft om op een scherm reparatie te wachten. Vandaar dat wij onze service en werkstructuur geheel baseren op de behoefte en ervaring van onze klanten. Uw iPhone 12 scherm reparatie zal ook altijd worden uitgevoerd door een expert met een minimum van  5 jaar ervaring op het gebied van telefoon reparatie. Onze monteur zal niet alleen uw iPhone 12 scherm vervangen maar ook de ingedeukte hoeken uitdeuken als dat nodig is zodat het telefoonscherm altijd mooi op uw smartphone kan worden gemonteerd. Onze monteurs raden het aan om ook als het display nog werkt maar het glas kapot is uw telefoonscherm toch te laten repareren om glas splinters en eventuele infecties te voorkomen. Als kers op de taart worden u na de iPhone 12 scherm reparatie altijd bescherm middelen aangeboden om te voorkomen dat uw telefoonscherm nogmaals kapot valt. zoals een bescherm glaslaag of telefoon case met een rubber randje dat uw telefoon scherm beschermt als uw mobiel plat op de grond valt. Wacht niet langer met het laten repareren van uw smartphone scherm en plan uw route via de winkelzoeker.

iPhone 12 batterij vervangen.

Iedere batterij heeft een levensduur. De levensduur hangt af van het gebruik en onderhoud. De batterij heeft een groot invloed op de gebruiksvriendelijkheid van uw mobiel of tablet en is daarom een belangrijk onderdeel om goed te onderhouden. Maar we gaan er vaak onbewust niet zuinig mee om. Voor goede onderhoud is het belangrijk om gebruik te maken van een oplader en oplaad kop van goede kwaliteit. De hoeveelheid volt dat een lader en oplaad kop geleid staat altijd op de verpakking. De hoeveelheid volt dat een telefoon nodig heeft verschilt van merk en model en kunt u via google gemakkelijk achterhalen. Als uw oplader en/of oplaad kop te veel volt geleidt kan de batterij (waardoor ook uw mobiele telefoon of iPad) problemen beginnen te ervaren en in ergste geval crashen. Wat vaker gebeurt is dat de batterij opzwelt waardoor het telefoonscherm of beeldscherm van de iPad eruit wordt gedrukt waardoor u i.p.v. alleen het batterij laten vervangen ook het scherm moet laten repareren om gebruik te kunnen maken van uw device. Dat willen we natuurlijk liever voorkomen dan genezen.

Hoe weet ik wanneer ik de batterij van mijn iPhone 12 moet laten vervangen?

Uw batterij geeft subtiele signalen van disfunctionaliteit. Het eerste signaal is vaak dat uw telefoon vaker moet worden opgeladen terwijl u er eigelijk niet meer gebruik van maakt als normaal. Uw batterij raakt simpel weg sneller leeg en vaak kan het langer duren voor uw batterij 100% is opgeladen of juist het tegenovergestelde, als uw batterij sneller oplaad en de verkeerde percentages aangeeft. Wat er vervolgens gebeurt is dat uw batterij bij meer dan 1% uitvalt. Dit zal met de tijd erger worden en vaak word dit pas als een last gezien als de telefoon bij 20% of meer uit begint te vallen. Als u op dit moment nog geen actie onderneemt dan zult u tegen de volgende signalen aanlopen. Uw telefoon wordt gloeiend heet bij gebruik, gaat heel snel leeg en moet vaker dan 3x per dag worden opgeladen terwijl u uw telefoon niet meer als normaal gebruikt. Dat gebeurt vaak als u gebruik maakt van uw mobiele telefoon tijdens het opladen of als u uw telefoon niet tot 100% laat opladen en de batterij volledig leeg laat lopen. Het hoeft niet perse zo te zijn dat de accu van uw smartphone opzwelt. Als uw mobiel gloeiend heet word is dat al een call to action om uw batterij te laten vervangen om opzwelling of een eventuele crash te voorkomen.

Als u hier te laat mee bent en uw telefoon crashed dan is dat nog niet zo een ramp. Dat kan snel worden opgelost door de accu te vervangen maar wat hier nou zo vervelend aan is en het voorkomen meer als waard maakt is dat het zo plotseling gebeurt. Uw telefoon valt van het een op het andere moment uit en kan niet meer worden opgestart. U krijgt hier uiteraard geen melding van en kunt u zelf hier niet op voorbereiden. Het kan ieder moment gebeuren, op het werk, op school, midden in een gesprek, op de snelweg terwijl u gebruik maakt van gsp, op een zaterdag avond en zelfs midden in de nacht terwijl u er van uit gaat dat uw wekker de volgende ochtend netjes op tijd afgaat. Als u zich dan verslaapt bent u onbereikbaar en u kunt niet van uit uw eigen telefoon contact opnemen met uw werkgever, docent of familie en vrienden tot u de batterij laat vervangen.

Wat doen wij met de oude batterij?

Batterijen horen niet in de prullenbak. Dat is extreem schadelijk voor ons milieu. Dat geld ook voor alle kapotte telefoonschermen en andere smartphone en tablet onderdelen. De lege batterij komt terecht bij een batterijen inleverpunt waar ze de batterij vervolgens recyclen en op een milieuvriendelijke, veilige en verantwoorde manier verwerken.

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 12 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 12 reparatie
Average rating:  
 14 reviews
by Fien on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Glas Vervangen

Ik ben hier wel eens vaker geweest voor verschillende redenen en ik wordt hier altijd keurig geholpen door het vriendelijke personeel

by Liz on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Scherm Vervangen

Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren

by Floris on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Scherm Reparatie

De wifi op mijn iPad wilde met moeite werken en viel ook vaak weg. De vriendelijke meneer van telefoonmaken kon het binnen 1 dag oplossen!

by Stijn on iPhone 12 reparatie
IPhone 12 Reparatie

De trilknop van mijn telefoon is uitstekend gerepareerd

by Saar on iPhone 12 reparatie
iphone 12 glas vervangen

Ze konden mij meteen helpen, het glas is goed vervangen.
Service was prima

by Sem on iPhone 12 reparatie
iphone 12 scherm vervangen

Ik ging mijn telefoon repareren en vond de service super goed. Zeker aan te raden!

by Daan on iPhone 12 reparatie
iphone 12 scherm reparatie

Ik kwam laat bij hen en ze stonden op het punt af te sluiten, maar ze hebben mijn telefoon binnen korte tijd gerepareerd.

by Hans on iPhone 12 reparatie
IPhone 12 Reparatie

Ik had vandaag een afspraak maar ik moest het geluid van mijn iPhone 12 laten repareren. Gelukkig duurde het niet zo lang anders was ik te laat.

by Jan on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Glas Vervangen

De microfoon van me telefoon ging kapot dus moest telkens oortjes in als ik ging belle of een spraakmemo in wilde spreken. Ik was dit na 3 weken wel zat. Ik vergat mijn oortjes ook continu. Ik ben gaan googlen en zag dat telefoonmaken goed betaalbare prijze heeft en veel ervaring enzo. Ik ben er heen gegaan en de service verbaasde me echt, de microfoon kon dezelfde dag worden vervangen. Ik ben even boodschappen wezen doen en tegen de tijd dat ik terug was lag mijn telefoon al klaar. Helemaal te gek! Ik kan het iedereen aanbevelen

by Lotte on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Scherm Vervangen

Vriendelijke en deskundige mensen die een goede indruk achter laten !

by Thijs on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Scherm Reparatie

Telefoonmaken is een regelrechte aanrader. De service die je hier krijgt krijg je bij de grotere techwinkels niet eens

by Pieter on iPhone 12 reparatie
IPhone 12 Reparatie

Mijn opslag ruimte zat vol en ik had al heel veel verwijdert maar kon nog steeds geen apps downloaded. Ik ben met dit probleem naar telefoonmaken gegaan en de monteur wist er direct raad mee. Hij heeft het in een paar minuutjes opgelost. Topservice

by Reijer on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Glas Vervangen

Goede scherm reparatie voor een betaalbare prijs

by Fedde on iPhone 12 reparatie
Iphone 12 Scherm Vervangen

De accu van mijn iPhone is voor een behoorlijk goedkope prijs vervangen en werkt perfect