iPhone 14 Pro Reparaties

De meest voorkomende iPhone 14 Pro reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 14 Pro reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM € 445
Accu / batterij vervangen € 95
Laadconnector vervangen € 125
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 115
Camera voor vervangen € 110
Camera achter vervangen € 165
Trilknop vervangen € 75
Volume knop vervangen € 115
Slecht / geen netwerk € 135
Slecht / geen WiFi bereik € 135
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone 14 Pro scherm reparatie

Voor een iPhone 14 Pro scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 14 Pro scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm reparatie . Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 14 Pro reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 14 Pro reparatie.

Locaties voor uw iPhone 14 Pro reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm reparatie
Glas reparatie
LCD reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen

iPhone 14 Pro scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 14 Pro reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 14 Pro reparatie
Average rating:  
 19 reviews
 by Nico
iPhone 14 Pro scherm vervangen

iPhone 14 Pro scherm vervangen in Eindhoven. Bij binnenkomst kreeg ik te horen dat ik terstond mijn iPhone 14 Pro scherm kon vervangen. Dat was super. Mijn auto kon ik ook voor de deur parkeren. Ik kom zeker terug!

 by Jozef
iPhone 14 Pro reparatie

Zeer goede en snelle service. Mijn iphone 14 Pro kreeg een waterschade behandeling want hij was goed nat geworden nadat ie even in het water was gevallen. Hij doet het nu helemaal goed. De waterschade behandeling heeft dus uitstekend gewerkt op mijn iphone 14 Pro . Ik had de hoop al opgegeven, maar zo zie je maar weer wat professionals kunnen verrichten

 by Jesse
iPhone 14 Pro scherm reparatie

Mijn iPhone 14 Pro scherm was kapot. De iPhone 14 Pro scherm reparatie was goed en originele scherm. Garantie. Aan te raden !!!

 by Karel
scherm iPhone 14 Pro vervangen

Voor scherm iphone 14 Pro vervangen naar telefoon maken gegaan. Ik heb daar mijn smartphone achter gelaten en na mijn werk ben ik hem gaan ophalen. Hij lag klaar. Ik kon hem meteen testen en hij was goed gemaakt. De kosten vielen ook erg mee. Ik ben tevreden

 by Nancy
reparatie iphone 14 Pro

Iphone 14 Pro scherm laten vervangen, snelle service, keurige reparatie, toestel werkt weer super. groetjes Nancy

 by Ria
IPhone 14 Pro Reparatie

Mijn iPhone 14 Pro glas is gemaakt. Duidelijk, goed, klantvriendelijk

 by Arjen
iPhone 14 Pro scherm vervangen Eindhoven

Geweldige kerels bij telefoon maken in Eindhoven. Accuut mijn iphone 14 Pro scherm vervangen en extra service bijgekregen. Nette zaak en met een praatje erbij vloog de tijd voorbij

 by Loes
Iphone 14 Pro scherm reparatie

Mij ervaring bij telefoonmaken.nl voor mijn iphone 14 Pro scherm reparatie is heel goed. Ik kan het iedereen aanraden

 by De Wit
Scherm Iphone 14 Pro vervangen

Het is net zo als op de site snel en makkelijk

 by Kees
reparatie iphone 14 Pro

Eerste keer dat ik wat ga maken. Laat in de middag binnengelopen en even later had mijn iPhone 14 Pro een nieuwe achterkant. Super! Ik kom vast nog een keer terug, maar dan hopelijk voor een leuk artikel of een cadeau.

 by Fabian van der S
IPhone 14 Pro Reparatie

Ik mag niet klagen over mijn iphone scherm reparatie.
Hij oogst nieuw en dat binnen 20 minuten.
Ze zijn snel en goedkoop

 by Miel
Iphone 14 Pro scherm vervangen

Mijn iPhone aangeboden voor reparatie, eerst werd hij helemaal nagekeken. En in no time voorzien van nieuwe lcd scherm. Hij werkt als een nieuwe voor een schappelijke prijs.
Helemaal tevreden.

 by Jason K.
iPhone 14 Pro scherm reparatie

iPhone 14 Pro scherm reparatie. Je ziet de oude schade niet meer. Ze zijn gewoon GOED

 by Marloes
Scherm iPhone 14 Pro vervangen

Zoon had zijn Iphone laten vallen met als gevolg dat het scherm was gebarsten.
Bij Apple laten repareren was onbetaalbaar kon net zo goed een nieuwe kopen.
Bij Telefoonmaken.nl was ik voor 39 euro klaar binnen 30 minuten gemaakt. Echt een aanrader!

 by Andries
reparatie iphone 14 Pro

Naar tevredenheid

 by Dianne Klever
iPhone 14 Pro reparatie

Terwijl ik naar mijn kinderen aan het kijken was tijdens het zwemmen kijk ik ook nog eventjes op mijn telefoon. Mijn kind riep me en ik had mijn telefoon opeens op mijn schoot liggen. Ik ging staan en hoppa de telefoon vloog zo in het water. Natuurlijk ging ik er achteraan maar ja helaas was dat een beetje te laat. De iphone 14 Pro ging niet meer aan. Wist uiteindelijk natuurlijk niet wat ik moest doen. Even via Google zoeken waarop ik bij telefoon maken uitkwam. Zag dat ze ook waterschade behandeling doen dus daarvoor ben ik ook meteen naar de winkel gegaan. Ze gaven aan dat mijn telefoon daar moest blijven voor de waterschade behandeling en daarna zouden ze contact met mij opnemen mochten er onderdelen na zo een behandeling alsnog niet meer functioneren. Heb mijn huistelefoonnummer achtergelaten. Omdat het al bijna sluitingstijd was kon het niet dezelfde dag worden gerepareerd. De volgende dag werd ik gebeld met dat mijn telefoon het weer doet en dat de kosten slechts waterschade kosten zouden zijn. Ik kon mijn gsm ook per direct ophalen en omdat ik voor de deur kon parkeren, kon ik makkelijk binnen een paar minuten alweer weg zijn. Als het aan mij ligt dan verkies ik deze winkel boven de rest puur omdat ze nog extra kosten konden maken door tegen mij te zeggen dat er een of andere onderdeel het niet meer doet. Dan had ik ook nog dat onderdeel als extra kosten erbij gekregen. Maar hebben ze niet gedaan. Juist daarom vind ik ze echt betrouwbaar en kan ik ze ook aan mijn vrienden kring aanraden.

 by Cor van S.
iPhone 14 Pro scherm vervangen

Goede service en een professionele iPhone 14 Pro LCD reparatie ervaren

 by R. Aarts
IPhone 14 Pro Scherm Reparatie

Voor iphone reparatie bij telefoonmaken.nl in Eindhoven zonder afspraak binnengelopen en toch acuut geholpen. Snelle en goede afhandeling

 by Linda
Scherm Iphone 14 Pro Vervangen

Mijn iphone 14 Pro laten repareren. Ik ben zeer te spreken over deze winkel. Ze deden er niet lang over om mijn iphone 14 Pro te repareren. Ze stonden mij ook direct bij binnenkomst te woord. Fantastisch