iPhone 6 Reparaties

De meest voorkomende iPhone 6 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 6 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM € 60
Scherm glas vervangen AA+ Sale € 39
Accu / batterij vervangen € 35
Laadconnector vervangen € 40
Power aan / uit vervangen € 40
Homeknop vervangen € 25
Earspeaker vervangen € 35
Speaker muziek vervangen € 35
Microfoon vervangen € 40
Camera voor vervangen € 35
Camera achter vervangen € 40
Trilknop vervangen € 50
Volume knop vervangen € 40
Backcover vervangen € 70
Slecht / geen netwerk € 45
Slecht / geen WiFi bereik € 50
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35
Hoofdtelefoon aansluiting € 40

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone 6 scherm vervangen

Voor een iPhone 6 scherm vervangen bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 6 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een schem reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 6 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 6 reparatie.

Locaties voor uw iPhone 6 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

iPhone 6 scherm vervangen

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 6 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 6 reparatie
Average rating:  
 20 reviews
 by Karin
iPhone 6 scherm reparatie

Na een flinke val was mijn scherm kapot en een kennis heeft me deze winkel aangeraden voor iPhone 6 scherm reparatie. Nu heb ik er ook een dikke extra scherm op dat moet voorkomen dat mijn scherm weer kapot gaat op advies van telefoon maken. Ik ben dik tevreden

 by Raymond
iPhone 6 scherm vervangen

Perfecte service. iPhone 6 scherm is goed vervangen

 by Dre
iPhone 6 reparatie

Mijn iPhone 6 werd traag en ben toen voor reparatie maar even binnen gelopen. Een jongeman hielp me meteen en er bleek wat met de software te zijn. Na een rondje op de markt kwam ik weer terug en was ie weer gerepareerd. Ik ken nou weer snel alles doen op mijn iphone 6. Ze kennen goed repareren en vriendelijk tegen mensen

 by Ryan
Scherm iphone 6 vervangen

Ze doen het netjes. Ik heb een paar visite kaartje voor mijn vriendenkring inmiddels al uitgedeeld en ook een van mij vrienden is er voor reparatie geweest en hij belde mij op om me te bedanken voor de wijze raad. Ik blijf telefoon maken aanraden

 by Michel
iPhone 6 batterij vervangen

De batterij van mijn iPhone 6 ging met de dag razendsnel leeg. Ik kwam mede door de goede recensies terecht bij Telefoonmaken.nl gevestigd in Arnhem.

Voor 35 euro werd de batterij binnen 15 minuten vervangen, de service is echt top ze doen daar wat ze beloven. Kwalitatief en qua service naar mijn mening een van de beste telefoonreparatie winkels van Arnhem.

Top gedaan en ik ben erg blij dat mijn iPhone 6 weer goed werkt zonder dat ik deze continu op 1 dag moet opladen!

 by Hans
iPhone 6 scherm reparatie

Voor iPhone 6 scherm reparatie bij Telefoonmaken in Eindhoven geweest. Ik werd snel geholpen en binnen no time was mijn iPhone 6 scherm gerepareerd. De kosten van de reparatie waren hier het goedkoopst en ze leveren goede kwaliteit en service. Helemaal Top!!!

 by Neles
iPhone 6 scherm vervangen

Wat telefoon maken heeft kun je echte service noemen. Ze hebben zonder te aarzelen mijn iphone 6 scherm vervangen. Ik was zo klaar. Sneller kan niet

 by Mieke
iPhone 6 reparatie Amersfoort

Goed en professioneel advies. Prijzen zijn op alle fronten laag te noemen. Zeer snelle reparatieservice.

 by Boris
Scherm Iphone 6 Vervangen

Betrouwbaar, vakbekwaam,vriendelijke medewerkers die betaalbare reparaties bieden.

 by Irma
IPhone 6 Batterij Vervangen

Batterij vervangen iphone 6. Snelle en goede afhandeling

 by As
iPhone 6 scherm reparatie

Iphone 6 scherm laten repareren voor een mooi bedrag in Nijmegen. Keurig te woord gestaan en de reparatie was netjes op tijd klaar

 by M.O.
iPhone 6 scherm vervangen Den Haag

Mooi winkelpand, centraal gelegen en er is genoeg parkeerplek voor iedereen. Verder verliep de reparatie van mijn voorcamera snel en soepel

 by Annelies
iPhone 6 reparatie Den Haag

Ik ben altijd goed geholpen door deze telefoonwinkel en ze hebben verstand van zaken en zijn erg vakbekwaam.

 by Marjo
Scherm Iphone 6 Vervangen

Top service voor een lage prijs. Als je een reparatie aan je iphone nodig heb dan is dit the place to be !

 by Heico
IPhone 6 Batterij Vervangen

Nadat ik op de site de goede ervaringen heb gelezen zette ik de stap om de iphone 6 Batterij reparatie in telefoon maken's handen te geven. Hoe ze te werk gaan is prima, ze laten je niet lang wachten, beantwoorden je vragen en daar waar nodig geven ze advies.

 by Yousra
iPhone 6 scherm reparatie Den Haag

Uitstekende service. Vriendelijk personeel. Ik kwam al snel aan de beurt bij de balie en er werd aandachtig naar mijn probleem geluisterd. De monteur is erg aardig en helpt je met een lach. Top zaak!

 by Don Klaassen
iPhone 6 scherm vervangen

Mijn iPhone 6 scherm was stuk. Ik ben gewoon naar de dichtstbijzijnde reparatie winkel gegaan(dat was geen telefoonmaken). Die zit op de brussellaan in eindhoven. Ik zou daar garantie krijgen op dat het refurbisch scherm het gewoon zou doen maar mijn scherm viel nog binnen een week op zwart. Toen ik terug ging kreeg ik te horen dat het aan mij lag en dat de garantie niet meet telt terwijl ik hem niet heb laten vallen of zo. Dus ben ik maar naar telefoonmaken gegaan op de kruisstraat waar ik een origineel schermpje kon laten monteren, de service was top en veel beter dan de eerste winkel en ik heb daar ook 3 maanden garantie. Dit is alweer bijna 7 maanden terug en mijn telefoon doet het nog perfect. Ik ben echt super blij met telefoonmaken, deze toppers heb ik met gesloten ogen kunnen vertouwen.

 by Alia
Scherm Iphone 6 Vervangen

Netjes mij iphone 6 glas vervangen. Super blij mee

 by Arie
IPhone 6 Batterij Vervangen

Nu mijn iPhone 6 accu vervangen. Ik en mevrouw komen al jaren bij deze winkel voor alles wat we nodig hebben voor ons telefoon en zijn altijd eerlijk en snel geholpen. We hebben ook altijd duidelijk advies gekregen over de bescherming voor ons telefoon en bij aankoop van een artikel krijgen we deze kant en klaar aan de telefoon mee. Vragen worden ook duidelijk beantwoord

 by Angelo
nieuw scherm iPhone 6

Ik zocht nieuw scherm iPhone 6 en vond de website. Nadat ik contact heb opgenomen met telefoon maken kon ik zonder afspraak langs komen. Ze begonnen er meteen aan en binnen 20 minuten had ik een nieuw scherm. Super gasten!!!