iPhone 6S Reparaties

De meest voorkomende iPhone 6S reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 6S reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM € 69
Scherm glas vervangen AA+ Sale € 45
Accu / batterij vervangen € 40
Laadconnector vervangen € 40
Power aan / uit vervangen € 39
Homeknop vervangen € 25
Earspeaker vervangen € 35
Speaker muziek vervangen € 35
Microfoon vervangen € 40
Camera voor vervangen € 35
Camera achter vervangen € 39
Trilknop vervangen € 35
Volume knop vervangen € 39
Backcover vervangen € 70
Slecht / geen netwerk € 45
Slecht / geen WiFi bereik € 50
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35
Hoofdtelefoon aansluiting € 40

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone 6S scherm reparatie

Voor een iPhone 6S scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 6S scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een schem reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 6S reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 6S reparatie.

Locaties voor uw iPhone 6S reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

iPhone 6S scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 6S reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 6s reparatie
Average rating:  
 14 reviews
by Rene on iPhone 6s reparatie
iPhone 6S scherm vervangen

Niemand had hem in heel amersfoort en omgeving, ben bij telefoonmaken Amersfoort geweest aan de langestraat en hun hadden hem wel. met een halfuur was mijn scherm weer vervangen. topservice

by janette on iPhone 6s reparatie
iphone 6s scherm reparatie

Ik heb een iphone 6s waarvan de scherm kapot was. Het dichtstbijzijnde winkel bij mij in de buurt is een telefoonmaken vestiging dus ben ik daar maar naar toe gegaan. Ik ben te woord gestaan door een hele vriendelijke monteur die ook de tijd nam om naar mij te luisteren. Ik heb mijn mobiel daar achter gelaten samen met het nummer van mijn man. Ik was nog niet zo lang thuis of de telefoon ging naar mijn verbazing al af. Heb mijn kop koffie toen opgedronken en mijn netflix even gepauzeerd en ben mijn mobiel opgaan halen. Ik heb ook garantie gekregen, daar ben ik ook erg blij mee. Vind de service wel echt goed, er werd tijd genomen om naar mijn probleem te luisteren en er even naar te kijken. Toen ik net op de website ben gaan kijken ben ik er ook achter gekomen dat het een hele winkelketen is, net als albertheijn of de media markt. Dat wist ik niet maar dat geeft mij er ook wel een vertrouwd gevoel bij.

by Corrie on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s scherm reparatie

Mijn dochter wist me te adviseren en vertelde dat ze goed zijn. Bij deze, ik heb dezelfde mening

by Dilan on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s scherm vervangen

Mijn iPhone 6s scherm gebarsten. Ik nam contact op om te vragen of ze het zo snel mogelijk konden vervangen. Dat was geen probleem! Binnen dezelfde dag gerepareerd weer terug met nieuwe scherm incl. zo een bescherm glas. Top service!

by Marco on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s reparatie

Werkte allemaal prima. Heb mijn mobiele iPhone 6s in de ochtend en alles werd gedaan. Bedankt voor de snelle hulp!
De prijs was ook zeer aangenaam... Ik had ook wat moeite met een app en dat hadden ze even voor me nagekeken. Ze loste dat ook voor me op. Voor deze reparatie hoefde ik niet extra te betalen.

by Ben on iPhone 6s reparatie
iPhone 6S scherm vervangen

Bij telefoon maken een iphone 6S scherm vervangen. Keurig werk opgeleverd, ze zijn niet te duur en klantvriendelijk geholpen !

by Milou on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s scherm vervangen

Mijn iPhone 6s scherm bij telefoon maken laten vervangen voor een schappelijke prijs. Ben er super blij mee en de service was heel goed en al mijn vragen duidelijk beantwoord

by Jordi on iPhone 6s reparatie
iPhone 6S scherm reparatie

Mijn iphone 6S laten maken bij telefoon maken. Ziet er weer nieuw uit

by Philip on iPhone 6s reparatie
iphone 6s scherm

Ik ben her en der weze informeren wat een iphone 6S scherm reparatie kost en daar waar ik een neppe kon laten plaatsen was bij de goedkoopste de prijs waarvoor ik bij telefoonmaken een originele kon krijgen. Een originele is altijd beter ! En de keus is natuurlijk snel gemaakt

by Gino on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s glas reparatie

Snel en professioneel. Het wachten is erg comfortabel

by Henk on iPhone 6s reparatie
Scherm reparatie iphone 6s

Een goede scherm reparatie iphone 6s gehad. Vriendelijke personeel. Ik kreeg lekkere koffie bij het wachten en ik was ook weer snel naar huis met een gerepareerde iphone 6s scherm

by Ludo on iPhone 6s reparatie
iPhone 6s reparatie

Ik heb een goede indruk gekregen en ze kunnen alle gsm's en tablets repareren

by Lot on iPhone 6s reparatie
6S camera reparatie

Een dag van te voren was mijn iPhone 6S gevallen, maar alles deed het nog. De volgende dag deed mijn camera heel raar, dan wel dan weer niet en op mijn scherm zag dat er wazig uit. Door telefoonmaken laten nakijken en zij probeerde een nieuwe camera en daarmee was de hele probleem verholpen. Nu een week later nadat hun mijn iPhone 6S camera hebben vervangen nog steeds geen problemen.

by Celina on iPhone 6s reparatie
Iphone 6S laadconnector vervangen

De iphone 6S wilde niet meer laden. Ik had gebeld en uitgelegd wat er was. Eenmaal in de winkel scheen de oplader niet meer goed te zijn en een nieuwe gekocht bij telefoon maken. Probleem is nu opgelost