iPhone 7 Reparaties

De meest voorkomende iPhone 7 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 7 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM € 80
Scherm glas vervangen AA+ Sale € 55
Accu / batterij vervangen € 39
Laadconnector vervangen € 45
Power aan / uit vervangen € 45
Homeknop vervangen € 39
Earspeaker vervangen € 39
Speaker muziek vervangen € 39
Microfoon vervangen € 45
Camera voor vervangen € 35
Camera achter vervangen € 50
Trilknop vervangen € 35
Volume knop vervangen € 45
Slecht / geen netwerk € 50
Slecht / geen WiFi bereik € 75
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.
Let op! Bij het vervangen van de homeknop vervalt de vingerafdruk.

iPhone 7 scherm reparatie

Voor een iPhone 7 scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 7 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 7 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 7 reparatie.

Locaties voor uw iPhone 7 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
LCD Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen

iPhone 7 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 7 reparatie reviews

Laatste 30 dagen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iphone 7 reparatie
Average rating:  
 21 reviews
 by Anne
schermreparatie

Scherm helemaal aan diggelen. Laten maken en super geholpen! Inderdaad dezelfde dag klaar. Alles werkt naar behoren. Zeer tevreden en transparant in prijs. Super!

 by Petra
iPhone 7 scherm reparatie

Mijn iphone 7 is gevallen op stoeptegels waarbij het scherm kapot sprong en de telefoon gaf geen beeld meer. Balen dus en ik kon me herinneren dat ik ooit de naam telefoonmaken.nl hoorde dus ben ik meteen op de site gaan kijken en voor de tekst over verzekering die ik heb doorgenomen en vervolgens ook mijn verzekering opgebeld om na te gaan zij mijn iPhone 7 scherm reparatie zouden vergoeden. Daarna heb ik mijn telefoon laten repareren en mijn telefoon is goed gerepareerd. De service was direct reparatie omdat zij de scherm op voorraad hadden en nadat mijn telefoon het weer goed deed namen ze contact met mij op zodat ik hem kon ophalen. Als cijfer geeft ik ze een 8.5 en dik verdient.

 by Cleon
iPhone 7 scherm vervangen

Een gebroken iphone 7 scherm vervangen voor een nieuwe binnen dezelfde dag. Duidelijke communicatie en vriendelijk, goede afspraken. Ik had het niet zo snel verwacht dat mijn iphone 7 scherm vervangen vrijwel direct werd gedaan. Zeer goede service en ik kan ze aanraden.

 by Lucas
iPhone 7 reparatie

Met mijn iphone 7 in eindhoven voor reparatie geweest. Ze zijn goed in hun werk dus ook ik raad ze aan en zeker als je het goed gerepareerd wilt hebben en niet veel wilt betalen

 by Leslie
scherm reparatie iphone 7

Nadat een ander bedrijf niet is gelukt om de iphone 7 scherm reparatie uit te voeren heb ik contact opgenomen met telefoonmaken.nl en die konden dat wel. Afspraak gemaakt en de reparatie was gefixt en ook nog minder betaald

 by Vera
iphone 7 batterij vervangen

Duidelijk, geen onzin praatjes en koffie terwijl je wacht, snel en goed mijn iphone 7 batterij vervangen.

 by Berens
iPhone 7 scherm vervangen

Ik kwam met een defecte iPhone 7 scherm en deze werd gelijk vervangen.
Werkt weer als vanouds. Ben dankbaar voor de geleverde en goed geprijsde diensten.

 by Natasja
iPhone 7 scherm reparatie

Mijn iphone 7 is pas gevallen, waardoor de glas was gebroken. tuulijk viel dit weer niet in me garantie dus de winkel waar ik hem heb gekocht kon me hierbij niet helpen het was of de telefoon zo gebruiken of een nieuwe glas. Gelukkig kon een van de medewerkers mij lijden naar Telefoonmaken.nl op de Kruisstraat. Het gene wat Apple niet kon of wilde deden zij wel. Leuk winkeltje met vriendelijke en professionele medewerkers

 by tim
iphone 7 reparatie

De scherm van mijn iPhone 7 was kapot, ik ben maar even langs telefoonmaken.nl gegaan. Ik ben erg te vrede over hun service en kwaliteit.

 by Monique Janssen
scherm reparatie iphone 7

Vandaag geholpen aan mijn Iphone 7. Zeer tevreden met het resultaat en service!

 by tinus
iphone 7 batterij vervangen

ik ben pas met mijn iphone 7 langs telefoonmaken.nl gegaan omdat de batterij maar 2uur mee ging. het was al snel duidelijk dat ik een nieuwe batterij nodig had. dat kon in 20 min gefixt worden voor mij en ik ben erg te vrede met de service en de klant vriendelijkheid die telefoonmaken mij kon bieden. de kwaliteit van de batterij is ook super goed. 1ding weet ik zeker en dat is dat de volgende reparatie bij telefoonmaken zal zijn!!

 by Angelo
IPhone 7 Scherm Vervangen

Gisteren iPhone 7 scherm laten maken. Binnen no-time klaar en fijne wachtruimte en gezellig personeel. Aanrader Telefoonmaken.nl

 by Iwan
iphone 7 scherm reparatie den haag

Het scherm van mijn iPhone was kapot gevallen, ik heb hem laten repareren bij Telefoonmaken.nl Den Haag. Ik kon tijdens het wachten genieten van verse muntthee en een magazine. De klus was eigelijk zo geklaard en ik kon nog geen 20 minuten later met een gerepareerde tel naar huis. Ik ben super blij met de kwaliteit van het scherm en ik kan de service van Telefoonmaken.nl zeker aanraden.

 by Stijn
iPhone 7 reparatie

Mooie winkel, klantvriendelijk zijn ze in Rotterdam. Iphone 7 reparatie duurde zo een 15 minuten

 by Bert
Scherm reparatie iphone 7

Kwaliteit. snel klaar en erg vriendelijk!

 by Agnes
Iphone 7 Batterij Vervangen

Ik raad ze aan als het iPhone reparatie gaat. Het zijn echte monteurs. Met mijn iPhone 7 ging ik naar Apple. Ik was mijn smartphone 2 dagen kwijt. Dat was niet het ergste. Het ergste was dat mijn smartphone niet was gerepareerd en volgens Apple lag het aan de moederbord. De schade was zo groot dat de kosten bijna een nieuwe iPhone koste. Ergens zei mijn gevoel wacht even met kopen en ga eens naar een andere deskundige. Na even zoeken in Google kwam ik bij telefoonmaken terecht. Ook even vergeleken met Andere winkels vond ik telefoonmaken toch betrouwbaarder. Even gebeld en aan de lijn namen ze mij serieus ondanks ik had verteld dat Apple mijn smartphone had opgegeven. Zij gaven aan dat het de moeite waard was om met een dure telefoon toch nog een onderzoek te laten doen. Toen ik er was kreeg ik na een kwartier onderzoek te horen dat het inderdaad aan mijn moederbord lag maar dat ze dat zo konden maken. De pinnetjes waar de accu aan vast zit waren gebogen en die van de accu ook. Omdat te repareren hadden ze wel meer tijd nodig dan een half uur maar dan was het ook echt klaar. Driekwartier later werd ik gebeld op mijn oude telefoon waar ik op dat moment mijn simkaart in had en was meteen erheen gegaan. Ik was zo blij dat ik bijna geloofde dat het maar een droom was. Simkaart terug geplaatst en even getest. Alles stond er nog op. Mijn contacten foto’s apps en al. Alsof er nooit schade was.

 by Sanne
IPhone 7 Scherm Vervangen

Mijn iPhone 7 glas is vervangen. ben er zeer tevreden mee

 by Marcel
iPhone 7 scherm reparatie goedkoop

Voor iphone 7 scherm reparatie naar Telefoon maken geweest. Ik kon direct mijn iphone laten repareren. De iphone 7 scherm reparatie heeft niet lang geduurd en ik ben met een zo goed als nieuwe smartphone naar huis gegaan. De kosten vallen mee, dus ik ben blij en weet waar ik volgende keer heen moet

 by Jeane
iphone 7 reparatie leiden

Ik was echt onder de indruk van hoe snel mijn mobiel gerepareerd was! Ook het personeel is super vriendelijk

 by Andeé
Scherm Reparatie Iphone 7

Nieuwe scherm voor mijn iPhone 7 laten plaatsen zeer goed en vakkundig gedaan en perfecte service echt een aanrader!!

 by Willem
Iphone 7 Batterij Vervangen

Goed klantvriendelijk en overduidelijk