iPhone 7 Reparaties

De meest voorkomende iPhone 7 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 7 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.
Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken. reparatie repareren

Vind uw dichtstbijzijnde winkel

Scherm glas vervangen OEM
Scherm glas vervangen AA+
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Power aan / uit vervangen
Earspeaker vervangen
Speaker muziek vervangen
Microfoon vervangen
Camera voor vervangen
Camera achter vervangen
Trilknop vervangen
Volume knop vervangen
Slecht / geen netwerk
Slecht / geen WiFi bereik
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem 
Hoofdtelefoon aansluiting
€ 295
€ 200
€ 70
€ 85
€ 75
€ 65
€ 70
€ 85
€ 80
€ 85
€ 75
€ 75
€ 85
€ 85
€ 35
€ 15
€ 35
€ 85
iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

Voor een iPhone 7 scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 7 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u uw scherm kan repareren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw telefoon laten repareren.  Het vervangen van uw scherm wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 7 reparatie binnen 30 minuten.

Elk iPhone reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw telefoon lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 7 reparatie.

Locaties voor uw iPhone 7 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw telefoon reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

 Meest vervangen onderdelen

Doordat we dagelijks duizenden onderdelen vangen kunnen we aantonen welk delen er bij een smartphone het meest worden vervangen. Daarnaast kunnen we ook aangeven dat telefoons steeds sterker worden gebouwd. Wat vaak voorkomt is glas of scherm vervangen. We willen aangeven dat bij de laatste model zoals deze het bijna onmogelijk is om het glas alleen te vervangen wegens dat een compleet beeldscherm vrij dun is. Dat houdt dat zo een beeldscherm uit drie onderdelen bestaat die stevig aan elkaar zijn gelijmd met een zeer gevoelige lcd dat bij het verwijderen van het glas de lcd bijna zeker kapot kan gaan. Wij vervangen daarom niet alleen het glas, maar een compleet scherm zodat we u kunnen garanderen dat uw telefoon weer perfect kan werken en u jaren nog plezier kan hebben met uw nieuw vervangen scherm.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews

Iphone 7 laten vallen zelfde dag kon ik gelukkig nog terecht om gelijk mn scherm te vervangen. ben er echt blij mee.

Kwaliteit. snel klaar en erg vriendelijk!

mijn iphone schermpje laten repareren, super blij mee. kon direct terecht.

by Monique Janssen on iPhone 7 scherm reparatie
Scherm gemaakt

Vandaag geholpen aan mijn Iphone 7. Zeer tevreden met het resultaat en service!

Mijn iPhone 7 scherm is vervangen. ben er zeer tevreden mee

iPhone 7 scherm reparatie prima uitgevoerd

Nadat een ander bedrijf niet is gelukt om de iphone 7 scherm reparatie uit te voeren heb ik contact opgenomen met telefoonmaken.nl en die konden dat wel. Afspraak gemaakt en de reparatie was gefixt en ook nog minder betaald

iPhone 7 scherm vervangen

Ik kwam met een defecte iPhone 7 scherm en deze werd gelijk vervangen.Werkt weer als vanouds. Ben dankbaar voor de geleverde en goed geprijsde diensten.

iPhone 7 scherm reparatie

Mijn iphone 7 is gevallen op stoeptegels waarbij het scherm kapot sprong en de telefoon gaf geen beeld meer. Balen dus en ik kon me herinneren dat ik ooit de naam telefoonmaken.nl hoorde dus ben ik meteen op de site gaan kijken en voor de tekst over verzekering die ik heb doorgenomen en vervolgens ook mijn verzekering opgebeld om na te gaan zij mijn iPhone 7 scherm reparatie zouden vergoeden. Daarna heb ik mijn telefoon laten repareren en mijn telefoon is goed gerepareerd. De service was direct reparatie omdat zij de scherm op voorraad hadden en nadat mijn telefoon het weer goed deed namen ze contact met mij op zodat ik hem kon ophalen. Als cijfer geeft ik ze een 8.5 en dik verdient.

iPhone 7 scherm vervangen

Een gebroken iphone 7 scherm vervangen voor een nieuwe binnen dezelfde dag. Duidelijke communicatie en vriendelijk, goede afspraken. Ik had het niet zo snel verwacht dat mijn iphone 7 scherm vervangen vrijwel direct werd gedaan. Zeer goede service en ik kan ze aanraden.

iPhone 7 scherm reparatie

Voor iphone 7 scherm reparatie naar Telefoon maken geweest. Ik kon direct mijn iphone laten repareren. De iphone 7 scherm reparatie heeft niet lang geduurd en ik ben met een zo goed als nieuwe smartphone naar huis gegaan. De kosten vallen mee, dus ik ben blij en weet waar ik volgende keer heen moet

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»