iPhone 8 Plus Reparaties

De meest voorkomende iPhone 8 Plus reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 8 Plus reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 99
Scherm glas vervangen AA+ Sale € 65
Accu / batterij vervangen € 45
Laadconnector vervangen € 45
Power aan / uit vervangen € 45
Homeknop vervangen € 39
Earspeaker vervangen € 40
Speaker muziek vervangen € 40
Microfoon vervangen € 45
Camera voor vervangen € 45
Camera achter vervangen € 75
Volume knop vervangen € 45
Backcover vervangen € 129
Slecht / geen netwerk € 75
Slecht / geen WiFi bereik € 75
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone 8 Plus scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een schem reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 8 Plus reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone 8 Plus reparatie.

Locaties voor uw iPhone 8 Plus reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone 8 Plus reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 8 Plus reparatie
Average rating:  
 10 reviews
by Tess on iPhone 8 Plus reparatie
iPhone 8 Plus scherm laten vervangen

iPhone 8 Plus scherm laten vervangen. Er zat een barst in de scherm van mijn iPhone 8 Plus, homebutton werkte niet zoals het hoort en ging niet aan en uit. Alles was snel klaar en ik kreeg nog korting omdat ik meerdere dingen tegelijk liet repareren! Een aanrader!

by Ingo on iPhone 8 Plus reparatie
iphone 8 plus achterkant reparatie den haag

Bij telefoonmaken Den Haag mijn achterkant reparatie laten doen. De hoeken zijn perfect uitgedeukt. Kan alleen mededelen dat ik meer kreeg dan wat ik ervoor heb betaald. Hij is weer helemaal nieuw.

by Leonella Perdicaris on iPhone 8 Plus reparatie
iphone 8 plus scherm reparatie

Heb mijn iPhone 8 plus afgegooid bij telefoonmaken eindhoven voor een scherm reparatie. Ik ben even op de woenselse markt wat vis gaan eten en toen ik terug kwam zat mijn telefoon al helemaal netjes in elkaar. De service was snel, gastvriendelijk en goedkoop. Kwaliteit van de iPhone 8 plus scherm is ook erg goed, het is een nieuw scherm en niet gerefurbisht (twee de hands) of zo en dat zag ik ook meteen. De laatste keer heb ik hem bij gsm eindhoven ofzo laten maken en ik kreeg zo een tweedehands scherm met een zogenaamd nieuw glas (en ik heb 2 dagen op mijn telefoon moeten wachten) maar ik merkte aan hoe dat dat scherm reageerde al direct dat er iets niet klopte. Nou bij die winkel had ik garantie maar ook niet want dat halve scherm was prijs-kwaliteit gebonden. Gelukkig heb ik bij telefoonmaken wel een nieuwe scherm gekregen en ook nog eens garantie waar ik na ze te bezoeken meer vertrouwen op heb. Nu weet ik ook meteen waar ik de volgende keer moet zijn voor goede snelle service en kwaliteit, want het ziet er goed uit en echt als nieuw.

by iphone lover on iPhone 8 Plus reparatie
Back camera vervangen van i8 Plus

De achtercamera van mijn iPhone 8 plus is vervangen omdat er een vlek op stond die ik zelf er niet af kon krijgen en de monteur heeft ook zijn best gedaan maar kreeg hem er ook niet af, waarschijnlijk was het een kleine barst ofzo denk ik. Omdat ik mijn scherm al eens eerder heb laten maken heb ik ook geen garantie meer van apple dus heb ik de achter camera van mijn iPhone 8 Plus maar laten maken. Het process verliep naar mijn mening snel en ik ben ook erg te vrede met de kwaliteit van de camera die er nu in zit.

by Lori on iPhone 8 Plus reparatie
I8 scherm reparatie

Via internet bij deze keten beland voor een iPhone 8 plus scherm reparatie. In mijn regio uit 3 adressen kunnen kiezen. Toen in belde kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij wist te vertellen dat ik langs kon komen wanneer het mij schikt. Verder nog gevraagd hoe lang ik zou moeten wachten terwijl ze aan mijn scherm reparatie bezig waren. Zoals hij aangaf aan de telefoon was het ook in de winkel. Goede service en helemaal geen lange rij in de winkel. Hele fijne ervaring.

by Sevim on iPhone 8 Plus reparatie
iphone 8 plus scherm reparatie

Er zit een nieuw scherm op mij iphone 8 plus en alles werkt goed

by Janet on iPhone 8 Plus reparatie
Scherm reparatie

Bij telefoon maken mijn scherm reparatie laten uitvoeren. Er is een gloednieuwe scherm op gemonteerd tegen een mooie prijs. Ik ben er zeer tevreden over

by Liselotte on iPhone 8 Plus reparatie
iPhone 8 Plus volume knop vervangen

Mijn volume knop is vervangen, het ging vrij snel en ben daar zeer zekers tevreden mee

by Deywie on iPhone 8 Plus reparatie
Goede winkel

Goede winkel

by Jambo on iPhone 8 Plus reparatie
Iphone 8 plus scherm reparatie

Goede service, winkel goed ingericht en prijzen zijn goed vergeleken met de kwaliteit! Omdat er maar weinig winkels zijn waar je mobile zo snel en goedkoop kan maken