Heeft uw een iPhone error? Lees wat u kunt doen.

iPhone error

Een iPhone error komt vaak voor. Gelukkig is er een oplossing voor iphone errors. Een foutmelding treed vaak op wanneer u uw iPhone wilt bijwerken of herstellen. Een foutmelding komt vaak voor als software probleem of wanneer een onderdeel van uw iPhone defect is. Voor iPhone reparatie kunt u direct langs komen.Wij leren u graag de basisstappen om een foutmelding op te lossen. Mocht de error nog bestaand nadat u onderstaande stappen heeft gevolgd dan kunt bij een van onze winkels zonder afspraak langs komen zodat er een monteur naar de foutmelding kan kijken en eventueel met u kan bespreken of de foutmelding kan worden opgelost. Onze winkels kunt u vinden bij onze winkelzoeker pagina.

Oplossing 1 iPhone error:

Controleer of u de laatste versie iTunes heeft. Is dat niet het geval dan kunt u iTunes bijwerken. Bij het herstellen met iTunes middels een computer met een oude versie kan dit de oorzaak zijn van een foutmelding.
iTunes bijwerken
Download de nieuwste versie van iTunes voor uw computer. Hiervoor is mogelijk OS X Mavericks 10.9.5 of hoger, of Windows 7 of hoger vereist.

Oplossing 2 iPhone error:

Uw computer bijwerken. Controleer of uw computer een update klaar heeft staan. Zo ja, werk tot de laatste versie bij.
De computer bijwerken
Installeer updates voor uw Mac. Als u een pc hebt, downloadt u de updates van Microsoft.

Na deze stappen sluit u uw iPhone rechtstreeks aan op de USB-poort van uw computer. Niet op een aangesloten toetsenbord of USB-hub. Schakel daarna beide apparaten uit en weer opnieuw opstarten.

Oplossing 3 iPhone error:

Als u bovenstaande hebt geprobeerd en de foutmelding blijft terugkomen? De computer geeft aan dat u niet succesvol kunt bijwerken of herstellen? Dan kunt u deze stap als laatste volgen. Controleer of u een beveiliging op uw pc heeft staan. Zo ja, schakel deze dan uit en probeer nu nogmaals uw iPhone te herstellen. Mocht het dan nog steeds niet zijn opgelost raden we u aan om bij ons langs te komen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken en kunt tijdens openingstijden langs komen. Onze openingstijden vind u bij de winkelpagina. Al onze winkels staan in de footer onderaan. Of maak gebruik van onze winkelzoeker.