iPhone Reparaties

De meest voorkomende iPhone toestellen staan hieronder vermeld zoals de iPhone XR. Staat uw telefoon er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Locaties voor uw iPhone reparatie

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

iPhone XR

iPhone XR scherm reparatie
Iphone XR reparatie prijzen

iPhone XS Max

iPhone XS Max scherm reparatie
Iphone XS Max reparatie prijzen

iPhone X

iphone X scherm reparatie
Iphone X reparatie prijzen

iPhone 8

iPhone 8 scherm reparatie
Iphone 8 reparatie

iPhone 7

iPhone 7 scherm reparatie
iPhone 7 reparatie

iPhone 6S

iPhone 6S scherm vervangen
Iphone 6s reparatie

iPhone 6

iPhone 6 scherm reparatie
Iphone 6 reparatie

iPhone SE

iPhone SE scherm vervangen
Iphone SE reparatie

iPhone 5C

iPhone 5C scherm vervangen
Iphone 5C reparatie

iPhone 5S

iPhone 5s scherm reparatie
Iphone 5S reparatie

iPhone 5

iphone 5 scherm reparatie
Iphone 5 reparatie

iPhone 4

iPhone 4 scherm vervangen
Iphone 4 reparatie

iPhone reparatie

Voor elk iPhone reparatie kunt u direct bij Telefoonmaken terecht. U heeft keuze uit meer dan 90 locaties in Nederland en België waar u zonder afspraak kunt binnen lopen. Vind makkelijk een winkel bij u in de buurt met onze winkelzoeker. De onderdelen zijn vaak allemaal op voorraad. U kunt daarom wachten op uw iPhone reparatie. Mocht u het fijner vinden om een afspraak te maken dan bieden wij deze mogelijkheid ook. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken om uw iPhone te laten herstellen.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

Uw iPhone restauratie kan 30 minuten duren bij een enkel onderdeel vervangen of te laten repareren. U kunt in de tussentijd van een kop koffie of thee genieten, maar u kunt er ook voor kiezen om later uw smartphone op te halen. Onze monteurs nemen graag contact met u op wanneer uw iPhone is gerepareerd.

Meest voorkomende reparaties

De iPhone reparaties die het meeste voorkomen zijn: Scherm (glas) reparatie (vaak doordat de smartphone valt zonder bescherming), accu (door lang door te laden of steeds korte tijd te laden), laadconnector (doordat het kabeltje niets goed of te snel in de laadconnector word gestopt) en de camera (door verschillende oorzaken). Minder vaak zien we dat een speaker, microfoon of simkaart lezer kapot gaat wegens dat deze onderdelen in uw smartphone zijn gevestigd en gebruik hiervan geen invloed heeft op het onderdeel zelf.

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone reparatie reviews