iPhone SE 2020 Reparaties

Kom binnenkort uit!!! De meest voorkomende iPhone SE 2020 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone SE 2020 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 99
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

iPhone SE 2020 scherm reparatie

Voor een iPhone SE 2020 scherm reparatie bent u bij Telefoonmaken.nl op het juiste adres. Is uw iPhone SE 2020 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone SE 2020 reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een iPhone SE 2020 reparatie.

Locaties voor uw iPhoneSE 2020 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

iPhone SE 2020 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Apple iPhone SE 2020 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone SE 2020 reparatie
Average rating:  
 8 reviews
by Annechiena on iPhone SE 2020 reparatie
iphone se 2020 scherm reparatie

Ze zijn hier naar mijn mening zeer klantvriendelijk! Ik heb hier voor de tweede keer een scherm reparatie uit laten voeren en ze helpen me steeds met een glimlach.

by Dieuwert on iPhone SE 2020 reparatie
iphone se 2020 scherm vervangen

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke info. Snelle levering. Al met al top !

by Denis on iPhone SE 2020 reparatie
nieuw scherm iphone se 2020

Ik ben hier al eens geweest voor reparaties en word iedere keer weer uitstekend geholpen. Goed systeem, flexibel, snel en vriendelijk personeel

by Coert on iPhone SE 2020 reparatie
scherm iphone se 2020 vervangen

Vriendelijke heren, ik had m'n iPhone dezelfde dag terug!

by Allan on iPhone SE 2020 reparatie
iphone se 2020 scherm vervangen

Betrouwbaar bedrijf, Goed adres voor waterschade. Zeer goede service en vriendelijk team!

by Ginevra on iPhone SE 2020 reparatie
iphone se 2020 scherm reparatie

Ze leggen je op voorhand de stappen van de reparatie uit. Ze vertellen je ook vanaf welk tijdstip je je toestel kunt komen halen, in mijn geval was dat een half uur en ze komen ook netjes al hun woorden na. Nette winkel, vriendelijke mensen en prijskwaliteit verhouding klopt ook!

by Nancy on iPhone SE 2020 reparatie
nieuw scherm iphone se 2020

Meermalen geweest voor scherm en batterij en mijn mobiel is tot nu altijd zeer goed gerepareerd. Aardige mensen, degelijk kwaliteit en als kers op de taart krijg je er altijd een bakkie koffie bij! Topbedrijf

by Jore on iPhone SE 2020 reparatie
scherm iphone se 2020 vervangen

Naar mijn mening is dit een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Doen alles zoals het hoort en komen altijd netjes de afspraken na. Je gsm wordt netjes gerepareerd en voor een eerlijke prijs, het personeel is vriendelijk en beleefd en totaal niet opdringerig, en ze sturen je netjes de factuur via de e-mail. Topbedrijf!