iPod Touch 4 Reparaties

De meest voorkomende iPod Touch 4 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor iPod Touch 4 reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 50
Een kapot iPod scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de iPod kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 50

Laadconnector vervangen € 60
De iPod laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de iPod is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de iPod?

Homeknop vervangen € 50
Het slecht of niet werken van de Home knop kan erg vervelend zijn. Het heel hard moeten indrukken is niet fijn bij een knop die essentieel is voor de iPod.

Power aan/uit vervangen € 50
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de iPod slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de iPod immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 50
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de iPod werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 50
Tril (stil) knop vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 50
Microfoon vervangen € 50
Camera achter vervangen € 50
Camera voor vervangen € 50 
Backcover vervangen € 100 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 50
Simkaart lezer vervangen € 50 
Toestel onderzoeken € 15 

iPod Touch 4 reparatie

iPod Touch 4 reparatie door een vakkundige

De iPod Touch 4 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de iPod Touch 4 reparatie.

iPod Touch 4 opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw iPod Touch 4 op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw iPod Touch 4 binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw iPod Touch 4 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw iPod Touch 4 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw iPod Touch 4 reparatie er niet bij?

Mocht uw iPod Touch 4 reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van iPod Touch 4 reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews