Ondernemend Nederland

IN DE MEDIA – ONDERNEMEND NEDERLAND
Recent heeft u ons kunnen volgen op RTL7 bij het programma Ondernemend Nederland, hét businessprogramma dat heel zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen.

TELEFOONMAKEN.NL DENKT ZAKELIJK MEE
Telefoonmaken.nl (TLF) is ruim 20 jaar actief in de telecomsector. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de telecomsector in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen.

Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd méér. We meten, experimenteren en zijn continu in beweging. De klant staat bij ons centraal. We zijn de grootste zakelijke smartphone en tablet-reparateur van Nederland met meer dan 100 business points. We repareren voor ZZP-ers, MBK-bedrijven, verzekeraars en grote bedrijven.

HOOFDKANTOOR HET KLOPPENDE HART VAN TELEFOONMAKEN.NL
Ben je zakelijke gebruiker neem dan direct telefonisch contact op via 088-5000400 of per e-mail info@telefoonmaken.nl. Via het Hoofdkantoor wordt direct je vraag of verzoek opgepakt en helpen we je snel verder. Het Hoofdkantoor zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.

DIRECTE SERVICE AAN ZZP-ERS
ZZP-ers worden snel en vakkundig geholpen. Door een korte reparatietijd en de mogelijkheid om bij elke Telefoonmaken-store je producten in te leveren, krijg je van ons wat je mag verwachten. Telefoonmaken garandeert jouw bereikbaarheid.

DIENSTVERLENING OP MAAT VOOR MKB EN GROOT-ZAKELIJK
Naast directe reparatie biedt Telefoonmaken ook hulp bij reparatie op locatie, Pick & Return dienst inclusief leen toestellen en vervangingsservice en spoedreparatie buiten kantoortijden aan. Op maat bieden we onderhoudscontracten en refurbishing diensten aan om bijvoorbeeld duurzaamheidsinitiatieven te stimuleren.

EXTERNE SCHADEAFHANDELING VERZEKERAARS
Telefoonmaken werkt intensief met een aantal grote verzekeraars bij de afhandeling van schades. Via ons hoofdkantoor wordt het gehele proces gemonitord en begeleid van schademelding tot aan reparatie en de gehele administratieve afhandeling. Telefoonmaken.nl is uw partner op het gebied van schadeafhandeling.

DESKUNDIG ADVIES & REPARATIE

Merk-onafhankelijk wordt u smartphone of tablet in no-time gerepareerd. Bij TLF staat kwaliteit centraal vooral op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren de meest uiteenlopende reparaties direct uit zoals: schermreparatie, Accu-vervanging, laad-connector en waterschade.

Hierbij gebruiken wij hoogwaardige onderdelen en de reparaties worden uitgevoerd door de beste opgeleide technici. Elk toestel is te repareren en vaak leidt tot significante kostenbesparingen.

Laat uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

  HOOFDKANTOOR EERSTELIJNS SUPPORT ZAKELIJKE GEBRUIKERS
  Heb je als zakelijke gebruiker een reparatieverzoek neem dan direct contact op met het hoofdkantoor. Je wordt direct geholpen en dit is de snelste route om weer optimaal bereikbaar te zijn. Het hoofdkantoor staat in directe verbinding met alle 100 fysieke winkels en heeft real-time inzicht in de meest optimale route voor jouw reparatie. Daarnaast zorgt het hoofdkantoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zelfstandige, MKB of Grootzakelijk het hoofdkantoor staat je direct bij van persoonlijk advies tot aan spoedreparaties.

  TLF = Expert service tegen een scherpe prijs
  Waar voor je geld. TLF biedt je alles wat je van een goede smartphone en tablet-reparateur mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat je deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat al vragen beantwoord worden.

  TELEFOONMAKEN.NL KEURMERK
  Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de pijlers van het keurmerk van TLF. De bij TLF aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En TLF kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat je de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die je mag verwachten.

  HOGE SCORE KLANTEVREDENDHEID
  Klanten waarderen TLF. We zijn continue bezig met het meten van onze kladtevredenheid. Onze klanten geven ons een gemiddeld klanttevredenheid-cijfer van 8.6.

  MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
  TLF staat midden in de “maatschappij” en streeft naar een hoge mate van betrokkenheid ten aanzien van duurzaamheid en welzijn. TLF werkt actief samen met Stichting Aap, MVO-Nederland en Unicef aan het versterken van initiatieven door duurzaam te opereren en streng op te treden richting kinderarbeid.