Samsung Galaxy A20e Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy A20e reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy A20e reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 75
Accu / batterij vervangen € 45
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Samsung Galaxy A20e reparatie

De Samsung Galaxy A20e reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy A20e reparaties.

Locaties voor uw Samsung Galaxy A20e reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy A20e reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties

Scherm vervangen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen
Glas reparatie

Samsung Galaxy A20e scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy A20e reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samsung Galaxy A20e reparatie
Average rating:  
 20 reviews
 by Emmée
samsung a20e scherm reparatie prijs

Het glas van mijn telefoon was nodig toe aan een reparatie. Tijdens het bellen kon ik moeilijk ophangen. Ik begon me er op een gegeven moment erg aan te storen en ben hem gaan repareren. De kosten vielen erg mee, als ik dat eerder wist was ik hem eerder wezen repareren. De zaak was goed bereikbaar met openbaar vervoer en het personeel was vriendelijk. Ik ben blij dat ie het weer doet en kan het zeker iedereen aanbevelen!

 by Sanne
samsung a20 scherm vervangen

Liefde voor het vak en altijd hele fijne klantgerichtheid en vriendelijkheid. Breng mijn smartphone hier altijd voor een reparatie en ga langs voor ieder kwaaltje, ik ben zuinig en zorg goed voor mijn gsm. Je wordt ook goed behandeld en dat voor een prima, zeer schappelijke prijs. Gewoon een erg goede telefoonreparatie winkel!

 by Mila
nieuw scherm samsung a20e

Kwaliteit van het scherm is prima, geen kleur verschil en schuiven doet het ook perfect. Vriendelijk jongeman en zeker een aanrader!

 by Roos
scherm vervangen samsung a20e

Hij is perfect gerepareerd. Waardeer de service die ik heb gekregen.

 by Maud
scherm reparatie samsung a20e

Ik ben tevreden over hoe dit bedrijf mijn Galaxy scherm heeft vervangen. Een onbeschadigd scherm is toch fijner dan een kapot scherm. Bedankt

 by Fenna
Samsung A20e Scherm Reparatie Prijs

Mijn glas is vervangen.
Het ging snel en ik kreeg ook direct te horen wat de oorzaak was.
Goede service

 by Jasmijn
Samsung A20 Scherm Vervangen

Fijn en betrouwbaar! Een vakkundige reparatiewinkel voor een eerlijk tarief!

 by Femke
Nieuw Scherm Samsung A20e

Dik tevreden bij telefoonmaken Alkmaar. Hij weet wat er moet gebeuren en is ook nog eens snel!

 by Zoe
Scherm Vervangen Samsung A20e

Ik had zo een pech en mijn dag was letterlijk kapot. De gsm aan een vriendin laten zien en ze zei dat ik bij telefoonmaken mijn scherm kan laten vervangen. Ik heb meteen opgebeld en ben er naartoe gegaan en hoppa de scherm vervangen en weer een pico bello telefoon

 by Sara
Scherm Reparatie Samsung A20e

Mooie zaak met hele vriendelijk personeel. Ik was er voor een scherm reparatie. Ik heb niet lang hoeven wachten. Super telefoon maken !

 by Eileen
Samsung A20e Scherm Reparatie Prijs

Helaas kan je niet meer dan 5 sterren geven want deze jongen verdient er zeker meer!! Wat wordt je hier goed geholpen hier kunnen veel bedrijven van leren!

 by Lisa
Samsung A20 Scherm Vervangen

Vandaag was ik zonder afspraak binnen gelopen bij deze reparatiewinkel in Roosendaal. Er was wat met het scherm niet goed. Ben prima te woord gestaan over de oplossing van mijn probleem. Van kosten tot alle mogelijkheden aan reparaties. Heb uiteindelijk zeer ontspannen kunnen wachten totdat de reparatie klaar was. Wat me opviel bij elke klant dat binnen kwam de eerlijke en volledige uitleg zoals ik dat ook kreeg. Vond het een zeer prettige benadering.

 by Doortje
Nieuw Scherm Samsung A20e

Ik ging naar deze winkel om mijn telefoon te repareren en ik zag niets anders dan een georganiseerde winkel met een heel mooi decor met een goede klantenservice

 by Ires
Scherm Vervangen Samsung A20e

Ik heb hier binnen korte tijd het glas en batterij laten vervangen

 by Sonia
Scherm Reparatie Samsung A20e

Deze winkel doet het goed, paste uitstekend en een redelijke prijs. Dit alles tegelijk bekeek ik de accessoires die ze aanboden in de winkel.

 by Ditte
Samsung A20e Scherm Reparatie Prijs

Voordat ik mijn rondleiding door de winkel beëindigde, hadden ze mij telefoon gerepareerd.
Ze zijn erg bedreven.

 by Cloé
Samsung A20 Scherm Vervangen

Ze hebben me hier echt ontelbaar vaak uit de brand geholpen. Me telefoon is altijd dezelfde dag klaar dus ben altijd dezelfde dag weer bereikbaar. Mijn vaste adresje voor al mijn electra reparatie!

 by Ada
Nieuw Scherm Samsung A20e

Aardige monteur met goed gevoel voor humor. Hij repareert je mobiel met alle plezier

 by billi
Scherm Vervangen Samsung A20e

Mijn tel was laast in het water gevallen, ik heb hem naar telefoonmaken gebracht, heb verteld wat er met mijn tel was ze waren best snel klaar

 by Esmee
Scherm Reparatie Samsung A20e

Mijn gsm die was kapot gegaan, hij deed helemaal niks meer, ik ben ermee naar telefoonmaken geweest en ze hebben mij meteen geholpen, ze waren binnen 20 minuten klaar dat is echt super fijn. Ik ben telefoonmaken hier heel erg dankbaar voor