Samsung Galaxy Grand Neo Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy Grand Neo reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy Grand Neo reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 60
Een kapot Samsung scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Samsung kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 35

Laadconnector vervangen € 50
De Samsung laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Samsung is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Samsung?

Homeknop vervangen € 50
Het slecht of niet werken van de Home knop kan erg vervelend zijn. Het heel hard moeten indrukken is niet fijn bij een knop die essentieel is voor de Samsung.

Power aan/uit vervangen € 50
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Samsung slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Samsung immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 50
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Samsung werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 50
Tril (stil) knop vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 50
Microfoon vervangen € 50
Camera achter vervangen € 50
Camera voor vervangen € 50 
Backcover vervangen € 25 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 85
Simkaart lezer vervangen € 50 
Hoofdtelefoon aansluiting € 50 
Toestel onderzoeken € 15 

Samsung Galaxy Grand Neo scherm reparatie

Samsung Galaxy Grand Neo reparatie door een vakkundige

De Samsung Galaxy Grand Neo reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy Grand Neo reparatie.

Samsung Galaxy Grand Neo opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Samsung Galaxy Grand Neo op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Samsung Galaxy Grand Neo binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Samsung Galaxy Grand Neo reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy Grand Neo reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Samsung Galaxy Grand Neo reparatie er niet bij?

Mocht uw Samsung Galaxy Grand Neo reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Samsung Galaxy Grand Neo reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Samsung grand neo plus on Samsung Galaxy Grand Neo
Top

Top geholpen door de medewerkers erg aardig! Dankje!