Samsung Galaxy Grand Prime Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy Grand Prime reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy Grand Prime reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 60
Een kapot Samsung scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Samsung kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 25

Laadconnector vervangen € 55
De Samsung laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Samsung is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Samsung?

Power aan/uit vervangen € 55
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Samsung slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Samsung immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 50
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Samsung werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 55
Speaker muziek vervangen € 50
Camera achter vervangen € 55
Camera voor vervangen € 60 
Backcover vervangen € 55 
Software foutmelding € 25
Toestel onderzoeken € 15 

Samsung Galaxy Grand Prime scherm reparatie

Samsung Galaxy Grand Prime reparatie door een vakkundige

De Samsung Galaxy Grand Prime reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy Grand Prime reparatie.

Samsung Galaxy Grand Prime opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Samsung Galaxy Grand Prime op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Samsung Galaxy Grand Prime binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Samsung Galaxy Grand Prime reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy Grand Prime reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Samsung Galaxy Grand Prime reparatie er niet bij?

Mocht uw Samsung Galaxy Grand Prime reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Samsung Galaxy Grand Prime reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews