Samsung Galaxy J5 Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy J5 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy J5 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 79
Accu / batterij vervangen € 25
Laadconnector vervangen € 45
Power aan / uit vervangen € 40
Homeknop vervangen € 45
Earspeaker vervangen € 35
Speaker muziek vervangen € 35
Microfoon vervangen € 45
Camera voor vervangen € 45
Camera achter vervangen € 50
Volume knop vervangen € 40
Backcover vervangen € 25
Simkaart lezer vervangen € 50
Slecht / geen netwerk € 60
Slecht / geen WiFi bereik € 60
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35
Hoofdtelefoon aansluiting € 40

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Samsung Galaxy J5 reparatie

De Samsung Galaxy J5 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy J5 reparaties.

Locaties voor uw Samsung Galaxy J5 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy J5 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Samsung Galaxy J5 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy J5 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 3 reviews
 by Bertus
Samsung Galaxy J5 scherm vervangen

Prima dienst geleverd. Mevrouw is er blij mee!

 by Klara Den Hoog
Samsung j5 scherm

Ik heb met mijn vieze vingers een simkaart in mijn telefoon gestopt waardoor er dus varkensvet in mijn telefoon is komen te zitten. Ik heb mijn J5 naar telefoonmaken gebracht en zij hebben hem schoongemaakt met alcohol van binnen uit. Ik was mijn toestel maar een uurtje kwijt, had niet gedacht dat dat zo snel geregeld kon worden.

 by Richy Mercep
Samsung j5 scherm vervangen

Ik verwachte al een paar dagen een belangenrijk telefoontje. Toen ze belden was ik toevallig aan het afwassen, ik was zo enthousiast dat ik meteen naar mijn j5 greep zonder mijn handen even af te drogen. Door de was middel is mijn telefoon uit mijn handen gegleden (best comisch eigenlijk haha). Maar wat niet zo grappig was is dat ik daardoor niet op had genomen. Ik had hem op dat moment eigenlijk wel zo goed als dood verklaard. Gelukkig is er een vesting die van 9 uur s'ochtends tot 9 uur s'avonds geopend is. Nou toen hij viel was het 7 uur s'avonds en ik dacht dat ik het dan maar beter tot de volgende dag kon laten. Dus later op de avond ging ik online even kijken en vond ik dus dat er een telefoonmaken winkel tot 9 uur open was. Ik dacht, nou dan kan ik het beter nu even laten maken, nu ik toch niks te doen heb, dan het morgen tussen mijn schema in proberen te proppen. Ik kwam daar echt om tien voor 9 aangekakt, gelukkig vond de monteur het niet erg om eventjes over te werken en is begonnen. Kijk DIT noem ik nog eens sevice!!! Dikke pluim voor telefoonmaken.nl