Samsung Galaxy Note 20 Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy Note 20 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy Note 20 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 235
Accu / batterij vervangen € 65
Laadconnector vervangen € 75
Camera voor vervangen € 69
Camera achter vervangen € 99
Backcover vervangen € 69
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Samsung Galaxy Note 20 reparatie

De Samsung Galaxy Note 20 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy Note 20 reparaties.

Locaties voor uw Samsung Galaxy Note 20 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy Note 20 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties

Scherm vervangen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen
Glas reparatie

Samsung Galaxy Note 20 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy Note 20 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samsung Galaxy Note 20 reparatie
Average rating:  
 20 reviews
 by Niels
Nieuw Scherm Note 20

Vriendelijke mensen, Nette bediening, snelle repair en goede prijzen

 by Daniele
Samsung Note 20 Scherm Reparatie

De vriendelijke medewerkers bieden erg professionele service, Ze doen wat ze beloven en de reparatie wordt altijd op tijd afgerond, Topzaak!

 by Valantine
Note 20 Scherm Vervangen

Ik kon bij binnenkomst al direct terecht voor een nieuwe Galaxy scherm. De vriendelijke man heeft snel het scherm vervangen en ik kon binnen no time weer door. Top service, 100punten!

 by Mieke
Samsung Note 20 Scherm Vervangen

Voor de zoveelste keer nu mijn telefoon hier laten maken. Ze doen altijd wat ze beloven en de reparaties zijn altijd goed. Hun schermen zijn ook van hele goede kwaliteit, ze gaan niet makkelijk kapot en gaan lang mee. Uitstekend telefoon reparatie bedrijf!

 by Cas
Scherm Note 20 Vervangen

De reparatie word vlug uitgevoerd, het personeel is vriendelijk en geeft gerichte service.

 by Maarten
Nieuw Scherm Samsung Note 20

Ik heb mijn gsm hier van de week laten repareren en het eindresultaat bevalt mij heel erg goed. Erg bedankt voor de goede service en kwaliteit.

 by Roos
Samsung Note 20 Scherm Reparatie

Ik heb mijn smartphone laten maken hier. De nieuwe lcd doet het geweldig. Ik ben goed geholpen door de eigenaar en kon de volgende keer zeker weer hier naartoe!

 by Tigo
Note 20 Scherm Vervangen

De man heeft mij heel goed geholpen bij een update waar ik niet uit kon komen. Ik ben super blij dat ik mijn telefoon weer kan gebruiken! Dikke pluim, Je verdient zeker 5 sterren jongen!

 by Jennefer
Samsung Note 20 Scherm Vervangen

Fijne service. To the point, ze draaien er niet omheen met verkoop praatjes en proberen je niks wijs te maken of iets aan te smeren. Fijne telefoonzaak voor een snelle scherm reparatie

 by Miek
Scherm Note 20 Vervangen

Ik wordt altijd goed geholpen bij alle kwaaltjes! Hij helpt je goed en heeft veel geduld!

 by Jos
Nieuw Scherm Samsung Note 20

Altijd keurig geholpen bij het vervangen van mijn display en repareren van mijn luidspreker!

 by Sandra
Samsung Note 20 Scherm Reparatie

s'ochtends gebeld, kon de zelfde middag langs komen. Mijn accu werd binnen korte tijd vervangen en heb genoten van een heerlijk bakkie tijdens het wachten! Wat mij betreft absoluut een aanrader!

 by Gerda
Note 20 Scherm Vervangen

Bij aankomst was het een beetje druk in de zaak maar door de snelle service kwam ik alsnog snel aan de beurt. Mijn mobiel was in no time gemaakt en de prijs is ook eerlijk. Ik raad telefoomaken zeker aan !

 by Petra
Samsung Note 20 Scherm Vervangen

Hier geweest voor een nieuwe lcd. Ik had vooraf al gebeld en de monteur vertelde me dat hij het direct voor me kon repareren. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er zeker heel tevreden over!

 by Annabelle
Scherm Note 20 Vervangen

Ik ben mijn scherm wezen maken en heb er ook maar direct mijn accu bij laten vervangen en het resultaat is verbazingwekkend! Mijn Samsung ziet er weer helemaal nieuw uit en gaat weer de hele dag mee, ze hebben er een gloed nieuwe telefoon van gemaakt! Ik raad deze toppers iedereen aan!!

 by Mees
Nieuw Scherm Samsung Note 20

Ben hier vandaag geweest om mijn beeldscherm te laten vervangen. Alles word keurig geregeld en verloopt soepel. Het personeel is vriendelijk en kundig en is eerlijk tegenover de klant. Toppzaak, aanrader!!

 by Daisy
Samsung Note 20 Scherm Reparatie

M’n oplaadconnector en scherm hier vanmiddag laten vervangen. Ik werd keurig geholpen en ben zeker te spreken over de resultaten.

 by Liam
Note 20 Scherm Vervangen

Beste telefoonwinkel van Utrecht! Ben erg te vrede over de service en kwaliteit van deze winkel en kom zeker terug!

 by Loet
Samsung Note 20 Scherm Vervangen

Nette telefoonwinkel met veel accessoires voor verschillende modellen

 by Wilma
Scherm Note 20 Vervangen

Wat een fijne winkel zeg! Je krijgt oprecht waarde voor je geld. De service is zeer professioneel en er is over alles na gedacht. Eenmaal akkoord met de reparatie en de daarbij horende kosten word het proces vlot met je door genomen waar in ook duidelijk een tijdsindicatie word aangegeven. Toen ik mijn mobiel kwam ophalen lag ie keurig op mij te wachten. Ik heb erg genoten van de service! Mij zien jullie zeker weer terug.