Samsung Galaxy Reparaties

De meest voorkomende Samsung toestellen staan hieronder vermeld zoals de Samsung Galaxy S21. Staat uw telefoon er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Locaties voor uw samsung Galaxy reparatie

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw samsung Galaxy reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Samsung Galaxy reparatie

Voor elk Samsung Galaxy reparatie kunt u direct bij Telefoonmaken terecht. U heeft keuze uit meer dan 90 locaties in Nederland en België waar u zonder afspraak kunt binnen lopen. Vind makkelijk een winkel bij u in de buurt met onze winkelzoeker. De onderdelen zijn vaak allemaal op voorraad. U kunt daarom wachten op uw Samsung Galaxy reparatie. Mocht u het fijner vinden om een afspraak te maken dan bieden wij deze mogelijkheid ook. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken om uw Samsung Galaxy te laten herstellen.

Samsung Galaxy reparatie binnen 30 minuten

Uw Samsung Galaxy restauratie kan 30 minuten duren bij een enkel onderdeel vervangen of te laten repareren. U kunt in de tussentijd van een kop koffie of thee genieten, maar u kunt er ook voor kiezen om later uw smartphone op te halen. Onze monteurs nemen graag contact met u op wanneer uw Samsung Galaxy is gerepareerd.

Meest voorkomende reparaties

De Samsung Galaxy reparaties die het meeste voorkomen zijn: Scherm (glas) reparatie (vaak doordat de smartphone valt zonder bescherming), accu (door lang door te laden of steeds korte tijd te laden), laadconnector (doordat het kabeltje niets goed of te snel in de laadconnector word gestopt) en de camera (door verschillende oorzaken). Minder vaak zien we dat een speaker, microfoon of simkaart lezer kapot gaat wegens dat deze onderdelen in uw smartphone zijn gevestigd en gebruik hiervan geen invloed heeft op het onderdeel zelf.

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy reparatie reviews