Samsung Galaxy S3 Mini Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S3 Mini reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S3 Mini reparatie.
Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken. reparatie repareren

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 100
Een kapot Samsung scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Samsung kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 20

Laadconnector vervangen € 40
De Samsung laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Samsung is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Samsung?

Power aan/uit vervangen € 40
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Samsung slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Samsung immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 40
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Samsung werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 40
Tril (stil) knop vervangen € 40
Speaker muziek vervangen € 45
Microfoon vervangen € 40
Camera achter vervangen € 40
Camera voor vervangen € 40 
Backcover vervangen € 20 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 40
Simkaart lezer vervangen € 50 
Hoofdtelefoon aansluiting € 40 
Slecht / geen netwerk € 40
Toestel onderzoeken € 15 

Samsung Galaxy S3 Mini scherm reparatie

Scherm reparatie Samsung Galaxy S3 Mini

De scherm reparatie Samsung Galaxy S3 Mini wordt bij telefoonmaken.nl kundige uitgevoerd. Dit soort reparatiesvergen nauwkeurig werk. Zonder ervaring is het niet mogelijk om de scherm reparatie uit te voeren. Alle prijzen zijn incl. onderdeel en montage kosten. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de scherm reparatie Samsung Galaxy S3 Mini.

Samsung Galaxy S3 Mini opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Samsung Galaxy S3 Mini op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Samsung Galaxy S3 Mini binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Samsung Galaxy S3 Mini reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy S3 Mini reparatiekunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Samsung Galaxy S3 Mini reparatie er niet bij?

Mocht uw Samsung Galaxy S3 Mini reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Samsung Galaxy S3 Mini reparatie.

Meest voorkomende smartphone gsm reparaties

Accu Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung Galaxy s3 Mini batterij kopen
Batterij Samsung Galaxy s3 Mini kopen
Samsung Galaxy s3 Mini scherm reparatie
Galaxy s3 Mini accu
Scherm reparatie Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung s3 Mini glas
Samsung Galaxy s3 Mini glas
Scherm reparatie s3 Mini
Achterkant Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung Galaxy s3 Mini display
Glas Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung Galaxy s3 Mini back cover

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 20 reviews
samsung galaxy s3 mini scherm vervangen

Hier mijn Samsung Galaxy S3 mini scherm vervangen. Ik ben erg tevreden over hen dienst en ze zijn ook nog eens goedkoop. Nog voordat ik een keuze uit een Samsung hoesje had gemaakt was mijn Samsung Galaxy S3 Mini scherm al vervangen. Super!!!

Telefoon scherm repareren

Zelf ben ik zeer tevreden over de verleende service

Samsung galaxy s3 mini glas

Samsung galaxy s3 mini glas vervangen. Mijn complimenten. Ze hebben accuut mijn samsung galaxy s3 mini glas vervangen

Samsung s3 mini LCD vervangen

Vorige week heb ik mijn galaxy s3 mini laten vallen met als resultaat een gebroken lcd scherm. Na wat opzoekwerk op internet ben ik bij Telefoonmaken uitgekomen. Voor een schappelijke prijs werd hij onmiddellijk hersteld. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, een absolute aanrader.

Laadconnector reparatie

Mijn laadconnector deed het niet meer omdat er zoveel stof en vuil in zat. Ben ermee naar telefoonmaken.nl gegaan en opake gerepareerd

Accu Samsung Galaxy S3 Mini

Accu Samsung Galaxy S3 Mini vervangen. Direct geholpen en de prijs is een peulenschil. Ze hebben ook allerlei accessoires en ook die zijn goedkoop. Hier wil ik vaste klant blijven.

by Sebastiaan on Samsung Galaxy S3 Mini
Achterkant Samsung Galaxy S3 Mini

Goede service gekregen en aardig geholpen. Mijn galaxy s3 mini ziet er nu nieuw uit

Scherm Samsung Galaxy S3 Mini vervangen

Perfecte service. Een Samsung Galaxy S3 Mini scherm vervangen en het ziet er perfect uit. Ze weten wat ze doen en dat had ik ook niet anders verwacht nadat ik las dat ze al ruime jaren reparatie ervaring hebben

Samsung galaxy s3 mini scherm vervangen

Fantastisch. Ik dacht in het begin dat het ze nooit zal lukken om binnen 30 minuten een samsung galaxy s3 scherm te vervangen en wilde dat wel eens meemaken, maar ik moet zeggen Het is ze gelukt

Nieuw scherm s3 mini

Er wordt tijd genomen voor je probleem. Ik kwam er ook nog eens met sluitingstijd pas binnen en toch een nieuw scherm voor s3 mini zonder moeilijk te doen over dat ze gaan sluiten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»