Samsung Galaxy S4 Active Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S4 Active reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S4 Active reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 180
Een kapot Samsung scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Samsung kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 30

Laadconnector vervangen € 45
De Samsung laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Samsung is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Samsung?

Power aan/uit vervangen € 50
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Samsung slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Samsung immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 45
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Samsung werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 50
Tril (stil) knop vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 40
Microfoon vervangen € 50
Camera achter vervangen € 50
Camera voor vervangen € 40 
Backcover vervangen € 25 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 50
Simkaart lezer vervangen € 60 
Hoofdtelefoon aansluiting € 45 
Slecht / geen netwerk € 50
Toestel onderzoeken € 15 

Samsung Galaxy S4 Active scherm reparatie

Accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie

De Accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie wordt bij telefoonmaken.nl efficiënt aan gewerkt. Vaak is de accu niet meer optimaal en dient deze te worden vangen, maar het ligt niet altijd aan de accu. Er kunnen zich ook problemen voor doen met uw laadconnector of uw oplader. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie. Wij controleren waar het probleem aan ligt en in overleg met u kunnen wij uw toestel direct repareren.

Samsung Galaxy S4 Active opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Samsung Galaxy S4 Active op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Samsung Galaxy S4 Active binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy S4 Active reparatiekunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie er niet bij?

Mocht uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Samsung Galaxy S4 Active reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews