Samsung Galaxy S4 Active Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S4 Active reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S4 Active reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 0
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie

De Accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie wordt bij telefoonmaken.nl efficiënt aan gewerkt. Vaak is de accu niet meer optimaal en dient deze te worden vangen, maar het ligt niet altijd aan de accu. Er kunnen zich ook problemen voor doen met uw laadconnector of uw oplader. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de accu Samsung Galaxy S4 Active reparatie. Wij controleren waar het probleem aan ligt en in overleg met u kunnen wij uw toestel direct repareren.

Samsung Galaxy S4 Active opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Samsung Galaxy S4 Active op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Samsung Galaxy S4 Active binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy S4 Active reparatiekunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie er niet bij?

Mocht uw Samsung Galaxy S4 Active reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Samsung Galaxy S4 Active reparatie.

Samsung Galaxy S4 Active scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy S4 Active reparatie reviews