Samsung Galaxy S7 Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S7 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor  Samsung Galaxy S7 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Vind uw dichtsbijzijnde winkel

Scherm glas vervangen € 170
Accu / batterij vervangen € 50
Laadconnector vervangen € 75
Power aan / uit vervangen € 60
Homeknop vervangen € 70
Earspeaker vervangen € 40
Speaker muziek vervangen € 60
Microfoon vervangen € 75
Camera voor vervangen € 60
Camera achter vervangen € 75
Volume knop vervangen € 60
Backcover vervangen € 60
Slecht / geen netwerk € 90
Slecht / geen WiFi bereik € 90
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25
Hoofdtelefoon aansluiting € 50

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

 Samsung Galaxy S7 reparatie

De  Samsung Galaxy S7 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de  Samsung Galaxy S7 reparaties.

Locaties voor uw  Samsung Galaxy S7 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw  Samsung Galaxy S7 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Samsung Galaxy S7 reparatie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

 Samsung Galaxy S7 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 18 reviews
by Olga on Telefoonmaken
Samsung galaxy s7 glas

Samsung galaxy s7 glas laten maken. Geen lange rij en snelle reparatie. Zeer aardig personeel en de service was zeer goed. Mijn samsung galaxy s7 glas werd binnen mum van tijd gemaakt. Ik kom zeker terug als er wat met mijn smartphone is

by Jean on Telefoonmaken
Snelste scherm reparatie voor samsung s7

Nog even en ik had de hoop opgegeven nadat ik 6 reparatie bedrijven had gebeld. Geen van allen hadden een samsung s7 scherm en niemand die met zekerheid kon zeggen wanneer zij wel de scherm kon hebben. Besloot om verder nog naar 1 bedrijf te zoeken en kwam bij dit bedrijf terecht. Zij hadden de scherm zelfs op voorraad en ik kon direct langs komen. In de telefoonwinkel vroeg ik waarom dat zoveel reparatie bedrijven de scherm niet hadden en zelfs niet direct konden bestellen. Het had te maken met nieuw model en dat de onderdelen niet makkelijk overal door samsung werden geleverd. Ik ben blij dat ik toch een goede reparatie bedrijf heb gevonden en voor mij alleen dit bedrijf nog, dan weet ik dat ik niet veel moeite hoef te doen om snel en goed geholpen te worden.

by Sofie on Telefoonmaken
Samsung S7 reparatie

Ik had vocht onder mijn Samsung S7 scherm door hem elke dag mee te nemen in de douche.
En dat begon zichtbaar te worden. Toen werd mij verteld dat de schade erger kan worden. Terug naar de winkel kwam ik er achter dat er nooit vochtschade garantie werd gegeven, dus pech gehad. Ik dat zal ik eens proberen bij telefoonmaken of zij dit voor een schappelijke prijs voor mij konden maken voordat ik grotere schade had aan mijn dure Samsung S7. Eenmaal binnen konden ze het direct repareren en ik had mijn s7 dezelfde dag weer terug. Het is meteen een leer. Ik zal me telefoon nooit meer meer de douche innemen.

by Aloid on Telefoonmaken
s7 laad connector reparatie

super geholpen. dock connector was stuk, deze was alleen vies en hebben hem netjes schoon gemaakt tegen een hele mooie prijs.

by Kim on Telefoonmaken
Samsung s7 laadpoort gerepareerd

Heel snel kon ik terecht om een defecte laadpoort in een samsung s7 te laten repareren. Nu laadt hij weer als een zonnetje. Ik ben heel tevreden over de afwikkeling en de snelheid. Mocht er ooit weer iets aan de hand zijn, dan zullen we zeker weer contact opnemen met Telefoon maken.

by Tonny on Telefoonmaken
Top winkel

Binnen 30 minuten een nieuwe accu geplaatst. Mijn telefoon doet het weer als een zonnetje! En dat voor niet zo veel euros! Dat zijn nog eens andere tarieven als bij ... ben super tevreden!!

by Luciano on Telefoonmaken
Samsung s7 reparatie

Via google op de website gekomen opzoek naar mobiel reparatie.
De website gaf me een goed gevoel. Dat gevoel werd in de winkel nogmaals bevestigd.
Ik heb goede ervaring kunnen opdoen en mijn Samsung s7 is professioneel gerepareerd

by Bas on Telefoonmaken
S7 scherm reparatie

Uiterst snel en correct geholpen voor een hele pittige prijs, maar wel de goedkoopste en waar ik het snelst voor een samsung s7 scherm reparatie terecht kon! Aanrader!

by Holm on Telefoonmaken
Samsung galaxy s7 scherm reparatie

Vriendelijke en competente werking in combinatie met snel en professioneel repareren van mijn gebroken Samsung Galaxy S7 scherm bovenop nog een geschenk zodat mijn scherm niet meer snel kapot kan gaan! Ik ben opgewonden en wil telefoon maken het bedrijf aanbevelen. Graag nogmaals bedankt!

by Domien on Telefoonmaken
Lcd vervangen s7

Mijn s7 had ik nog maar net en nog geen tijd gehad om een goed hoesje te halen. Na een goede val was zowel het glas als lcd kapot. Na eventjes te zoeken kwam ik bij telefoon maken uit. Ze zijn snel, deskundig en het is prima gemaakt. Een aanrader

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»