Samsung Galaxy S7 Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S7 reparaties staan hieronder vermeld zoals het scherm vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S7 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 120
Accu / batterij vervangen € 50
Laadconnector vervangen € 50
Power aan / uit vervangen € 45
Earspeaker vervangen € 40
Speaker muziek vervangen € 45
Microfoon vervangen € 50
Camera voor vervangen € 40
Camera achter vervangen € 45
Volume knop vervangen € 45
Backcover vervangen € 35
Slecht / geen netwerk € 50
Slecht / geen WiFi bereik € 60
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25
Hoofdtelefoon aansluiting € 45

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

 Samsung Galaxy S7 reparatie

Een  Samsung Galaxy S7 scherm vervangen wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de  Samsung Galaxy S7 reparaties.

Locaties voor uw  Samsung Galaxy S7 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw  Samsung Galaxy S7 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy S7 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 17 reviews
 by Dirk
Samsung s7 scherm vervangen

Mijn samsung s7 scherm is naar behoren vervangen. Hij is origineel en doet het perfect

 by Elleke
Scherm Galaxy s7

Ik had mijn galaxy s7 laten vallen en daardoor was mijn scherm gebroken. Na even googlen vond ik telefoon maken in de buurt die hem kon direct kon repareren. Nu is hij weer als nieuw

 by Bas
S7 scherm reparatie

Uiterst snel en correct geholpen voor een hele pittige prijs, maar wel de goedkoopste en waar ik het snelst voor een samsung s7 scherm reparatie terecht kon! Aanrader!

 by Jean
S7 scherm vervangen

Nog even en ik had de hoop opgegeven nadat ik 6 reparatie bedrijven had gebeld. Geen van allen hadden een samsung s7 scherm en niemand die met zekerheid kon zeggen wanneer zij wel de scherm kon hebben. Besloot om verder nog naar 1 bedrijf te zoeken en kwam bij dit bedrijf terecht. Zij hadden de scherm zelfs op voorraad en ik kon direct langs komen. In de telefoonwinkel vroeg ik waarom dat zoveel reparatie bedrijven de scherm niet hadden en zelfs niet direct konden bestellen. Het had te maken met nieuw model en dat de onderdelen niet makkelijk overal door samsung werden geleverd. Ik ben blij dat ik toch een goede reparatie bedrijf heb gevonden en voor mij alleen dit bedrijf nog, dan weet ik dat ik niet veel moeite hoef te doen om snel en goed geholpen te worden.

 by jeremy
Samsung Galaxy S7 reparatie

De homeknop van mijn samsung s7 was kapot, dit vond ik echt hardstikke irritant. Dus ben ik maar even naar telefoonmaken gefietst om mijn telefoon te laten repareren. Binnen een uur had ik mijn telefoon terug en deed hij het naar mijn gevoel als nooit te voren.

 by Olga
nieuw scherm Samsung galaxy s7

Nieuw Samsung galaxy s7 scherm laten maken. Geen lange rij en snelle reparatie. Zeer aardig personeel en de service was zeer goed. Mijn samsung galaxy s7 scherm werd binnen mum van tijd gemaakt. Ik kom zeker terug als er wat met mijn smartphone is

 by Domien
Scherm vervangen samsung s7

Mijn s7 had ik nog maar net en nog geen tijd gehad om een goed hoesje te halen. Na een goede val was zowel het scherm als lcd kapot. Na eventjes te zoeken kwam ik bij telefoon maken uit. Ze zijn snel, deskundig en het is prima gemaakt. Een aanrader

 by Sofie
Samsung galaxy S7 scherm reparatie

Ik had vocht onder mijn Samsung S7 scherm door hem elke dag mee te nemen in de douche.
En dat begon zichtbaar te worden. Toen werd mij verteld dat de schade erger kan worden. Terug naar de winkel kwam ik er achter dat er nooit vochtschade garantie werd gegeven, dus pech gehad. Ik dat zal ik eens proberen bij telefoonmaken of zij dit voor een schappelijke prijs voor mij konden maken voordat ik grotere schade had aan mijn dure Samsung S7. Eenmaal binnen konden ze het direct repareren en ik had mijn s7 dezelfde dag weer terug. Het is meteen een leer. Ik zal me telefoon nooit meer meer de douche innemen.

 by Luciano
Samsung s7 reparatie

Via google op de website gekomen opzoek naar mobiel reparatie.
De website gaf me een goed gevoel. Dat gevoel werd in de winkel nogmaals bevestigd.
Ik heb goede ervaring kunnen opdoen en mijn Samsung s7 is professioneel gerepareerd

 by Holm
Samsung galaxy s7 scherm vervangen

Vriendelijke en competente werking in combinatie met snel en professioneel repareren van mijn gebroken Samsung Galaxy S7 scherm bovenop nog een geschenk zodat mijn scherm niet meer snel kapot kan gaan! Ik ben opgewonden en wil telefoon maken het bedrijf aanbevelen. Graag nogmaals bedankt!

 by Maris
Galaxy s7 reparatie Rotterdam

Mijn Galaxy s7 reparatie is perfect uitgevoerd in Rotterdam. Hele flexibele team

 by Monica
Scherm reparatie Samsung S7

Goede service en leveren kwaliteit. Mijn scherm reparatie ging snel zonder lang te wachten

 by Miralda
s7 glas reparatie

Mijn s7 glas is snel in orde gemaakt. Een aanrader

 by Faysal
Prima

Prima

 by Aloid
s7 laad connector reparatie

super geholpen. dock connector was stuk, deze was alleen vies en hebben hem netjes schoon gemaakt tegen een hele mooie prijs.

 by Kim
Samsung s7 laadpoort gerepareerd

Heel snel kon ik terecht om een defecte laadpoort in een samsung s7 te laten repareren. Nu laadt hij weer als een zonnetje. Ik ben heel tevreden over de afwikkeling en de snelheid. Mocht er ooit weer iets aan de hand zijn, dan zullen we zeker weer contact opnemen met Telefoon maken.

 by Franca
Goed

Hun werk is goed en je hoeft geen moeite te doen om een afspraak te maken