Samsung Galaxy S8 Reparaties

We verwachten Samsung Galaxy S8 binnenkort ook in Nederland. Zodra de verkoop begint zal het volgende gelden. De meest voorkomende Samsung Galaxy S8 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S8 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Vind uw dichtsbijzijnde winkel

Scherm / glas vervangen € 280
Accu / batterij vervangen € 60
Laadconnector vervangen € 60
Power aan / uit vervangen € 60
Earspeaker vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 70
Microfoon vervangen € 75
Camera voor vervangen € 60
Camera achter vervangen € 95
Volume knop vervangen € 60
Backcover vervangen € 60
Slecht / geen netwerk € 125
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25
Hoofdtelefoon aansluiting € 50
Vingerafdruk reparatie € 75

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Samsung Galaxy S8 reparatie

De Samsung Galaxy S8 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy S8 reparaties.

Locaties voor uw Samsung Galaxy S8 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy S8 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy S8 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 6 reviews
by Natalie on Telefoonmaken
Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Mijn Samsung Galaxy S8 scherm reparatie is netjes verlopen. De baliemedewerker is beleefd en luisterde goed naar mijn probleem

by Raphaël on Telefoonmaken
Screen protector

Aangezien ik best onhandig ben met mijn telefoon heb ik bij Telefoonmaken.nl een screenprotector laten zetten. Ze hebben het zo netjes gedaan , je ziet 'm niet eens zitten.

by Resep on Telefoonmaken
Samsung s8 accu vervangen

Ik laat mijn Samsung s8 altijd in de nacht opladen . Blijkbaar is het niet goed om je telefoon heel de nacht te laten laden . Mijn batterij was oververhit maar gelukkig had Telefoonmaken daar een oplossing voor !

by Van Huppert on Telefoonmaken
Kapot glas

Ik kon meteen terecht met me samsung s8 met een kapot glas. Vriendelijke en zeer snelle service. En dat ook nog voor de laagste prijs in de omgeving. Vin ze daarom een echte aanrader.

by Iwan on Telefoonmaken
Gsm reparatie

Goede gsm reparatie service

by Renate Hendriks-Miltenbur on Telefoonmaken
Super geholpen!

Afgelopen dinsdag in Houten geweest om het scherm van mijn Samsung S8 te laten repareren. De prijs was even schrikken maar wilde graag weer een heel scherm. Super geholpen door Said, kon direct gemaakt worden en na 2u een berichtje dat hij weer klaar was. Bedankt!