Samsung Galaxy S8 Reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy S8 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy S8 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen € 165
Accu / batterij vervangen € 50
Laadconnector vervangen € 45
Power aan / uit vervangen € 50
Earspeaker vervangen € 45
Speaker muziek vervangen € 50
Microfoon vervangen € 50
Camera voor vervangen € 45
Camera achter vervangen € 55
Volume knop vervangen € 50
Backcover vervangen € 50
Slecht / geen netwerk € 55
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25
Hoofdtelefoon aansluiting € 50
Vingerafdruk reparatie € 50

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Samsung Galaxy S8 reparatie

De Samsung Galaxy S8 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy S8 reparaties.

Locaties voor uw Samsung Galaxy S8 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Samsung Galaxy S8 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vindt u middels onze winkelzoeker.

Meest voorkomende reparaties

Scherm vervangen
Accu Batterij
Laadconnector vervangen
Glas reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie

Laat uw beoordeling achter

Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is zeer belangrijk daarom vragen we u ons te beoordelen door op een duimpje te klikken.

Samsung Galaxy S8 reparatie reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samsung Galaxy S8 reparatie
Average rating:  
 20 reviews
 by Natalie
Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Mijn scherm reparatie is netjes verlopen. De baliemedewerker is beleefd en luisterde goed naar mijn probleem

 by Miralda
Samsung s8 scherm reparatie

Het scherm was kapot gevallen. Ik heb hem maar snel langs gebracht bij telefoonmaken.nl omdat ik daar al eerdere goede ervaringen heb. Ze hebben mij weer helemaal gelukkig gemaakt telefoonmaken.nl hihi:)

 by Jolanda Bolwerk
reparatie scherm samsung galaxy s8

Geluk bij een ongeluk. Ik heb er niet lang van kunnen genieten hij viel al uit mijn handen tijdens traplopen. Belde de huisverzekering op en ik kon het laten maken met factuur en zij vergoeden. Een keurig factuur gekregen met alle kosten netjes beschreven met de prijzen en btw. Binnen 2 weken had ik ook mijn vergoeding juist omdat ik hem bij een erkende zaak heb laten repareren. Als het aan mij ligt dan komt de hele familie hier langs want er gebeuren nogal wat ongelukjes thuis :-)

 by Mieke van de Ven
S8 Scherm Vervangen

Ik ben erg te spreken over deze winkel. Ze zien je als een volwaardige klant inplaats van een nummertje. Je kostbare tijd wordt niet verprutst en ter plekke geholpen. Voor mij is dit de enigste plek waar ik kom repareren puur door de service.

 by Roy van Biezen
Samsung s8 scherm vervangen

Snel geregeld en top service. De kwaliteit van de werk is echt hoog. Voor dit kwaliteit zijn ze goedkoop en ze zeggen eerlijk dat ze liever geen galaxy imitatie onderdelen gebruiken omdat het geen kwaliteit is. Dan een paar tientjes meer en origineel werk dan dat pruts wat je overal kan krijgen.

 by Van Der Leest
Samsung S8 Scherm Reparatie

Ik had hun een mailtje gestuurd om vragen hoeveel een scherm reparatie kost. Ik krijg vrijwel direct een mail terug dat ik gebruik kon maken van hun actie. Omdat mijn ik al niet veel meer kon zien ben ik maar dezelfde dag langs gekomen omdat het nu goedkoop kon.

 by Rodi Boomkens
Samsung Galaxy S8 Scherm Reparatie

Wat een service!
We gaan voor scherm en onze accu deed al even raar na een nacht aan de lader, ze hebben een nieuwe voor de paar tientjes geplaatst. We kregen op beide artikelen korting waardoor het goedkoop werd en goed gemaakt.
Super!!bedankt

 by Corry Rooijendijk
reparatie scherm samsung galaxy s8

Na bij een paar winkels langs te zijn gegaan heb ik ervoor gekozen om het scherm bij telefoonmaken te laten herstellen. Bij de andere moest ik wel 10 dagen wachten omdat ze het onderdeel moesten bestellen en dan nog 2 dagen voor het herstellen. De bedragen schoten uit de grond dat het duidelijk kletskoek was. Na die onzin de prijzen hier op de site te hebben gezien ben ik meteen gaan bellen en ik kon langs komen en ter plekken hersteld.

 by georgina
s8 scherm vervangen

Het scherm van mijn gsm ter reparatie aangeboden. Meteen geholpen en de reparatie was snel gedaan. Het scherm zit er ook weer goed op terug gelijmd en alles doet het weer perfect.

 by ben
samsung s8 scherm vervangen

Ik heb me laadconnector laten maken, ik ben blij dat mijn telefoon het weer doet.

 by Van Huppert
Samsung S8 scherm reparatie

Ik kon meteen terecht met een kapot scherm. Vriendelijke en zeer snelle service. En dat ook nog voor de laagste prijs in de omgeving. Vin ze daarom een echte aanrader.

 by Iwan
samsung galaxy s8 scherm reparatie

Goede gsm reparatie service

 by Julia Veeneman
reparatie scherm samsung galaxy s8

Bij binnenkomst naar het scherm gekeken of er überhaupt nog wat te zien was. Kreeg te horen als u wil dan kunnen we het nu repareren en is het met een klein uurtje klaar. U kunt wachten en krijgt van ons een lekker kof koffie of thee. Het regende dus besloot te wachten. Na een paar bladzijden van het tijdschrift te lezen hoorde ik mijn naam al. Ik heb mijn plek gevonden.

 by Paula zoutendijk
s8 scherm vervangen

Ik had al laad problemen en zo een paar weken doorgegaan en toen opeens ging ie niet meer aan. Shit natuurlijk maar voor ieder probleem is er een oplossing. Die ben ik meteen gaan google. Ik vond van alles. Alle knoppen had ik al betast en niets hielp. Toen maar op repareren gegooid. Er heen gereden, na een onderzoekje kwam de monteur met mijn werkend uit een gedraaide galaxy aan. Het is de accu zei hij. Vroeg of hij de nieuwe accu erin kon laten en het toestel weer in elkaar kon monteren. Kort de kosten besproken en akkoord gegaan. Nog geen kwartier later had ik hem weer werkend in mijn handen.

 by Jolanda
samsung s8 scherm vervangen

Mijn smartphone weggebracht voor scherm reparatie. Ze hebben hem perfect gerepareerd

 by Renate Hendriks-Miltenbur
Samsung S8 scherm reparatie

Afgelopen dinsdag in Amsterdam geweest om het scherm te laten repareren. De prijs was even schrikken maar wilde graag weer een heel scherm. Super geholpen door de monteur zelf, kon direct een scherm reparatie laten uitvoeren zonder wachttijd en na 2u een berichtje dat hij weer klaar was. Bedankt!

 by Jan
samsung galaxy s8 scherm reparatie

Een nieuw scherm erop laten zetten. Netjes op tijd geregeld. Het aller beste vond ik dat ze aangaven dat mocht ik hinder ondervinden of wat dan ook dat ik terug kon komen en zij er gratis een ander nieuw scherm op zouden zetten. Dat geeft wel zekerheid om hier altijd terug te komen.

 by Floris Kouffeld
reparatie scherm samsung galaxy s8

Voor een reparatie binnen gekomen en dezelfde dag nog klaar.
Bijna nergens hadden ze de scherm op voorraad. Telefoonmaken heeft ze wel in voorraad.
Netjes gedaan!

 by Ilse Paulssen
s8 scherm vervangen

Had hem net gekocht met schade voor een weggeef prijs. Had natuurlijk al gebeld met deze keten over de voorraad en kosten. Uiteindelijk kwam ik zo goedkoper uit dan met een zonde schade 2de hands smartphone. Uiteindelijk ziet ie er beter uit dan een gebruikte met krassen op het glas. Ze hebben me goed blij kunnen maken en raad ze zeker aan.

 by Bets krabbel
samsung s8 scherm vervangen

Uitstekend mijn scherm vervangen. Ik stond even met open mond te kijken toen de monteur zei dat het klaar was en ik mijn gsm weer zag. Helemaal niks meer te zien van het verbrijzelde scherm. Ik vind het heel knap hoe ze het doen.