Sony Xperia Z Ultra Reparaties

De meest voorkomende Sony Xperia Z Ultra reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Sony Xperia Z Ultra reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 220
Een kapot Sony scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Sony kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 50

Laadconnector vervangen € 50
De Sony laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Sony is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Sony?

Homeknop vervangen € 50
Het slecht of niet werken van de Home knop kan erg vervelend zijn. Het heel hard moeten indrukken is niet fijn bij een knop die essentieel is voor de Sony.

Power aan/uit vervangen € 50
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Sony slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Sony immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 50
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Sony werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 50
Tril (stil) knop vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 50
Microfoon vervangen € 50
Camera achter vervangen € 50
Camera voor vervangen € 50 
Backcover vervangen € 70 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 60
Simkaart lezer vervangen € 70 
Toestel onderzoeken € 15 

Sony Xperia Z Ultra scherm reparatie

Sony Xperia Z Ultra reparatie door een vakkundige

De Sony Xperia Z Ultra reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Sony Xperia Z Ultra reparatie.

Sony Xperia Z Ultra opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Sony Xperia Z Ultra op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Sony Xperia Z Ultra binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Sony Xperia Z Ultra reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Sony Xperia Z Ultra reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Sony Xperia Z Ultra reparatie er niet bij?

Mocht uw Sony Xperia Z Ultra reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Sony Xperia Z Ultra reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews