Sony Xperia Z1 Compact Reparaties

De meest voorkomende Sony Xperia Z1 Compact reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Sony Xperia Z1 Compact reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 130
Een kapot Sony scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Sony kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Accu / batterij vervangen € 45

Laadconnector vervangen € 60
De Sony laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd gebeuren bij een val of als de kabel te vaak in en uit de Sony is gehaald met een verkeerde hoek. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de Sony?

Power aan/uit vervangen € 50
Het gebeurt weleens dat de aan uit schakelaar van de Sony slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zo veel aan de hand. Waarom zou je de Sony immers uitzetten?

Oor speaker vervangen € 45
Meestal gebeurt het na een vallen of stoten: et geluid van de Sony werkt niet of nauwelijks meer. In plaats van een helder telefoongesprek met je gesprekspartner hoor je gekraak of zelfs helemaal niets meer.

Waterschade behandeling € 35
Volumeknop vervangen € 50
Tril (stil) knop vervangen € 50
Speaker muziek vervangen € 50
Microfoon vervangen € 50
Camera achter vervangen € 50
Camera voor vervangen € 50 
Backcover vervangen € 40 
Software foutmelding € 25
Slecht / geen WiFi bereik € 50
Toestel onderzoeken € 15 

Sony Xperia Z1 Compact scherm reparatie

Sony Xperia Z1 Compact reparatie door een vakkundige

De Sony Xperia Z1 Compact reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Sony Xperia Z1 Compact reparatie.

Sony Xperia Z1 Compact opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Sony Xperia Z1 Compact op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Sony Xperia Z1 Compact binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Sony Xperia Z1 Compact reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Sony Xperia Z1 Compact reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Sony Xperia Z1 Compact reparatie er niet bij?

Mocht uw Sony Xperia Z1 Compact reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Sony Xperia Z1 Compact reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 20 reviews
wat een service

S'ochtends met openingstijd gebeld voor reparatie aan mijn sony en kon gelijk terecht, binnen no time weer een sony die weer net zo goed werkt als voorheen. Zeer tevreden een aanrader.

Sony xperia z1 compact accu vervangen

Moest de accu van mijn Sony xperia z1 compact laten vervangen.
Het was gedaan in een korte van tijd.
Ze zijn erg goed

Sony deed raar

Eerst heb ik telefonisch contact opgezocht en toen kon ik direct langskomen. Snel en professioneel geholpen. Mij Sony doet het weer als nieuw.

sony xperia z1 compact scherm reparatie

Mijn sony xperia z1 compact scherm reparatie is netjes verlopen. De baliemedewerker is beleefd en luisterde goed naar mijn probleem

Z1 compact reparatie

Aanrader voor mensen die goedkoop de telefoon wil laten maken. Goede service en snelle afhandeling.

Sony xperia z1 compact LCD vervangen

Mijn LCD laten vervangen, erg tevreden over de service en het resultaat

Batterij Sony Xperia Z1

Ik laat mijn Sony Xperia Z1 compact altijd in de nacht opladen . Blijkbaar is het niet goed om je telefoon heel de nacht te laten laden . Mijn batterij was oververhit maar gelukkig had Telefoonmaken daar een oplossing voor !

Sony xperia z1 compact microfoon vervangen

Heb mijn sony xperia z1 compact microfoon laten vervangen.
Er werd duidelijk uitgelegd wat ze gaan vervangen en hoe lang dat zal duren.
De reparatie duurde minder dan 20 minuten en dat was zelfs korter dan voorgesteld

Scherm stuk

In de ochtend ging de scherm stuk en ben maar meteen naar telefoonmaken.nl gegaan en een even later weer heel. Super snel super service! Klantvriendelijk en goede kwaliteit. Helemaal top

reparatie z1 compact

Bij een andere reparatie winkel werd mijn telefoon niet goed gemaakt, na de 2de keer terug was het probleem nog niet verholpen.
Ben toen maar verder gaan zoeken en kwam telefoonmaken.nl tegen en nu zij de reparatie hebben gedaan is de probleem er niet meer.
Het geld dat ik eerdere aan die andere winkel heb betaald heb ik niet terug ontvangen, maar nu weet ik wel waar ik voortaan heen moet gaan als er weer wat is.
Dat word dus voor altijd telefoonmaken.nl en raad ze zeker aan als je niet het zelfde als mij wilt meemaken. Bovendien maken zij de telefoon met originele onderdelen en dat scheelt een hoop gedoe

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»