Sony Xperia Z4 Reparaties

De meest voorkomende Sony Xperia Z4 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vind u nog meer mogelijkheden voor Sony Xperia Z4 reparatie.

Vind uw dichtstbijzijnde winkel
Scherm/ glas vervangen € 160
Een kapot Sony scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de Sony kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.
Waterschade behandeling € 35
Backcover vervangen € 40 
Software foutmelding € 25
Toestel onderzoeken € 15 
Sony Xperia Z4 scherm reparatie

Sony Xperia Z4 reparatie door een vakkundige

De Sony Xperia Z4 reparatie wordt bij telefoonmaken.nl door een vakkundige uitgevoerd. Telefoonmaken.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Sony Xperia Z4 reparatie.

Sony Xperia Z4 opsturen voor reparatie.

Ook bieden wij 24- uurs service aan doormiddel van uw Sony Xperia Z4 op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw Sony Xperia Z4 binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Locaties voor uw Sony Xperia Z4 reparatie.

Telefoonmaken.nl heeft verschillende locaties door heel Nederland waar u uw Sony Xperia Z4 reparatie kunt laten uitvoeren. Adresgegevens en contactgegevens per locatie vind u op de contactpagina.

Staat uw Sony Xperia Z4 reparatie er niet bij?

Mocht uw Sony Xperia Z4 reparatie waar u naar opzoek bent er niet tussen staan dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onder vermelding van Sony Xperia Z4 reparatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Betty on Sony Xperia Z4
Z4 kapot

Sony z4 reparatie laten uitvoeren. Ze zijn snel en goed. De reparatie aan mijn z4 is goed gedaan en het was goedkoop. Helemaal Top

by Belinda on Sony Xperia Z4
Camera vervangen

De camera was kapot en telefoonmaken was 1 van de weinigen die ik kon vinden die de camera kon maken. De prijs was ook bij hun het laagste

by Franske on Sony Xperia Z4
Sony Z4 scherm vervangen

De scherm van mijn Sony Z4 was kapot gegaan en ik moest hem laten vervangen. Via via bij telefoon maken terecht gekomen. De scherm is nu vervangen en kan weer alles op mijn gsm

by Mans on Sony Xperia Z4
LCD vervangen Sony Xperia Z4

Ik vind de man aan de balie erg vriendelijk en behulpzaam. Te goed voor deze wereld laat klanten nog binnen terwijl de sluitingstijd al is ingegaan inplaats van je weg testuren en opnieuw terug te laten komen.
Er wordt tijd genomen voor je probleem.

by Sandra on Sony Xperia Z4
Sony Xperia Z4 accu vervangen

Zonder afspraak en toch meteen mijn Sony Xperia Z4 accu kunnen vervangen. Aardige baliemedewerker die me goed heeft ontvangen en acuut geholpen

by Henkie on Sony Xperia Z4
Sony xperia z4 reparatie

Snel, uiterst vriendelijk en vakmannen als het gaat om reparatie. Ze leveren ook andere diensten maar ik heb tot nu toe alleen een sony xperia z4 laten repareren.

by Nico on Sony Xperia Z4
Sony z4 scherm vervangen

Ze doen goed hun werk. Mijn Sony z4 scherm was goed en zo vervangen