Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Aalten

Contact

Telefoon reparatie Aalten.
Graag even bellen of WhatsAppen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 5191 9534.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Aalten? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Aalten, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Aalten direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Arnhem laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Gelderland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Aalten
Average rating:  
 20 reviews
 by Lux
Telefoon reparatie Aalten

De eerste keer dat ik een winkel zie die thee of koffie serveert als het om een ​​dienst gaat. Ik vond de manier waarop ze werken leuk en ik werd erg blij toen mijn telefoon weer operationeel werd nadat hij kapot was gegaan. En dat tegen een heel redelijke prijs.

 by benjamin
telefoon reparatie

ik ben gister bij telefoon maken geweest, er stond een heel beschaafd meneer bij de balie, ik zei hai zal je mij telefoon willen maken , hij maakte mijn telefoon hij was binnen 20 minuten klaar. zeker een aanrader als je telefoon kapot is of de een scherm.

 by Jenna
iphone repair aalten

De man is erg vakbekwaam en helpt je snel en heeft eerlijke tarieven.

 by Tijs
telefoon reparatie aalten

Aanrader! Goede geholpen bij het vervangen van mijn kapotte display. De man heeeft keurig werk verricht!

 by Evelien
telefoonwinkel aalten

Goedkoopste en meest eerlijke telefoonwinkel die ik ken. Mijn LCD-scherm laten repareren. Erg vriendelijke en ze vragen eerlijke prijzen.

 by Dave
ipad reparatie aalten

Aanrader voor wie op zoek is naar degelijke reparaties. Heb mijn scherm hier een tijdje geleden laten vervangen en het bevalt zeer goed!

 by Juda
mobiel reparatie aalten

Geweldige service! Ik ben twee keer hier geweest, voor mijn laderpunt en display, en ben zo goed geholpen beide keren dat ik wel een review MOEST schrijven! Ik kon alle prijzen voor mijn reparatie inzien op de website. Eenmaal aangekomen ben ik heel vriendelijk verder geholpen. De reparatie was zo voorbij en ik heb garantie gekregen op de reparatie. Alles is zo goed georganiseerd en verloopt vlekkenloos. AANRADER!!!!

 by Matthias
iphone repair aalten

Gewoon top telefoonreparatie zaak. Leuke telefoonmaker. Vriendelijke en gastvrije eigenaar die waarde hecht aan zijn klanten. Goede en gerichte service. Kom zeker nog 'ns terug

 by Joëlle
telefoon reparatie aalten

Kundig en betrouwbaar. Heel tevreden met mijn perfect gerepareerde telefoon. Hij neemt de tijd om dit goed te doen. Ervaren en kundige monteur die heel vlug je mobiel monteert voor een prima prijs!

 by Baha
telefoonwinkel aalten

Goed geholpen!

 by Lina
ipad reparatie aalten

Wat een helden hier. Absoluut een aanrader. Na twee keer opgelicht te zijn bij een ander, uiteindelijk hier gekomen. Mijn ipad was in de badkuip gevallen en was helemaal gevuld met water. Tijdens de reparatie hebben ze als service alle andere onderdelen gecheckt op of de rest van de onderdelen het ook doen en welke niet. Blijkbaar was er te veel water tussen mijn display gekomen en had ik een nieuw scherm nodig. Toppers. Laat nergens anders meer mijn telefoon meer repareren!

 by Tess
mobiel reparatie aalten

Ze hebben me hier echt ontelbaar vaak uit de brand geholpen. Me telefoon is altijd dezelfde dag klaar dus ben altijd dezelfde dag weer bereikbaar. Mijn vaste adresje voor al mijn electra reparatie!

 by Felis
iphone repair aalten

Goed

 by suzan
telefoon reparatie aalten

Gaan goed met klanten om

 by Lina
telefoonwinkel aalten

Deskundig en snel

 by Maarten
ipad reparatie aalten

Bravo. Jullie zijn echte specialisten

 by Coleta
mobiel reparatie aalten

Werd er erg goed geholpen vandaag. En heb garantie op de reparatie. Zeer prettige winkel, alles voldoet aan mijn wensen. Voortaan breng ik mijn gsm hierheen, aanrader!

 by Fay
iphone repair aalten

Het is een zeer deskundige man en staat altijd voor je klaar. Dit zorgt er ook voor dat hij heel veel klanten heeft die hem prijzen. Hij werd me door een vriend aanbevolen. Nu ben ik ook een tevreden klant en kan hem ook aan iedereen aanbevelen.

 by Nikki
telefoon reparatie aalten

Goede service

 by Diana
telefoonwinkel aalten

Quick and professional service. Highly recommended.