Telefoonmaken Partner StartFix

Telefoonmaken Amstelveen

Contact

Voor uw telefoon reparatie kunt u zonder afspraak langs komen.
Wij repareren uitsluitend met OEM onderdelen.
Bij onze partner StartFix
Westwijkstraat 2
1187LR Amstelveen
Tel: 020 754 2818
Stuur een E-mail

Openingstijden

U kunt zonder afspraak langskomen.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Mensen zochten ook naar:
GSM mobiel telefoon smartphone, iPad en iPhone reparatie of Samsung.
Telefoonwinkel, telefoon maken en maker, telefoonzaak of winkel.
Scherm reparatie of accu batterij vervangen.
Telefoon kopen en/ of telefoonhoesjes.

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Provincie Noord-Holland.
U kunt bij al onze telefoonwinkels zonder afspraak direct terecht.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Amstelveen
Average rating:  
 20 reviews
 by Jens
apple reparatie amstelveen

Super service! Scherm voor mijn gsm hadden ze op voorraad voor een lagere prijs dan vergelijkbare sites. Goed advies en snel afgehandeld.
Aanrader!!!

 by An K.
ipad reparatie amstelveen

Ik kan Startfix Amstelveen aanbevelen omdat ze mijn apparaten al jaren lang goed repareren. Ze zijn niet voor niets erkend door telefoon maken.

 by Feline
iphone reparatie amstelveen stadshart

Goed geholpen bij mijn reparaties, aardige jongens in de winkel, en goede service.

 by Dien
Telefoon reparatie Amstelveen

Vorige week heb ik mijn telefoon laten vallen met als resultaat een gebroken lcd scherm. Na wat opzoekwerk op internet ben ik bij telefoon maken Amstelveen uitgekomen. Voor een schappelijke prijs werd hij onmiddellijk hersteld. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, een absolute aanrader als je opzoek bent naar telefoon reparatie Amstelveen.

 by Wendy N.
tablet reparatie amstelveen

Ik raad deze tablet repair winkel in Amstelveen aan omdat ze mij prima hebben geholpen. Ik heb ook niet lang hoeven wachten op de reparatie. Hele goede service.

 by Christine
Telefoon reparatie Amstelveen

Ze waren echt snel met mijn telefoon scherm reparatie. Heel fijn, ik ben namelijk een beetje verslaafd aan mijn gsm en kan hem niet lang missen. Telefoon maken Amstelveen maakt duidelijk dat ze dat begrijpen en erg hun best doen om zo snel mogelijk de reparatie te klaren.

 by Zwaantje
iphone reparatie amstelveen

Het personeel was erg vriendelijk en vakkundig. Je krijgt zeer goede service tegen een goed betaalbare prijs en je kunt ook op de reparatie wachten, ze boden  mij een kopje thee aan. Dat is pas service!

 by Gerardina
apple reparatie amstelveen

Nette zaak, afspraak is afspraak. Je komt snel aan de beurt en er wordt snel en professioneel gehandeld. Ik Kom hier zeker terug!!!

 by Hans C.
tablet reparatie amstelveen

Voor tablet reparatie langs geweest. Ik kon hem achter laten en ze belde mij meteen toen het was gerepareerd. Telefoonmaken Amstelveen repareert alles snel goed en hebben goede service.

 by Dian
ipad reparatie amstelveen

Ik heb een perfecte reparatie gehad. Alles volgens afspraak en de iPad doet het super nu

 by Tsarina Franker
Telefoon reparatie Amstelveen

Ik kwam voor het eerst bij telefoon maken Amstelveen voor een reparatie aan mijn telefoon. Ze monteren voor een zeer scherpe prijs. Ik heb natuurlijk eerst mijn onderzoek gedaan om te zien of ik hier qua prijs en kwaliteit goed zat. Wat mij opviel is dat men nog mee denkt om toekomst schade te voorkomen. Alles verliep uiterst vlot en vriendelijk. Van harte aanbevolen!

 by Ian
iphone reparatie amstelveen

Mijn dochter heeft de scherm van haar iPhone kapot laten vallen. Toevallig is Telefoonmaken mij al eens eerder aangeraden dus ben ik maar even langs gereden om de scherm te repareren. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en de heren hebben op voorhand alle details met mij door genomen. Ik ben heel erg te vrede over de service, klantvriendelijkheid, helderheid en prijs van deze telefoonwinkel en kan zeker iedereen aanraden om zijn telefoon hier te laten repareren.

 by Vince
apple reparatie amstelveen

Ik heb vooraf even gebeld en ik kon langs komen zonder afspraak. Ook in de winkel zelf staat de medewerker je vriendelijk te woord.

 by Youri
tablet reparatie amstelveen

Word goed geholpen en ze hebben verstand van alle modellen.

 by Fabian
ipad reparatie amstelveen

Top service en aardige mensen

 by willem
Telefoon reparatie Amstelveen

Het home knopje van mijn telefoon was stuk. Het deed al een langere tijd vaag maar sinds vorige week reageerde mijn homebotton helemaal niet meer dus ben ik maar even naar telefoonmaken.nl Amstelveen gegaan en mijn homebotton was gefixt terwijl ik voor de winkel even een sigaretje was gaan roken. Ik ben super te vrede over dat telefoon maken zo vlot repareert , had dit echt niet verwacht!

 by Diederik
iphone reparatie amstelveen

De earspeaker van mijn iPhone was kapot. Ik had hier erg veel last van aangezien ik mijn iPhone voor veel zakelijke gesprekken gebruik en mijn iPhone op speaker zetten in de trein heeft ook weinig zin. Dus ben ik van het weekend maar even langs de telefoonmaken vestiging in mijn stad gegaan omdat zij erg vertrouwd voelen voor mij aangezien ik daar al eens eerder mijn iPhone scherm heb later repareren en ik die keer erg tevreden was (en nog steeds ben) over de kwaliteit en klantenservice. Dus ik ben er even langs geweest, heb hem afgegooid daar en ben even met mijn vriendin en huisgenoot een terrasje gaan pikken. Toen ik terug kwam vond ik mijn smartphone weer als de oude, zij hebben zelfs met mij een aantal testen gedaan om mij te laten zien dat hij aan ieder onderdeel voldoet. Hartstikke te vrede! Ik hoop niet dat mijn telefoon nog eens stuk valt maar ik weet wel dat ik mijn telefoon de volgende keer weer bij telefoonmaken zal laten maken.

 by Regina Kruisheer
apple reparatie amstelveen

Mijn smartphone ging niet meer aan. Even tijd gemaakt om hem af te gooien en ik werd gebeld toen hij klaar stond. Toppie.

 by Odette
tablet reparatie amstelveen

Duidelijke afspraken. Vriendelijk en meedenkend personeel die niet verlegen is om een babbeltje met je te maken tijdens het wachten op de reparatie die ook nog een snel achter de rug was.

 by Floris
ipad reparatie amstelveen

Ik ben langs gegaan voor een nieuw scherm, die konden er vrijwel direct vervangen. Door dat het snel achter de rug was heb ik veel tijd gewonnen en was mijn probleem eigelijk direct opgelost