Premium Partner

Telefoonmaken Amsterdam West

Contact

Telefoon reparatie Amsterdam?
Graag even bellen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 2373 5555
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Amsterdam? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Amsterdam, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Amsterdam direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Amsterdam Zuid laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
Gesloten

Neem direct contact op met Telefoonmaken Amsterdam Oudwest.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Noord-Holland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Amsterdam Oudwest
  Average rating:  
   16 reviews
   by yolanda
  telefoonwinkel kinkerstraat

  Geweldige service en vakkundige reparatie van gebroken glas van mijn Iphone. In het filiaal aan de Kinkerstraat binnen het uur! Voor een eerlijke prijs. Door een bijzonder vriendelijke medewerker die zeer professioneel en deskundige te werk ging. Groot compliment! Ik kan iedereen deze betrouwbare, professionele en klantvriendelijke winkel aanbevelen.

   by Hogervorst
  telefoon reparatie kinkerstraat

  Mijn gsm door telefoon maken gerepareerd. Ik hoop dat ie nog lange tijd heel blijft aangezien ie best vaak uit mijn handen glijd.
  Na meerdere reparaties bij een ander bedrijf met negatieve resultaten ben ik bij telefoon maken terecht gekomen.
  Ze communiceren goed en de service is prima en de prijs was ook te doen

   by Aris
  telefoon winkel kinkerstraat

  Ze zijn erg vriendelijk en kunnen je meteen helpen. Je hoeft niet lang te wachten en je telefoon ziet er weer schitterend uit. Ben super blij dat ik bij hen mijn telefoon kon laten maken

   by Alida
  kinkerstraat telefoonwinkel

  Dit was de eerste keer dat ik mijn telefoon heb laten repareren. Ik ben hiervoor naar Telefoonmaken.nl gegaan omdat zij garantie geven op hun reparaties. Ik heb mijn telefoon niet langer dan 30 min moeten missen en ben geholpen door aardige medewerkers

   by Patricia
  Telefoonwinkel Kinkerstraat

  Ik was opzoek naar sony reparatie en vond telefoon maken. Tijdens mijn werkpauze erheen gegaan en mijn sony achter gelaten voor reparatie. S'middags gerepareerd opgehaald.

   by Siem
  Telefoon Reparatie Kinkerstraat

  Ik kan deze telefoonwinkel aanraden bij smartphone reparatie of toebehoren van je gsm. Ze hebben goede en snelle service. Kwaliteit is perfect voor scherpe prijzen.

   by Meike
  Telefoon Winkel Kinkerstraat

  Dacht dat Mn smartphone was overleden na dat die in de toiletpot is gevallen! Maar hij heeft 'm weer aan de praat gekregen! Super blij

   by Adil
  Kinkerstraat Telefoonwinkel

  Dit is de beste iPhone repair winkel van Amsterdam. Nooit ben ik niet snel geholpen en altijd met kwaliteit en goede service!

   by Cijs
  Telefoonwinkel Kinkerstraat

  Vriendelijk personeel en goede, snelle service in Amsterdam.

   by Irena
  Telefoon Reparatie Kinkerstraat

  Toen ik binnen kwam waren er al wat andere mensen voor mij aan het wachten op hun beurt. Op begin dacht ik dat het lang zou gaan duren maar de 3 personeelsleden wisten hier heel efficient mee om te gaan. Ik kon een half uurtje later mijn telefoon van de reparatie komen halen. Ik kreeg netjes mijn bonnetje en ben goed ingelicht over de garantie die er over mijn telefoonreparatie geldt. De reparatie heeft perfecte resultaten geleverd en ik ben de jongens zeker dankbaar met hun snelle en gestroomlijnde service, ga zo door zou ik zeggen!

   by Luuk
  Telefoon Winkel Kinkerstraat

  Mijn iPhone 6 is zeer goed gerepareerd. Bij deze telefoonwinkel werken ze met goed materiaal en alles ziet er vakkundig uit.

   by Jasmijn
  Kinkerstraat Telefoonwinkel

  Ik was op zoek naar een telefoonwinkel in Amsterdam voor bescherming van mijn smartphone. Via google hier terecht gekomen en erheen gereden. Ze hebben een mooie winkel met uitgebreide accessoires voor smartphone en andere elektronica. Goed geprijsd en ik werd super goed geholpen bij het uitkiezen van wat ik nodig had. Bedankt voor de service!

   by Klant
  Telefoonwinkel Kinkerstraat

  Samsung glas scherm laten repareren. Top bedrijf. Had drie weken geleden het glas scherm van de samsung van mijn zoon laten repareren. Hij heeft hem weer laten vallen en bij terugkomst voor reparatie kreeg ik korting. Beide keren duurde het laten repareren van de glas scherm niet lang, minder dan 30 min. Zeer tevreden en kom er zeker terug!!

   by Patricia
  Telefoon Reparatie Kinkerstraat

  Goede service, het was zo gedaan en de werknemers waren erg vriendelijk!

   by Dorien
  Telefoon Winkel Kinkerstraat

  Mijn scherm van mijn smartphone is vlot gerepareerd en werkt naar behoren. Betrouwbare winkel

   by Lars
  Kinkerstraat Telefoonwinkel

  Huawei scherm kapot en direct laten repareren bij Telefoonmaken.nl. De scherm van mijn huawei was zeer snel gemaakt en kreeg nog een screenprotector er gratis bij. De hoesjes waren maar een paar euro en heb er ook maar een aangeschaft.