Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Appelscha

Contact

Telefoon reparatie Appelscha.
Wij werken uitsluitend op afspraak wegens reparatie op locatie. 0850 200 158
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Appelscha? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Appelscha, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Appelscha direct terecht. Ga hiervoor naar telefoon reparatie in Gorredijk om een telefoon reparatie te laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Appelscha.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Friesland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Appelscha
  Average rating:  
   20 reviews
   by Valerie
  telefoonwinkel Appelscha

  Uiterst vriendelijke en positieve mensen die veel kennis in huis hebben. Ik kon direct al zien dat mijn mobiel hier in goede handen is.

   by Milou
  telefoon winkel Appelscha

  Ik wil luisterde naar muziek. Ik zet de koptelefoon op mijn oren en ik hoorde niets. Ik ging naar winkel om mijn telefoon te repareren en hij vertelde me dat het probleem binnen is koptelefoon was. Ik heb een nieuwe koptelefoon gekocht.

   by Veerle
  Telefoon reparatie Appelscha

  Ik kwam met mijn telefoon naar hier. De microfoon was kapot, ze hebben hem gerepareerd. Hoewel ik twijfelde of hij zou worden gerepareerd, dus ben tevreden met hun diensten.

   by Erika
  glas reparatie Appelscha

  Het zijn kanjers. Ze zijn vakbekwaam en boven dat ook nog goedkoop

   by Ruben
  IPhone Reparatie Appelscha

  Ik ben blij dat ik bij deze winkel ben geweest omdat mijn scherm kapot was. De winkel is groot en ze hebben lekker sap en zitruimte om te wachten. Ze hebben goede service!

   by Mariska
  telefoonwinkel Appelscha

  Terwijl mijn broer aan het spelen was op een van de spellen op mijn telefoon, voerde hij de bestanden in en drukte per ongeluk op een van de knoppen, dus vernietigde hij alle bestanden en de telefoon ging vanzelf aan en uit, dus ik nam hem mee om hem te repareren in een winkel met computers en telefoons. Eindelijk mijn telefoon gerepareerd.
  En ik besloot volgende maand een computer bij hen te kopen.

   by Olivier
  telefoon winkel Appelscha

  De microfoon op mijn telefoon werkt niet goed, dus ik ging naar een winkel en was verrast dat deze schoon en behandeld was, en ik wachtte 5 minuten totdat hij goed was gerepareerd.

   by Bo
  telefoon reparatie Appelscha

  Toen ik op mijn kantoor werkte was mijn pc gevallen en het scherm is kapot gegaan. Ik ging naar de winkel maar hij was dicht omdat ik te vroeg was en ik heb gewacht totdat ze kwamen. Daarna konden ze mij direct helpen.

   by Siem
  Glas Reparatie Appelscha

  Mijn tablet is tijdens het werk gevallen, gelukkig kon ik meteen bij deze winkel komen. Ze zijn goed, snel en betaalbaar.

   by Valerie
  IPhone Reparatie Appelscha

  De oorspeaker van mijn telefoon deed het niet meer. Ik ging direct naar de winkel die telefoons repareren. Het kostte tien minuten om het te repareren. Ze zijn echt bedreven!

   by Dorien
  telefoonwinkel Appelscha

  Op een van de bruiloften van mijn vrienden maakte ik een video en hij viel uit mijn handen en reageerde niet meer op de koptelefoon, dus ik nam hem de volgende dag om hem te repareren in een winkel die links was versierd met mooie tafelkleden en onder comfortabele stoelen om te wachten, en aan de rechterkant zijn computers en telefoons. De persoon nam de telefoon en repareerde hem terwijl ik rustig koffie dronk totdat hij klaar was in 13 minuten.

   by Lynn
  telefoon winkel Appelscha

  Ik werd wakker en pakte mijn telefoon, zag dat het scherm kapot was. Ik ging snel naar de winkel om het te laten repareren. Hij vroeg me om te wachten. Ik zat koffie te drinken tot hun klaar waren en het probleem inderdaad was opgelost.

   by Mila
  telefoon reparatie Appelscha

  Ben tevreden

   by Sam
  Glas Reparatie Appelscha

  In de nachts sliep ik. Ik zag mijn telefoon niet en ik duwde hem weg en hij is toen hard gevallen. De oplaadpunt is daardoor kapot gegaan. Ik ga naar de winkel. De winkel is groot en het bevat verschillende koffiemachines en speelplekken voor kinderen. Het is een prachtige winkel waar je snel je tijd kan doorbrengen terwijl je wacht.

   by Boukje
  IPhone Reparatie Appelscha

  Mijn broer zat op mijn telefoon en brak het scherm en ik ging het repareren en het was meteen opgelost. Ze zijn prima

   by Gezinus
  Telefoonwinkel Appelscha

  Ik heb mijn telefoon gerepareerd en kreeg heel veel meerwaarde voor wat ik heb betaald voor de hele reparatie!

   by Godelieve
  Telefoon Winkel Appelscha

  De nieuwe camera die ze bij telefoonmaken in mijn telefoon hebben gemonteerd werkt goed en maakt super mooie foto's!

   by Eva
  telefoon reparatie Appelscha

  Mijn telefoon uit mijn zak gehaald en zag dat het scherm kapot was. In de avond ging ik naar de winkel om het te laten vervangen. Het was een simpel en overzichtelijke winkel en heeft plaats om te wachten. Het zithoekje bevat boeken en een machine voor koffie. Na een tijdje was was mijn telefoon gerepareerd. Ik betaalde de reparatie en ging naar mijn huis.

   by Pepijn
  Telefoon reparatie Appelscha

  Ik bezocht de winkel gewoon om de laatste ontwikkelingen van de telefoons te zien, en ik vond veel nieuwe soorten tegen een zeer passende prijs. De winkel is goed uitgerust en ook de omgang met klanten is erg vriendelijk.

   by Hilbert
  Glas Reparatie Appelscha

  Ik dacht dat ik om mijn telefoon te repareren mijn telefoon super lang zou moeten missen, maar in de winkel was ik verrast dat een telefoon binnen 30 minuten zou repareren.