Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Baarn

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Baarn.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Baarn? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Baarn, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Baarn direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Hilversum laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Baarn

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Utrecht

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Baarn
  Average rating:  
   15 reviews
  by Marisol on Telefoon reparatie Baarn
  iphone reparatie baarn

  Ik dronk water in de keuken, mijn telefoon viel en hij ging kapot. Ik ging naar een telefoon reparatie winkel, de winkeleigenaar begroette me respectvol en vroeg me tien minuten te wachten om het te repareren, en terwijl hij het aan het repareren was, hij verraste me. Tien minuten zijn niet voltooid en de telefoon was gerepareerd, en dit is het bewijs dat de winkeleigenaar bedreven is in zijn specialiteit.

  by Gea on Telefoon reparatie Baarn
  telefoon reparatie baarn

  razend enthousiast over deze goede en flexibele service. Het nieuwe scherm ziet er mooi uit en de koffie was heerlijk.

  by Dorien on Telefoon reparatie Baarn
  ipad reparatie baarn

  Netjes te woord gestaan in deze telefoonwinkel. De geduldige monteur wist alles zo goed en gemakkelijk uit te leggen en heeft mijn batterij vliegens vlug vervangen. De 5 sterren zijn meer als verdient.

  by Dex on Telefoon reparatie Baarn
  smartphone reparatie baarn

  Heel positieve ervaring. Ben hier terecht gekomen via een kennis die ook te spreken is over de goede en snelle service. De reparatie tijden vallen heel erg mee en klant is overduidelijk koning

  by Siem on Telefoon reparatie Baarn
  telefoon winkel baarn

  Aardig en betrouwbaar personeel. Je kunt direct zien dat je met echte experts te maken hebt. Ik heb mijn batterij hier van de week laten maken en heb express even gewacht met deze recensie om de kwaliteit te testen. Het nieuwe batterij werkt perfect, mijn mobiel laad super snel op en gaat gedurende de hele dag mee. Al met al een topzaak!

  by Abel on Telefoon reparatie Baarn
  iphone reparatie baarn

  Ik wilde mijn telefoon opladen, maar hij reageerde daar niet op, dus ik nam hem mee om hem te repareren in een prachtig uitgeruste winkel met verschillende soorten telefoons en terwijl ik naar de telefoons keek, vertelde de winkeleigenaar dat mijn telefoon klaar was, Met een glimlach op zijn gezicht had gerepareerd, hij verraste me omdat het snel gerepareerd was en dit is het bewijs dat hij een man is die bedreven is in zijn werk en dat met tekenen van een glimlach.

  by Lena on Telefoon reparatie Baarn
  telefoon reparatie baarn

  Ik was aan het douchen en mijn telefoon viel in het water en werkte niet meer. Ik ging het repareren. Het was een fijne ontvangst. Ook was mijn telefoon gerepareerd en daar ben ik blij mee.

  by Tom on Telefoon reparatie Baarn
  ipad reparatie baarn

  Terwijl ik ging zitten viel mijn telefoon en was het scherm kapot. Ik ging naar de winkel om het te repareren en de winkelmanager was aardig.

  by Mia on Telefoon reparatie Baarn
  smartphone reparatie baarn

  Ik was aan het werk, mijn telefoon lag naast me en hij viel op de grond, ik ging hem repareren, ze lieten me lang wachten, maar het was met succes opgelost.

  by Sven on Telefoon reparatie Baarn
  telefoon winkel baarn

  Ik ging naar een winkel gespecialiseerd in het repareren van telefoons omdat mijn telefoon niet meer werkte. Ze konden ket meteen voor mij oplossen. Aardige eigenaar!

  by Floris on Telefoon reparatie Baarn
  iphone reparatie baarn

  Ik was mijn kleren aan het wassen en luisterde naar een aantal liedjes die ik leuk vond. Plots viel de telefoon in het water, maar ik haalde hem er snel uit en ging hem repareren. De winkeleigenaar vroeg me om een half uur te wachten. Ik ging wat dingen kopen en toen ik terugkwam en mijn telefoon vond alsof hij nooit beschadigd was, nam ik hem en bedankte de winkeleigenaar omdat hij geweldig werk had geleverd en mijn twijfelachtige telefoon had gerepareerd.

  by Tim on Telefoon reparatie Baarn
  gsm reparatie

  Ik was 's ochtends aan het trainen en mijn telefoon viel eraf, dus ik duwde hem op mijn been, ging hem vervolgens repareren en wachtte niet lang totdat hij was gerepareerd

  by Ella on Telefoon reparatie Baarn
  ipad reparatie baarn

  Op vrijdag ging ik naar de sportclub en mijn telefoon was daar gevallen en crashte. Ik ging naar een winkel gespecialiseerd in telefoons en ze vertelde me dat ik het scherm moest vervangen. Dit is goed gedaan!

  by Jens on Telefoon reparatie Baarn
  smartphone reparatie baarn

  Toen mijn vriend en ik klaar waren met eten in een restaurant en terwijl ik het geld uit mijn tas haalde, viel mijn telefoon neer, en toen ik hem aanzette, hoorde ik geen oproepen meer, dus nam ik hem mee om hem te repareren in een van de winkels die bekend staan om hun goede omgang met klanten en geloofwaardigheid in hun werk. Inderdaad, er gingen minder dan 15 minuten voorbij voordat mijn telefoon echt was gerepareerd. Het zijn geweldige mensen!

  by Marina on Telefoon reparatie Baarn
  telefoon winkel baarn

  Ik was in de auto en nam een ​​selfie en mijn mobiele telefoon viel, dus ik ging het repareren en ze lieten me even wachten en ze hebben het gemaakt. Ik ben erg tevreden!