Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Balk

Contact

Telefoon reparatie Balk.
Wij werken uitsluitend op afspraak wegens reparatie op locatie. 0850 200 158
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Balk? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Balk, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Balk direct terecht. Ga hiervoor naar telefoon reparatie in Gorredijk om een telefoon reparatie te laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Balk.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Friesland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Balk
  Average rating:  
   20 reviews
   by Luca
  telefoon reparatie Balk

  Mijn scherm is zo mooi gemaakt door de aardige man van telefoonmaken. Je zou haast niet zeggen dat mijn telefoon ooit kapot is geweest, hij ziet er weer gloed nieuw uit! Hartstikke bedankt he!

   by Nina v. Haren
  iphone reparatie Balk

  Zo een goede service krijg je de dag van vandaag nergens meer. Telefoonmaken heeft ouderwets goede service. Ze geven je als klant alle tijd en aandacht en hebben een oplossing voor alle defecte functies in je mobiel en hebben zelfs de oplossing tegen vochtschade! Zeer professioneel bedrijf met ware vakmannen op de werkvloer!

   by Romana
  scherm reparatie Balk

  Indrukwekkende service. Ondanks dat het druk was werd ik vrijwel direct geholpen en ik kon mijn telefoon ook direct achter laten voor scherm reparatie. Nog geen uurtje later kwam ik terug en was mijn scherm vervangen. Ongelooflijke snel en flexibel, Ongetwijfeld de beste van Nederland!

   by Kristel
  telefoon winkel Balk

  Waanzinnig dat je hier je mobiel met vochtschade kunt laten nakijken en als er nog een mogelijkheid is om je telefoon te redden dan wordt dat ook direct gedaan en voor zo een scherpe prijs!!!! Jullie zijn echte helden, ik ben helemaal fan van jullie!!

   by Sarah
  Telefoon Reparatie Balk

  Vriendelijk begroet bij binnenkomst. Ik kon mijn mobiel direct overhandigd aan de aardige man achter de balie en binnen een uurtje al weer op komen halen. Mijn nieuwe scherm ziet er fantastisch uit en is er goed in gemonteerd. Zeer prettige service en hij komt al zijn beloftes goed na. Zeer aan te bevelen!

   by Albert
  Iphone Reparatie Balk

  Zeer vakkundige mensen. Ze nemen alle tijd voor je en doen wat ze beloven. Voortaan laat ik mijn telefoon mooi hier repareren!

   by Bas
  scherm reparatie Balk

  Hele handige kerels. Mijn telefoon scherm is keurig vervangen en werkt uitstekend!

   by Michiel
  telefoon winkel Balk

  Kundige en technische mensen die hun vak goed verstaan. Ze hebben alle kennis en tools in huis om je telefoon goed te herstellen en denken ook aan de tijd van de klant. Niet iedereen heeft alle tijd, geduld en mogelijkheid om lang onbereikbaar te blijven. Telefoonmaken repareert binnen een half uur. Topservice, voldoet geheel aan mijn eisen!!

   by Klaassen
  Telefoon Reparatie Balk

  Veel kennis in huis. Zeer ervaren monteurs die erg behulpzaam naar hun klanten zijn. Ze geven je goede tips en leggen je graag van alles uit. Heel ambitieus team!

   by Nico K.
  iPhone Reparatie Balk

  Geen flauwekul en verkoop praatjes. Je wordt direct goed geholpen en krijgt de mogelijkheid om er even over na te denken of eventueel te bespreken als je met zn 2e bent. Zeer prettige en respectvolle benadering, ik ga nooit meer naar een ander!

   by Nelleke
  scherm reparatie Balk

  Klantvriendelijk -en centraal. Behandelen iedereen met respect en geven de klanten alle tijd en aandacht. Klant is koning mentaliteit, daar hou ik van=D

   by Rene
  telefoon winkel Balk

  Telefoon heeft altijd wel een oplossing achter de hand. Ben hier al wat vaker geweest en de monteur is zeer vriendelijk en heeft veel verstand van telefoons. Hij heeft mijn telefoon nu al voor de zoveelste keer goed gerepareerd!

   by Tamara
  Telefoon Reparatie Balk

  Goede en klantvriendelijke service. Prima prijsklasse, zeer degelijke reparaties. Van af nu laat ik mijn telefoon scherm alleen nog maar hier vervangen!

   by Diana L.
  IPhone Reparatie Balk

  De reparaties zijn hier altijd van goede kwaliteit. Ook de onderdelen gaan lang mee. Dit was niet mijn eerste keer en zeker ook niet mijn laatste keer dat ik hier mijn scherm heb laten vervangen en ik ben altijd al tevreden geweest over de goede service en nog belangrijker : de goede reparaties. Hier krijg je pas echt waar voor je geld en het scheelt je veel tijd en moeite. Bij een ander moeten ze je telefoon eerst nog opsturen, tegen de tijd dat je je telefoon terug hebt ben je al 2 weken verder!

   by Arthur
  Scherm Reparatie Balk

  Aardige monteur die goede service verleent. Snelle reparatieservice, je bent je telefoon nooit lang kwijt als je 'm bij telefoonmaken laat repareren!

   by Daniel
  Telefoon Winkel Balk

  Goed bedrijf. Service gericht en snelle respons. Ook prettig gelegen en voldoende parkeer gelegenheid!

   by Anastacia
  telefoon reparatie Balk

  Aanrader! Ik ben zeer tevreden met de service en mijn nieuwe batterij en kom dan ook graag terug als mijn telefoon weer aan reparatie toe is!

   by Jennet
  iphone reparatie Balk

  Hier weten ze altijd wel een antwoord op je vraag en een passend advies. Geen vraag is te gek, deze heren kennen hun vak van binnen en buiten. Zeer betrouwbare reparatiezaak, echte professionals!

   by Petra
  Scherm Reparatie Balk

  Staan altijd voor je klaar en zorgen er altijd voor dat je binnen een klein uurtje je telefoon weer terug hebt. Topservice, kan 't iedereen aanbevelen!

   by Paul
  Telefoon Winkel Balk

  Heldere antwoorden, alles wordt vooraf al goed met je door genomen. De vriendelijke heren hebben veel kennis op gebied van telefoon reparatie en het is duidelijk te zien dat ze er ook veel plezier in hebben. Betere service als bij telefoonmaken zul je niet vinden!