Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Barendrecht

Contact

Telefoon reparatie Barendrecht.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Barendrecht? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Barendrecht, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Barendrecht direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Dordrecht laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Barendrecht

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoonmaken
  Average rating:  
   20 reviews
   by Karel Jansen
  Telefoon reparatie Barendrecht

  Vandaag vriendelijk geholpen door telefoon maken Barendrecht. En niet alleen ik, ook aan de andere klanten werd een goede service verleend. De manier waarop ze te woord staan en alles eraan doet om hen te vreden te stellen is met één woord: TOP!

   by Nick de Vries
  iphone reparatie Barendrecht

  Ik kom vanuit meerwede hier heen. Nadat mijn iphone plots niet meer aan ging, ging op google kijken naar de dichtbij zijnde iphone reparatie winkel daar kwam ik hier uit. Ze hebben het binnen 1 uur gerepareerd. Ik deed een rondje en kwam terug was die al klaar. Ik kon gerust weer verder met een nieuw accu!

   by Piet van Dijk
  telefoon winkel Barendrecht

  Wel langer moeten wachten dan beloofd. Telefoon was niet goed maar na dat ze hem gemaakt hebben doet hij het prima. Prima winkel en hun prijzen!

   by Jolanda van den Berg
  telefoonwinkel barendrecht

  Ik heb hier mijn gsm laten maken. Ze hebben hem precies gemaakt op de dag dat was afgesproken. Dus ze komen hun afspraken na! Toen me gsm weer geleverd werd deed hij het super snel en goed!

   by Nick
  ipad reparatie barendrecht

  Ik ging naar de winkel voor een kijkje omdat mijn telefoon het niet meer deed. Dus moest ik een nieuwe halen. Het was een grootte winkel en ze hebben goede service.

   by Feline
  telefoon reparatie barendrecht

  Ik was aan het sporten aan het strand en luisterde naar liedjes. Plots viel de telefoon en brak het glas, dus ik nam het om het te repareren. Er was een man met een telefoonwinkel die mijn vader adviseerde. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem en zijn humor. Ik dacht steeds aan de manier waarop de telefoon van me viel totdat hij zei: ga je gang, mevrouw, probeer je telefoon nog een keer en neem het van mij aan dat alles nu gemaakt is. Voor een klein bedrag vergeleken met sommige andere winkels.

   by Jack
  iphone reparatie barendrecht

  Mijn telefoon ging kapot, dus ik ging naar de winkel om het te repareren, dus ze verwelkomden me en ik wachtte niet lang tot het was opgelost.

   by Maria
  telefoon winkel barendrecht

  Op een dag was mijn pc kapot. Hij viel van tafel. Ik heb hem zo hard nodig. Ik ging naar de gespecialiseerde winkel voor het repareren van mijn pc. Hij vertelde me dat ik 15 minuten moest wachten. De winkel is goed en ze hebben lekkere thee en zitruimte.

   by Lina
  telefoonwinkel barendrecht

  Mijn kleine zusje maakte me boos omdat ik een van de oefeningen niet begreep, dus sloeg ik de telefoon tegen de grond, met als gevolg: een gebroken zijkant van de camera, dus ik nam hem mee om hem te repareren. Ik ging naar een van de winkels. Er is een vrouw die er expert in is en dit maakt het speciaal.

   by Vince
  ipad reparatie barendrecht

  Ik ging een batterij voor mijn batterij van mijn iPad. De winkeleigenaar werd goed ontvangen en gaf me een accu met een onderscheidend merk.

   by Hannah
  telefoon reparatie barendrecht

  Ik nam een lezing op de universiteit op om die 's avonds te bekijken. Plotseling viel mijn telefoon en hij wilde niet meer werken, dus ik nam hem mee om hem te repareren in een van de winkels die er vooraan stond. Repareert allerlei soorten telefoons en computers. 10 minuten later deed mijn smartphone het weer.

   by David
  iphone reparatie barendrecht

  Mijn telefoon werd in de bus gestolen en ik ging naar een winkel om een ​​andere telefoon te kopen, ze hebben goede prijzen. Daarnaast heeft mijn vriendin haar gsm ook laten repareren. Ik ben enorm tevreden over mijn nieuwe tweedehandse telefoon.

   by Guus
  telefoon winkel barendrecht

  Ik reed en toen ik de deur open deed viel mijn telefoon uit. Gelukkig kon ik meteen bij deze winkel komen. Ze hebben het glas direct kunnen repareren.

   by Sofia
  telefoonwinkel barendrecht

  Toen mijn moeder klaar was met praten met mijn tante op mijn telefoon, kwam ze het naar me toe brengen. Plots viel hij en beschadigde de achterkant, dus ik nam hem mee om hem in een winkel te repareren, ik beveel ze aan omdat ik tevreden ben over kwaliteit op het werk en de juiste prijs. Ik heb mijn telefoon gerepareerd voor een prijs die bij mij past.

   by Isa
  ipad reparatie barendrecht

  Ik verloor mijn telefoon en ging een andere telefoon kopen. Ze verwelkomden me heel goed en de prijzen waren redelijk.

   by Dillie
  Telefoon Reparatie Barendrecht

  Zoals ze bij deze winkel de zaken regelen is prima te doen. De wachttijd is kort en reparatie is goed

   by Gabriël
  Iphone Reparatie Barendrecht

  Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie.

   by Liesbeth
  Telefoon Winkel Barendrecht

  De telefoon ziet er nadat de glas is gerepareerd als nieuw uit.

   by Roos Swinkels
  Telefoonwinkel Barendrecht

  Zonder afspraak langs gegaan. Accuut geholpen. Erg vriendelijke mensen en zagen meteen wat er aan de hand was. Ook nog kunnen wachten om mijn gsm meteen mee te nemen. Voelde me vertrouwd bij deze winkel.

   by Matilda
  Ipad Reparatie Barendrecht

  Goede service! hele aardige mensen