Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Berlicum

Contact

Telefoon reparatie Berlicum.
Wilt u uw telefoon laten repareren in Berlicum of omgeving? Bel dan 06 2040 6050 voor reparatie op locatie. U hoeft slechts een afspraak te maken en onze monteur komt naar u toe en repareert uw telefoon, tablet of iPad. U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie thuis of tijdens uw werk kunt wachten en uw telefoon direct is gerepareerd. Op dit moment kunt u onze winkel in Berlicum niet bezoeken, maar onze monteur in de omgeving van Berlicum kan wel bij u langs komen. Hij zal uw toestel in zijn speciaal omgebouwde busje voor de deur kunnen repareren. U kunt in de tussentijd ervoor kiezen om erbij te blijven of in uw woning wachten totdat de reparatie is uitgevoerd. Onze monteur in omgeving Berlicum hanteert ruime openingstijden die in de ochtend beginnen en laat in de avond eindigen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:30 – 23:00
09:30 – 23:00
09:30 – 23:00
09:30 – 23:00
09:30 – 23:00
Op afspraak
Op afspraak
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Berlicum

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Noord-Brabant

  Telefoon reparatie Berlicum
  Average rating:  
   22 reviews
   by Anoniem
  Iphone reparatie Berlicum

  Scherm Iphone was kapot en is prima hersteld. Goede service en prima prijs. Aanrader!

   by Fayen
  telefoonwinkel Berlicum

  Gister hartstikke goed geholpen bij telefoonmaken. Ze hebben mijn scherm goed gemaakt voor een prima prijs. Thanx jongens!

   by Wil Elands
  telefoon reparatie Berlicum

  Mijn ipad was kapot. Dezelfde dag kon ik terecht en super snel gerepareerd. Kortom ben enorm tevreden en het is voor iedereen aan te raden!

   by Eleonora
  telefoon winkel Berlicum

  Het juiste adres voor snelle service en kwaliteitsproducten. Alles wat ik hier heb laten maken heeft het altijd goed gedaan en gaat lang mee. Ik ben fan!

   by Dick de Jong
  global phone Berlicum

  Global Phone Zeist heeft vandaag de telefoon van mijn broer Lucas gerepareerd (nieuw achterkant en nieuwe batterij). Wat een geweldige service en voor mijn broer (met verstandelijke beperking) hebben ze de telefoon voor een zeer schappelijke prijs gerepareerd. Kijk daar word je nou echt vrolijk van, tevreden en blij weer naar huis. Fantastisch gedaan, dank.

   by Annelies Huisingh
  Telefoon reparatie Berlicum

  Nieuw scherm op mijn telefoon. Perfect gerepareerd, snelle service… omdat de post te laat was met het nieuw glas werd de gerepareerde telefoon zelfs thuis gebracht. Zeker aan te raden!!

   by Raf
  telefoonwinkel Berlicum

  Wat mij is opgevallen bij deze telefoonzaak is dat men goed luistert naar zijn klanten, zich inleeft en meedenkt met de wensen van de klant en aan de hand daarvan hebben zij mij het juiste advies gegeven. Ik ben heel tevreden.

   by Mart
  iPhone reparatie Berlicum

  Ik ben meteen geholpen, wordt goed geadviseerd over de mogelijkheden en erg vriendelijk personeel die heel ervaren is, kom hier al jaren en ontvang de beste service en prijzen.

   by Youssef
  telefoon winkel Berlicum

  Super geadviseerd door de monteur bij de reparatie van het scherm van mijn dochter!

  Ze nemen alle tijd voor je en denken tot in de details met je mee.

   by Patrick
  global phone Berlicum

  Snel, correct en professioneel mijn telefoon scherm gerepareerd.

   by karel
  Telefoon reparatie Berlicum

  Top winkel, heb hier voor de zaak 5 iphone xs kunnen bestellen waar deze elders duurder waren of niet op te verkrijgen meer, heb mijn zoontje zijn ipad laten maken, vriendelijke mensen erg behulpzaam erg goede service.

   by Melissa
  telefoonwinkel Berlicum

  De service was perfect. Alles is goed geregeld en ze hebben mijn LG snel weer aan de praat gekregen. Goed gedaan!! Groetjes

   by Luna
  iphone Reparatie Berlicum

  Een echte aanrader vriendelijk en deskundig personeel met een top service voor een lage prijs als je ooit ergens naartoe moet voor een reparatie dit is the place to be !!

   by Annemijn
  telefoon winkel Berlicum

  Zeer vertrouwde winkel in de omgeving. Ik ben er 3 keer geweest en alle 3 de keren ben ik erg goed geholpen. Alles is helder. De baliemedewerker legt je altijd goed uit hoe ze het probleem precies voor je kunnen oplossen. De monteur is een handige man met hart voor zijn werkplek. Ik raad telefoonmaken echt iedereen aan!

   by Abel
  global phone Berlicum

  Ongelooflijk hoe snel het ging ik liep in minder dan 30 minuten de winkel uit met een geheel nieuwe LCD op mijn iphone.

   by Joost
  Telefoon reparatie Berlicum

  Ik heb mijn iPhone 7 plus op een zaterdag middag gebracht (super drukke dag) en alsnog was mijn toestel gemaakt binnen 60 minuten. Mijn scherm en camera was kapot en na 60 min helemaal weer als nieuw. Top service voor een betaalbare prijs.

   by Filip
  telefoonwinkel Berlicum

  Prima kwaliteit en vriendelijk personeel. De reparatie was zo achter de rug en ik heb tijdens het wachten kunnen genieten van een heerlijk bakkie. Ik kan ze zeker iedereen aanraden!

   by Meijer
  iPhone reparatie Berlicum

  Ik heb het scherm van mijn iPhone laten repareren. Mijn gegevens zijn niet gewist, wat overigens wel wordt gedaan in sommige winkels (ik zal maar geen naam noemen). Goede service. Ik ben snel geholpen voor een goede prijs. Zeker aan te raden.

   by Poeder
  telefoon winkel Berlicum

  Heb hier Dinsdag 19-02-2019 mijn Samsung Galaxy S7 Edge laten voorzien van een nieuwe Screen protector, zonder afspraak werd ik gelijk geholpen en de Hr. heeft dit (in mijn bijzijn) zeer vakkundig gedaan, leuk om te zien, binnenkort ga ik maar eens voor een nieuwe batterij, (€50) goedkoop en goed, dat past perfect voor mij.

   by Betty
  global phone Berlicum

  iPad reparatie laten uitvoeren. Ze zijn snel en goed. De reparatie aan mijn ipad is goed gedaan en het was goedkoop. Helemaal Top

   by Asiya
  telefoon reparatie Berlicum

  Degelijke reparatie, Snelle service, Nette prijzen en deskundige eigenaar.

   by Jaap
  iPhone reparatie Berlicum

  Snel en vakkundig geholpen met het scherm vervangen van iPhone.