Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Bilzen

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Bilzen.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Bilzen? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Bilzen, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Bilzen direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Meerssen laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Bilzen

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

telefoon reparatie Bilzen
Average rating:  
 15 reviews
by Zoe on telefoon reparatie Bilzen
gsm reparatie bilzen

Mijn complimenten naar het team van telefoonmaken. Het nieuwe telefoonscherm werkt uitstekend en is ook heel helder en van goede kwaliteit. Topteam, volgende keer kom ik rechtstreeks hierheen.

by Sara on telefoon reparatie Bilzen
gsm winkel bilzen

Goed geholpen

by Carla on telefoon reparatie Bilzen
gsmwinkel Bilzen

Het scherm van mijn telefoon brak toen hij uit de auto viel. Ik ging naar deze winkel omdat het mijn favoriete bestemming is voor reparatie van elektronica. Ze maakte het klaar voor ze het konden repareren terwijl ik ging zitten om heerlijke thee te drinken in het overdekte ruimte waar je koffie kan drinken. Het is echt een geweldige winkel.

by Teun on telefoon reparatie Bilzen
gsm shop Bilzen

Ik werd wakker in de ochtend en mijn telefoon werkte niet. Ik ging zoeken naar een winkel voor onderhoud had deze gevonden. De winkel is klein en staat een oude man. Ik gaf hem de telefoon en na tien minuten gaf hij me mijn telefoon werkend terug. Ik was onder de indruk van zijn veelzijdigheid ik betaalde de reparatie en ging naar huis.

by Anna on telefoon reparatie Bilzen
computer winkel bilzen

Sommige toetsen op mijn computer werken niet meer. Ik ging naar reparatiewerkplaats, hij vroeg me 15 minuten te wachten, na een kwartier was mijn computer goed gerepareerd, ik ben blij.

by Jacomus on telefoon reparatie Bilzen
gsm reparatie bilzen

Prettige service en goede kwaliteit

by Filou on telefoon reparatie Bilzen
gsm winkel bilzen

Klantvriendelijk en uitstekende service

by Siem on telefoon reparatie Bilzen
gsmwinkel bilzen

Mijn telefoonsysteem werd erg traag. Ik ging naar de winkel die via google heb gevonden. Een van de medewerkers vertelde me dat ik na de tijd ... op hem wachtte terwijl ik met hem praatte. Aardige persoon. En repareerde mijn telefoon tegelijkertijd vakkundig.

by Nicolle on telefoon reparatie Bilzen
gsm shop

De scherm is goed gemaakt jongens. Mijn dochter straalt weer. Hartelijk dank voor de snelle service

by Silvy on telefoon reparatie Bilzen
computer winkel bilzen

Mijn computer muis bewoog niet goed, dus ik pakte mijn computer naar winkel. Hij vroeg me even in de winkel te wachten en ik ging rond totdat mijn computer was gerepareerd. De winkel was prachtig.

by Jan Willem on telefoon reparatie Bilzen
Gsm Reparatie Bilzen

De geheugen van mijn telefoon was in de war geraakt. Ik ging naar deze winkel om het te laten repareren. Ik wachtte tot de medewerker klaar was met de reparatie en zat daar in een nette hoek. Het decor is indrukwekkend. Hij repareerde mijn telefoon uitstekend. Ik ben dankbaar!

by Elin on telefoon reparatie Bilzen
Gsm Winkel Bilzen

Mijn telefoon viel en hij ging niet meer aan. Ik ging naar telefoon reparatie winkel. De winkel is groot en hij heeft een plek om koffie te drinken, ik zat te wachten op mijn telefoon dat zij repareerde terwijl ik een kop koffie dronk.

by Antonetta on telefoon reparatie Bilzen
Gsmwinkel Bilzen

Mijn telefoon had een oplaad probleem. Ik ging naar de winkel met mijn vriend. Het was een mooie winkel en heeft veel nieuwe telefoons. De zitruimte lijkt een bibliotheek. Na een beetje wachten gaf hij me telefoon terug en ging ik naar huis.

by Sanne on telefoon reparatie Bilzen
Gsm Shop Bilzen

Mijn telefoon oplader was defect. Mijn vriend nam me mee naar deze winkel. Ze behandelden ons heel vriendelijk, vroegen ons om in een speciale hoek te gaan zitten en lieten ons er warme chocomelk drinken omdat het een regenachtige dag was. En het duurde maar een even om het te repareren. Het is echt indrukwekkend hoe zij dat hebben gedaan.

by Bart on telefoon reparatie Bilzen
Computer Winkel Bilzen

Mijn telefoon viel en zijn scherm was kapot. Ik ging naar winkel en hij zou het binnen 20 minuten kunnen vervangen. ik ben blij