Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Bladel

Contact

Telefoon reparatie Bladel.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Bladel? Graag even bellen of WhatsAppen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 0683027306.
U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Bladel, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Bladel direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Veldhoven laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 18:00
11:00 – 18:00
11:00 – 18:00
11:00 – 18:00
11:00 – 18:00
13:00 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Bladel

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Noord-Brabant

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoonmaken
  Average rating:  
   20 reviews
   by Donna
  telefoonwinkel bladel

  Hier is je mobiel in goede handen. Hij is een echte vakman. Na de reparatie is je mobiel weer zo goed als nieuw.

   by Hugo Smits
  telefoon reparatie bladel

  Binnen een week kleine ongeluk met mijn nieuwe telefoon, had er spoed bij binnen een uur gelijk gerepareerd. Vriendelijke heren, proberen je erg snel te helpen. Geven je goede informatie, tips en service!

   by Megan
  repair for you bladel

  Bijzonder kundige telefoonmaker. Is vriendelijk en denkt mee met de klant.

   by Ella de Graaf
  telefoon winkel bladel

  Alles was top. Binnen een half was alles helemaal klaar en een mooi hoesje en glas erop. De medewerkers waren tof en gezellig.

   by Yinthe
  i repair for you

  Top bedrijf! De monteur is super met toestellen en helpt je vriendelijk bij de reparatie.

   by Leo van der Linden
  telefoonwinkel bladel

  Had hier van de week een nieuwe accu gekregen. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk! En ze hebben geduld met de klanten! En ze komen hun afspraken na. Echt een hele goed en nette telefoonwinkel!

   by Freya
  telefoon reparatie bladel

  Zeer Vriendelijke service. Mijn Telefoon is is hier gerepareerd, hij ziet er weer perfect uit en start eindelijk weer goed op! Dank voor de service.

   by Alfons van der Meer
  repair for you bladel

  Nieuwe scherm laten zetten vandaag. Goeie service bij telefoonmaken Bladel.

   by Ivar
  telefoon winkel bladel

  Dit is echt een topper! Met jaren ervaring in het repareren van telefoon en iPads en is erg klantvriendelijk. Ik kom zeker terug.

   by Mason
  i repair for you

  Het scherm van mijn smartphone werkte niet meer. Ik ging snel naar deze winkel. Toen ik naar buiten ging om mijn geld uit de auto te halen, was het al gerepareerd. Ik ben blij met hun vaardigheid!

   by Ellen
  telefoonwinkel bladel

  Mijn telefoon viel in het water. Ik ging snel naar de winkel om het te laten repareren en hij vertelde me dat het 20 minuten duurt om het te repareren. Terwijl ik zat te wachten keek ik tv.

   by Luca
  telefoon reparatie bladel

  Mijn telefoon viel op straat en werkte niet meer. Ik ging naar een winkel dat dichterbij was en gaf mijn telefoon. Het was regenweer en in de winkel zat ik warm. Terwijl ik binnen zat was er een mooie haard aan. Na een uur was de reparatie van mijn telefoon klaar. Ik pakte mijn telefoon en ging naar huis.

   by Fleur
  repair for you bladel

  Het scherm van mijn telefoon brak toen hij uit de auto viel. Dit is mijn go-to-store. Ze repareerden het terwijl ik hun heerlijke thee nipte in hun eigen koffieruimte. Het is echt een geweldige winkel!

   by Gijs
  telefoon winkel bladel

  De camera van mijn telefoon werkte niet meer. Ik ging naar de winkel om het te laten repareren. Dat ging snel en hij gaf me een telefoonhoes cadeau.

   by Dana
  i repair for you

  Top filiaal!!!

   by Hendrika
  Telefoonwinkel Bladel

  De medewerkers zijn heel aardig en ze helpen je super

   by Vincent Kox
  Telefoon Reparatie Bladel

  Ik ben er slechts een keer geweest. Op een zaterdag met mijn gsm display nadat ik had gebeld en aangaf dat ik op laatste moment er pas kan zijn. Ondanks dat de winkel eigenlijk net gesloten was heeft hij de tijd genomen om de gsm het even snel te maken. Het was de moeite waard om erheen te gaan. Ik zou en moest perse bij telefoonmaken zijn omdat na even te hebben gezocht op internet deze site mij het meeste aansprak. Puntje bij paaltje was mijn gevoel toch goed en heb nette service gehad.

   by Maxim
  Repair For You Bladel

  Fijn dat het laad probleem van mijn samsung zo snel opgelost kon worden met een nieuwe accu. Uitstekend telefoon bedrijf!

   by Victor
  Telefoon Winkel Bladel

  Mijn telefoon werd snel en keurig gemaakt terwijl ik in de telefoonzaak met een kopje koffie op mijn smartphone repair kon wachten!

   by Anke
  I Repair For You

  Uiterst vriendelijke mensen met veel kennis van zaken. Mijn telefoon was in bad gevallen en raakte hierdoor defect. De verzekering kon niks voor mij betekenen maar deze winkel kon dat gelukkig wel! Zij hebben mijn kapotte telefoon meteen weten te repareren! Voor kwalitatieve repair moet je zeker hier zijn!