Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Bolsward

Contact

Telefoon reparatie Bolsward.
Wij werken uitsluitend op afspraak wegens reparatie op locatie. 0850 200 158
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Bolsward? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Bolsward, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Bolsward direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Gorredijk laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 100 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 21:00
09:30 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Bolsward.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Friesland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Bolsward
  Average rating:  
   20 reviews
   by Arend
  telefoonwinkel bolsward

  Ik kom hier eigelijk altijd voor ieder kwaaltje aan mijn telefoon. Ik ben ervoor verzekerd dus voor mij komt het altijd beter uit dan een nieuwe kopen. De winkel is goed bereikbaar en niet al te ver van mijn huis en bovendien gaat het hier altijd goed. Ze zijn snel en hebben goede service!

   by Thira
  telefoon reparatie bolsward

  Zeer vriendelijk en weten precies wat ze moeten doen.

   by Emine
  telefoon reparatie friesland

  Alles goed geregeld, factuur van de reparatie netjes via de mail ontvangen. Goede en vriendelijke service en lekkere koffie. Zo hoort een bedrijf te werk te gaan! Ga vooral zo door!

   by Vicky
  telefoon winkel bolsward

  Goede service, veel kennis en eerlijke prijzen.

  Mijn Samsung galaxy had kuren en moest gerepareerd worden.Dit is de tweede keer dat ik naar telefoonmaken ben geweest. Mijn gsm werkt weer helemaal top en heb m geen eens een uur achter hoeven laten... TOP!!

   by Noah
  smartphone reparatie friesland

  Bij binnenkomst al snel en vriendelijk geholpen. Prettige klant benadering en direct een oplossing voor je probleem. Aardige mannen met veel liefde voor hun vak en een goede babbel. Top!

   by Nienke Slaats
  Telefoon reparatie Bolsward

  Fantastisch bedrijf en eerlijk no nonsens. Super prijs kwaliteit. Snelle maar zeker vriendelijke reparatie service en garantie op mijn telefoon gekregen.

   by Daan
  telefoonwinkel bolsward

  Mooie winkel die onderhouden en georganiseerd oogst. Vakmannen die je met plezier en geduld helpen. Professionele uitstraling en veel kennis van zaken.

   by Sara
  telefoon reparatie friesland

  Ik liep al even rond met een glas vol barsten maar vandaag ging het goed mis. Gelukkig ben ik pas uitbetaald dus kon ik me de reparatie wel permitteren. Ik had eigelijk gedacht dat het veel duurder zou zijn maar dat viel erg mee. Mijn display ziet er weer gloednieuw uit dankzij de vriendelijke personeelsleden van Telefoonmaken. Goede ervaring!!!

   by Mila
  telefoon winkel bolsward

  Enthousiaste werknemers die veel van alle telefoon modellen afweten. Goede communicatie binnen het team waardoor alles vlot en soepeltjes verloopt. Keurige houding tegenover de klant.

   by Rick
  smartphone reparatie friesland

  Mijn iPhone laadde niet meer op ik heb verschillende laders geprobeerd maar tevergeefs. Ik ben met mijn iPhone naar telefoonmaken gegaan en bleek dat mijn laadconnector kapot was. Ik heb deze laten maken voor 45 Euro super bedankt!

   by Tess
  Telefoon Reparatie Bolsward

  Tof dat ik direct en afspraakloos terecht kon. Fijn dat het tegenwoordig allemaal zo snel en soepel kan. Mijn telefoonscherm is prima en snel gemaakt!

   by Corrie
  Telefoonwinkel Bolsward

  Goede bediening en afhandeling bij de reparatie van mijn Huawei. Zeer tevreden klant!

   by Zoe
  Telefoon Reparatie Friesland

  Goede zaak met prettige bediening. Het personeel is heel bekwaam en ervaren. en dat zie je echt terug in de service en resultaat.

   by Lina
  Telefoon Winkel Bolsward

  Goede reparatie. De tarieven zijn fair en de service is razendsnel.

   by Sevenja
  Smartphone Reparatie Friesland

  Heel goede klant behandeling en mooie prijs voor glas vervangen

   by Luuk
  Telefoon Reparatie Bolsward

  Goed bedrijf die gespecialiseerd is in ieder telefoon model. De monteur heeft veel ervaring en kent zijn vak goed. Je toestel is hier in goede handen.

   by Anna
  Telefoonwinkel Bolsward

  Fijne winkel waar ze goede dienst verlenen. Ik kon mijn mobiel 30min later al op komen halen, ik ben verderop wat wezen eten en toen ik terug was was mijn scherm al vervangen en ze hebben als extraatje ook mijn telefoon netjes schoon gemaakt. Je zou haast zeggen dat ze me een nieuwe telefoon hebben terug gegeven!

   by Bram
  Telefoon Reparatie Friesland

  Goed bereikbaar en transparante info. Ik kon snel terecht voor een reparatie aan de laadconnector van mijn samsung. Ik ben zo blij dat het oplaad probleem nu eindelijk verholpen is! Topbedrijf

   by Mees
  Telefoon Winkel Bolsward

  Keurig bedrijf. Denken goed mee met de klant en proberen je ook z.s.m. uit de brand te helpen. Ik kan het een ieder aanrader en kom zelf ook graag terug mocht het nodig zijn.

   by Tieme
  Smartphone Reparatie Friesland

  De microfoon van mijn telefoon was kapot,  ze hebben hem binnen 30 minuten gerepareerd, en hij werkt nu beter dan voorheen