Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Borne

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Borne.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Borne? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Borne, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Borne direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Hengelo  (074-250 8335) laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 21:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Borne.

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Overijssel

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 17 reviews
by Quentin on Telefoonmaken
Gsm reparatie Borne

Fantastisch. Ik dacht in het begin dat het ze nooit zal lukken om binnen 30 minuten een samsung galaxy scherm te vervangen en wilde dat wel eens meemaken, maar ik moet zeggen Het is ze gelukt bij telefoon maken Borne

by Malika S. on Telefoonmaken
gsm reparatie twente

Heel snel en goed geholpen. Ben blij dat ik hier ben gekomen. Heb een goedkope prijs moeten betalen en ben professioneel geholpen. Ik kon ook meteen langs komen voor mijn gsm reparatie. Een aanrader is het zeker.

by Aria on Telefoonmaken
Telefoon reparatie Borne

De reparatie is heel vlot verlopen. Mijn telefoon is weer gloedje nieuw. Hier weten ze hoe ze een telefoon reparatie moeten uitvoeren.

by Faas on Telefoonmaken
gsm borne

De speaker werkte niet goed in mijn telefoon. Ik ging na het werk naar deze winkel om het te repareren. Het duurde een kwartier. Ik zat erin in een mooie hoek. Ik ontspande me erin en zij repareerde mijn telefoon perfect.

by Monique Stuurman on Telefoonmaken
iPhone reparatie Borne

Vandaag mijn iPhone laten vallen en belde meteen naar telefoonmaken. Ze waren bijna dicht en had vertelt dat ik de iphone volgende dag nodig had en ze zeiden mevrouw we wel wachten op u. Nou super na sluitingstijd toch nog gemaakt voor weekend zodat ik hem toch kan gebruiken. Ik zeg topper verdiend een 10 zeer vriendelijke mensen en zijn er echt voor de klanten.

by Angelo on Telefoonmaken
gsm reparatie borne

Ik geef telefoonmaken zeker 5 sterren omdat ze mij op voorhand alle details hebben uit gelegd. Ik heb een vacature uitgeprint en een vacature via de mail ontvangen en zij kwamen al hun beloftes na. Ik vind deze zaak heeft professioneel te werk gaan.

by Davi on Telefoonmaken
gsm reparatie twente

Tijdens het werk ontstond er een storing op mijn telefoon. Ging naar de winkel voor onderhoud. Het was een groot pand met in het midden een mooie tuin en bibliotheek. Na een half uur gaf hij me mijn telefoon. Ik betaalde de kosten en heb ging naar huis.

by Wafa on Telefoonmaken
Telefoon reparatie Borne

Zeer aan te raden! Binnen een 30 min. weer een iphone zo goed als nieuw gerepareerd bij deze telefoon reparatie winkel in Borne.

by Felix on Telefoonmaken
gsm borne

Ik ging naar de winkel om een nieuwe telefoon te kopen. Ik kwam binnen en alles was mooi. Ik ging naar een vitrine met Huawei telefoons. Ik nam een telefoon voor een mooie prijs en passend bij mij. De functies zijn goed.

by Judith on Telefoonmaken
iPhone reparatie Borne

Scherm gerepareerd van iPhone binnen 25 minuten en voor een goede prijs. De moeite waard!

by Laura on Telefoonmaken
Gsm reparatie Borne

De ear speaker was kapot. Dat was erg irritant. Nu hij weer is gemaakt heb ik er meer plezier van dankzij telefoon maken

by Eva on Telefoonmaken
gsm reparatie twente

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goeie stevige hoes van een goede kwaliteit voor mijn iphone, maar heb die niet zo gauw kunnen vinden. Ik liep toevallig langs Telefoonmaken.nl en had voldoende tijd om even binnen te lopen. Ik heb er een goede hoes voor een mooi prijsje kunnen vinden.

by Arnold on Telefoonmaken
Telefoon reparatie Borne

Er was een software probleem opgedoken bij mijn gsm. Deze is goed opgelost en werkt weer prima

by Dirk on Telefoonmaken
gsm borne

Ik was van school onderweg en opeens gaf mijn telefoon een storing aan. Ging naar de winkel voor onderhoud in de centrum van de stad. Waar alle winkels voor reparatie zijn. Daar trok een winkel mijn aandacht en heette me welkom met vreugde. Ik gaf mijn telefoon voor reparatie en zat koffie te drinken en een boek te lezen. Na een half uur was kan repareren mijn telefoon klaar. De tijd is snel gegaan.

by Emma on Telefoonmaken
iphone reparatie borne

Ik heb per ongeluk al mijn foto's van de telefoon verwijderd. Mijn vriendin vertelde me dat iemand de foto's terug kan plaatsen. Hij heeft dat binnen 5 minuten gedaan, ik ben erg tevreden.

by Tommie on Telefoonmaken
Gsm reparatie Borne

Het is echt een aanrader. Puur hoe ze te werk gaan is simpel weg perfect.

by Dienie on Telefoonmaken
gsm reparatie twente

Hey mensen, heb net een super goede service gehad voor mijn iphone. Gebeld en mocht er meteen mee langskomen om te laten repareren.