Telefoonmaken Cuijk

Contact

Telefoon reparatie Cuijk.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Cuijk? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Cuijk, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Cuijk direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Boxmeer laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 20:00
10:00 – 17:30
Gesloten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 4 reviews
by Tieneke on Telefoonmaken
Gsm Cuijk

Ben niet zo van de reviews, maar deze shop of eigenlijk de meneer die mij heeft geholpen verdient er één. Gisteren langs geweest ivm overstap naar een nieuwere gsm. Ontzettend goed geholpen! Aardig, geduldig, met kennis van zaken, scherpe prijzen!

by monique haring on Telefoonmaken
Cuijk gsm

Zeker een aanrader!!! Gebeld, de volgende dag kon de telefoon van mijn dochter gemaakt worden. Snel gemaakt en de prijs was lager als dat eerst aangegeven was.
Wij komen als er iets mis is met onze telefoons weer terug in de garantie periode!

by Yvonne van der Meer on Telefoonmaken
Telefoon winkel Cuijk

Als je telefoon het niet meer doet, dan weet je pas hoe afhankelijk je bent geworden van dit digitale tijdperk. Door waterschade deed mijn telefoon helemaal niets meer terwijl ik op vakantie was. Na terugkomst gelijk naar telefoonmaken gebracht en werd keurig geholpen. De telefoon heb ik achter gelaten en kreeg na een paar uur een telefoontje dat ze hem weer aan de praat gekregen hadden alleen de camera moest vervangen worden.
Al met al, ben ik superblij en van mij krijgen ze een dikke 10!!

by robert de graaf on Telefoonmaken
Telefoon reparatie Cuijk

Vorig jaar een telefoon gekocht bij Media Markt, ging kapot kreeg van Media Markt te horen dat hij niet meer te maken was. Naar telefoonmaken geweest, kreeg een telefoontje dat het gelukt was. Top zaak. Snelle en adequate service. Wat mij betreft zijn ze de beste.