Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken De Bilt

Contact

Telefoon reparatie De Bilt.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving De Bilt? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in De Bilt, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van De Bilt direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Utrecht laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 100 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 16:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken De Bilt.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Utrecht

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie de Bilt
  Average rating:  
   20 reviews
   by Imme
  Telefoonwinkel de bilt

  Snelle reparaties voor een prima bedrag.

   by Rijk
  Telefoon reparatie de Bilt

  Vriendelijk personeel en prima prijzen. De service is snel, je kunt erop wachten en ze serveren koffie.

   by Evert
  iphone reparatie de bilt

  Voor de zoveelste keer goed geholpen hier. Alles loopt formeel en ik heb nooit gedoe met Bjorn gehad. Hartstikke nette kerel die goed en hard werkt!

   by Janneke
  Telefoon winkel de bilt

  Ik kom hier altijd naartoe als er wat aan mijn telefoon scheelt. Of je nou met een vraag binnen komt wandelen of voor een reparatie, Je wordt altijd op een prettige manier behandeld en het eindresultaat ziet er ook altijd prachtig uit

   by Nicole
  telecom de bilt

  Aardige man die je goed uitlegd wat hij precies aan je telefoon gaat doen om m weer tot leven te wekken. Mijn telefoon werd in een ogen blikje gerepareerd en werkt sindsdien weer goed.

   by Lis
  Telefoonwinkel De Bilt

  Wat een pracht zaak! Ik heb lang niet meer zo een ouderwets goede, nette en vriendelijke service gezien. Men luistert aandachtig, neemt de tijd voor je en geeft persoonlijk en gerichte service. Ik kan ze echt iedereen aanbevelen!!

   by Miray
  Telefoon Reparatie De Bilt

  Ik kom hier al jaren en nooit geen problemen mee gehad. Al mijn reparaties laat ik hier uitvoeren en de volgende keer zal zeker weer hier zijn. Ze zijn gewoon heel erg goed :)

   by Mariam
  Iphone Reparatie De Bilt

  Hier moet je geweest zijn! Alles goed geregeld. Personeel is vriendelijk en attent. Prijs/kwaliteit verhouding klopt. Je toestel wordt binnen no time gemaakt. Al met al een TOPBEDRIJF!

   by Jenthe
  Telefoon Winkel De Bilt

  Je mobiel wordt weer zo goed als nieuw en dat voor een betaalbare prijs. Geweldig!

   by Lotte K.
  telecom de bilt

  Wat knap dat ze je telefoon zo snel kunnen repareren. Bij een ander zou je je telefoon veel langer kwijt zijn maar bij telefoon maken kan dat gelukkig al binnen 30 min. Ik ga nooit meer naar een ander!!

   by Tim
  telefoonwinkel de bilt

  Mijn oplaad probleem werd direct opgelost. Als ik wist dat het zo snel en makkelijk ging had ik mijn telefoon al eerder langs gebracht voor reparatie!

   by Lucie
  telefoon reparatie de bilt

  Top service, alle medewerkers werken als een team om je mobiel zo snel mogelijk te repareren. Goede sfeer in de winkel en lekkere koffie.

   by Arthur
  iphone reparatie de bilt

  Wat een fijne telefoon winkel. Duidelijk in communicatie, fijne benadering en je telefoon wordt binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Toppers!!

   by Liam
  telefoon winkel de bilt

  Vriendelijke mensen die je telefoon voor een eerlijk bedrag weer helemaal de oude maken!

   by Louis
  telecom de bilt

  Professionele klant benadering en alles binnen de afgesproken tijd klaar. Ik had mijn toestel al binnen een uurtje terug.

   by Noah
  telefoonwinkel de bilt

  Prettige en flexibele service. Ik kon zonder afspraak langs komen en mijn telefoon werd ter plekken gemaakt. Petje af heren!

   by Adam
  telefoon reparatie de bilt

  Vriendelijk geholpen door de aardige monteur. Mijn telefoonscherm gaf in een keer alleen maar zwart met af en toe groene strepen. De monteur heeft mijn samsung nagekeken en een nieuwe beeldscherm was de best optie. Ik heb mijn mobiel achter gelaten voor repair en toen ik later op de middag terug kwam was de monteur al klaar met de reparatie. Heel fijn repairservice in deze telefoonwinkel.

   by Olivia
  iphone reparatie de bilt

  De batterij van mijn tablet functioneerde al langer tijd minder goed. Mijn tablet kon 100% geladen zijn maar viel nog geen 10min later uit. Alle foto's van de middelbare staan op mijn tablet en ik heb de meeste nog niet over gezet. Gelukkig kon ik mijn batterij laten vervangen zonder dat ik gegevens kwijt zou raken. Ik heb vooraf voor de zekerheid gebeld en de monteur vertelde me dat ze de accu voor mijn tablet op voorraad hebben en dat de batterij direct kon worden vervangen. Zo gezegd, zo gedaan. Je ziet er niks meer van ik ben heel blij dat mijn tablet weer langere tijd mee kan. Super bedankt heren, jullie hebben deze recensie meer als verdient!!

   by Emma
  telefoon winkel de bilt

  Snelle gsm repair service. Mijn telefoonscherm werd binnen no time vervangen en ik kon op de reparatie wacht. Dat was ook wel fijn aangezien het buiten regende. Het nieuwe beeldscherm werkt fantastisch en de reparatie kosten waren precies zoals beloofd zonder bijkomende kosten. Toppers, ga zo door zou ik zeggen

   by Mila
  telecom de bilt

  Langs geweest in de telefoonwinkel. Mijn eerste ervaring met de winkel. De medewerkers waren erg vriendelijk en beleefd en kwamen straight to the point. Mijn mobiel kon direct gerepareerd worden. Hier was ik wel blij om want ik kan mijn smartphone echt niet lang missen voor reparatie. De vriendelijke mensen hebben binnen 1uur mijn probleem opgelost. Echte vakmanschap, Goed om te zien dat dat nog bestaat.