Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken De Krim

Bekijk contactgegevens

Contact

Dit is een pick-up en return 1-dag service
Horstra’s Wijk 15
7782 RA De Krim
Tel: 06 1514 1506

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
15:00 – 20:00
15:00 – 20:00
15:00 – 20:00
15:00 – 20:00
15:00 – 20:00
15:00 – 20:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Telefoon reparatie De Krim.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving De Krim? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Op dit moment hebben we geen monteur in de winkel in De Krim, maar u kunt wel bij onze pick-up en return 1-dag service in De Krim direct terecht. Alle reparaties worden binnen een dag terug verwacht.

Neem direct contact op met Telefoonmaken De Krim.

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie De Krim
Average rating:  
 1 reviews
by Timon on Telefoon reparatie De Krim
Telefoon reparatie De Krim

Mijn telefoon is een keer gevallen maar sinds na die val typt mijn telefoon uit zich zelf wat daarvoor niet was dus ik heb mijn telefoon hier laten maken en ik moest er een nieuwe scherm op laten zetten binnen een half uurtje had ik mijn telefoon weer in mijn hand ik alles werkte weer na behoren ik ben goed geholpen door de medewerkers. Goede service.