Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken De Lier Westland

Contact

Telefoon reparatie De Lier.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving De Lier? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in De Lier, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van De Lier direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Westland (Naaldwijk) laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 21:00
09:00 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken De Lier Westland

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Zuid-Holland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie De Lier
  Average rating:  
   20 reviews
   by Vigo
  gsm westland

  Erg vriendelijk en spontaan aan de telefoon. Erg deskundig, hebben een antwoord voor al je vragen en een oplossing voor al je problemen met keurig uitleg vooraf. Ik kom zeker terug:)

   by Louis
  gsm de lier

  Telefoonmaken is een top gsm store! Ik ben hier meerder keren geweest en altijd goed geholpen door Tomas. Hij neemt alle tijd voor je en legt je dingen uit op een logische en transparante manier.

   by Alice
  gsm westland de lier

  Langs geweest in de telefoonwinkel. Mijn eerste ervaring hier. De medewerkers waren erg vriendelijk en beleefd en kwamen straight to the point. Mijn mobiel kon direct gerepareerd worden. Hier was ik wel blij om want ik kan mijn smartphone echt niet lang missen voor reparatie. De vriendelijke mensen hebben binnen 1uur mijn probleem opgelost. Echte vakmanschap, Goed om te zien dat dat nog bestaat.

   by Mila
  telefoonzaak de lier

  Mijn telefoon heeft onlangs een reparatie moeten ondergaan, dit kwam doordat de batterij nog maar voor korte duur mee ging na het herladen van mijn gsm. Ik ben zeer goed geholpen en had vrijwel direct door dat mijn mobiel in goede handen was. Geen probleem dat ik verderop moest rijden. Zeker een aanrader dus!

   by Jinthe
  telefoon repareren de lier

  Bij Telefoonmaken staan ze altijd voor je klaar. Je wordt zowel telefonisch als in de winkel zelf erg prettig behandeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

   by Gabriel
  gsm westland

  Keurig geholpen bij de reparatie van mijn smartphone LCD

   by Victor
  gsm de lier

  Goede repair shop. Uitstekende dienstverlening

   by Jules
  gsm westland de lier

  Snelle reparatie en van hoge kwaliteit. Mijn mobiel glas glans weer helemaal!

   by Noah
  telefoonzaak de lier

  De nieuwe batterij van mijn iPhone werkt uitstekend!

   by Lisa
  telefoon repareren de lier

  Goed geholpen. Goede adviezen gekregen van de vriendelijke en behulpzame monteur. Korte reparatie wacht tijden

   by Jayson
  gsm westland

  Hele fijne winkel waar je prettig geholpen wordt. Wij zijn zeer tevreden met de reparatie van onze ipad mini. Men neemt alle tijd om de vragen van de klant zo goed en helder mogelijk uit te leggen. Bedankt voor alle hulp en moeite Matthijs!

   by Mare
  gsm de lier

  Geweldige ontvangst, ik kwam snel aan de beurt en de schade werden binnen 20min verholpen. Hele goede ervaring gehad bij Telefoonmaken.nl

   by Isra
  gsm westland de lier

  Een ongelooflijk fijne en professionele zaak. Vriendelijk en deskundig personeel. Een ongelooflijk fijne en gezellige zaak. Langs dat de sfeer in de winkel erg goed is werken ze hard om je telefoon zo goed en snel mogelijk voor je te repareren. Telefoonmaken heeft bij mij een hele goede indruk achter gelaten, ik raad ook iedereen aan om ze een keer uit te proberen!

   by Helena
  telefoonzaak de lier

  Vriendelijk, snelle service. Probleem met mijn Accu was zo verholpen.

   by Hans
  telefoon repareren de lier

  Jammer dat je voor een telefoon reparatie dat in De Lier zou moeten zijn niet is, maar naar Naaldwijk rijden was ook geen probleem. Het is immer goed gedaan met garantie en hier weet je tenminste dat je goed zit.

   by Anna
  gsm westland

  Mooie telefoon winkel met een prettige sfeer. Alles gebeurt heel professioneel. Ik heb de voorcamera van mijn iPhone hier laten vervangen. De nieuwe camera doet het goed en maakt scherpe foto's. Ik kan ze met alle zekerheid aanraden

   by Juliette
  gsm de lier

  Ik ben heel erg te spreken over deze gsm repair. De vriendelijke kerels hebben het telefoon scherm van mijn Huawei perfect vervangen. Je zou niet kunnen zeggen dat het een tweedehands mobiel is, althans aan de voorkant niet. Zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen en benaderd werd. 5sterren waardig!

   by Lina
  gsm westland de lier

  Ervaren team, vriendelijke mensen en heel wat kennis in huis. Je mobiele telefoon is hier ongetwijfeld in goede handen voor repair.

   by Karin V.
  telefoonzaak de lier

  Als het op telefoon reparatie aankomt zijn hun ongetwijfeld de beste. Heel professioneel en prettige klanten benadering. Doen wat ze beloven voor een eerlijke prijs. Altijd netjes op tijd klaar met je gsm reparatie en je wordt geholpen met een lach

   by Melissa
  telefoon repareren de lier

  Goede telefoonzaak met mooie uitstralen. Ik ben via google bij hier terecht gekomen en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met mijn keuze. Mijn iPhone werd direct aangenomen voor reparatie en nog geen 25min later had ik mijn mobiel al terug. Uitstekende service en heel klant centraal en vriendelijk