Premium Partner

Telefoonmaken Den Bosch

Bekijk contactgegevens

Contact

Goudsmidstraat 14
5232BP Den Bosch
Tel: 073 750 1287

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Den Bosch.

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Brabant

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Den Bosch
Average rating:  
 20 reviews
by Merel on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon reparatie den bosch

Mijn eerspeaker was stuk. Ik kon tijdens het bellen niets meer horen. Gelukkig wist de monteur hier snel raad mee en kon zij hij het probleem snel oplossen. De prijs was ook zeer redelijk voor hoe goed er gewerkt wordt en de kwaliteit daarvan.

by Albertien on Telefoon reparatie Den Bosch
iPhone reparatie Den Bosch

De scherm van mijn iphone was stuk , dan kun je er niks meer mee . Dus ben ik maar naar Telefoonmaken.nl gegaan en in de tijd dat ie gemaakt werd ging ik even wat eten , toen ik terug kwam was die weer zo goed als nieuw !

by Dana on Telefoon reparatie Den Bosch
samsung reparatie den bosch

Ben per ongeluk op mijn Samsung die onder een kussen op de bank lag neer geploft met mijn knieen, het glas was helemaal verbrijzeld en ik kon hem zowat weg gooien. Maar mijn vader rade mij aan om te kijken of dat we hem nog konden repareren. Dus we zijn even op internet gaan kijken en hebben even rond gebeld. Ik hoefde bij Telefoonmaken geen afspraak te maken en kon direct langs komen. Kon hem ook direct achterlaten voor reparatie. Ik heb hem de volgende dag opgehaald en het nieuwe scherm van mijn Samsung ziet er zo mooi en onbeschadigd uit. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag hoe goed het er weer uitzag. Zeker aan te raden

by Caitlin on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon winkel den bosch

Ik heb mijn oplaadpoort laten vervangen omdat de oude het met moeite deed. De kosten waren goed te doen en ik ben blij dat ik mijn telefoon weer kan opladen.

by Christina on Telefoon reparatie Den Bosch
gsm reparatie den bosch

Vriendelijk en opgewekt personeel. Je wordt ontvangen met een lach en je probleem wordt verholpen terwijl je er op kunt wachten. Met de ervaring die ik nu heb raad ik ze zeker aan!

by Diderik on Telefoon reparatie Den Bosch
Telefoon reparatie Den Bosch

Nadat een paar keer de telefoon was overgegaan contact gekregen. Telefonisch goed op de hoogte gehouden over de scherm reparatie. Afspraak gemaakt en de scherm is nu gerepareerd

by Feline on Telefoon reparatie Den Bosch
iphone reparatie den bosch

Mooie winkel, rustgevende sfeer en vriendelijk man die je goed helpt. mijn iPhone ziet er weer netjes uit en niet veel voor moeten betalen.

by Joel on Telefoon reparatie Den Bosch
Samsung reparatie Den Bosch

Ik was gaan zwemmen had me omgekleed daarna was ik nog even op me samsung daarna stopte ik per ongeluk mijn telefoon in mijn zwembroekzak en ben zo mee het water in gegaan. Ik merkte gelijk dat er iets niet klopte maar ik was te laat want mijn samsung had al water schade opgelopen want hij ging niet meer aan. Ik heb m laten maken bij deze winkel en ze hebben hebben mijn samsung zorgvuldig gemaakt ik ben zeer tevreden.

by Boris on Telefoon reparatie Den Bosch
Telefoon winkel Den Bosch

Ik ben super tevreden over de kwaliteit van mijn gemaakte telefoon top sevice!

by Carla on Telefoon reparatie Den Bosch
gsm reparatie den bosch

Ze gaan goed met de klant om, eerlijk en de reparatie is prima, kosten zijn betaalbaar

by Noah on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon reparatie den bosch

Ik ben naar de winkel gegaan voor een nieuwe batterij. Zij konden hem binnen 10 min. erin zetten voor mij. Nu gaat mijn smartphone weer een hele dag mee en kan ik er op rekenen dat ik ten alle tijden bereikbaar kan blijven. Ik ben echt blij met de snelle en directe service!

by Jan on Telefoon reparatie Den Bosch
iPhone reparatie Den Bosch

Ik heb hier het glas van mijn iPhone 7 laten vervangen. Zeer fijne service!

by Iet Adorf-Duijm on Telefoon reparatie Den Bosch
samsung reparatie den bosch

Wat een vriendelijke, behulpzame en deskundige man heb ik in Den Bosch getroffen. Verschillende keren ons op een zeer plezierige wijze geholpen. Ik zal hem bij vrienden aanbevelen. Wij komen zeker bij hem terug voor advies en hulp.
Bedankt!

by Gwen on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon winkel den bosch

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ik geholpen ben. Het personeel is een al oor, voor al je problemen en vragen over je tablet. Ik ben weer helemaal up to date, en dat tijdens het wachten op mijn reparatie met een bak koffie. Zeer vriendelijk, vrolijk en eerlijk. Kosten zijn niets vergeleken met de kostbare tablet.

by Klaas on Telefoon reparatie Den Bosch
gsm reparatie den bosch

Ik kon niet meer opladen en had meteen hulp nodig. Ik sprak af langs te komen, werd meteen geholpen en betaalde een heel schappelijke prijs. iPhone werkt weer perfect. Clean en simpel en betrouwbaar zou ik zeggen, nogmaals dank!

by Simone on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon reparatie den bosch

Mijn volume knop werkte niet ik heb hem laten maken bleek dat een meganism kapot was en deze vervangen moest worden snelle service

by Vd Schoot on Telefoon reparatie Den Bosch
iphone reparatie den bosch

Hele goede service en alles is meteen duidelijk zoals wat er kapot is, wat de kosten zullen zijn en wanneer het klaar is

by Martin on Telefoon reparatie Den Bosch
samsung reparatie den bosch

De accu van mijn Samsung was over verhit. mijn telefoon werd ook snel super heet dus heb ik maar een bezoekje aan Telefoonmaken.nl gebracht . Nu heb ik er geen last meer van.

by Sjors Mandemakers on Telefoon reparatie Den Bosch
telefoon winkel den bosch

Zeer behulpzaam personeel en mijn telefoon ziet er weer als nieuw uit! Zeker aan te raden, binnen een half uur was mijn telefoon weer klaar voor gebruik.

by Sanne on Telefoon reparatie Den Bosch
gsm reparatie den bosch

Vriendelijk personeel. Ik ging hier langs voor een nieuwe oplader en heb ook wat vragen gesteld waar ik logische antwoorden op heb gekregen van de bekwame monteur. De dag dat het zover is en ik mijn mobiel moet laten repareren zal ik dat ongetwijfeld hier laten doen.