Contact

Jan Hendrikstraat 60
2512GL Den Haag
Tel: 070 345 9356
Mail: info@telefoonmaken.nl

U kunt bij ons gratis parkeren

Wij repareren de volgende devices

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop

Bovendien leveren wij de volgende diensten

  • Sim-only
  • Vaste internet aansluiting
  • Verkoop Refurbished iPhones

Altijd dichtbij

Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd

Een service van hoge expertise

Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 21:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
12:00 – 18:00
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Den Haag
Average rating:  
 15 reviews
by Mw. van Boven on Telefoon reparatie Den Haag
Telefoon reparatie Den Haag

Mijn Iphone was door een ongelukje totaal verbogen en het scherm was verbrijzeld. Ik was zo dom om geen recente backup van mijn foto's en andere gegevens te hebben. Mijn pogingen om dat alsnog te doen mislukten, en mijn toestel was uiteindelijk helemaal geblokkeerd. De medewerkers van de winkel Telefoonmaken in de Jan Hendrikstraat stelden mij gerust. Omdat ze wisten dat ik zo bang was alles kwijt te zijn heeft een van hun medewerkers tot half 7 doorgewerkt en mij toen thuis gebeld dat het gelukt was bij mijn bestanden te komen (ander scherm en andere achterkant op het oude moederboard aangesloten)! Ik kon met deze leenspullen thuis alsnog een backup maken. Als het mij niet zou lukken om een backup te maken dan mocht ik met mijn laptop naar de winkel komen en zouden zij het voor mij doen. En dat alles beschouwden zij als service van de zaak!
Ik ben echt onder de indruk van deze winkel en hun zeer klantvriendelijke medewerkers. Wat een topservice!

by Thomas on Telefoon reparatie Den Haag
iPhone reparatie Den Haag

iPhone scherm vervangen bij deze winkel. Ik kwam net voor sluitingstijd binnen en legde uit dat ik niks meer kan doen en zelfs geen nood oproep nog kan bellen. Ze waren begripvol en hielpen mij direct zonder moeilijk te doen over de tijdstip dat ik binnen kwam. Mijn iPhone scherm was snel vervangen en de prijs was zeker de moeite waard.

by Joey on Telefoon reparatie Den Haag
Samsung reparatie Den Haag

Na een dagje strand met vrouw en kinderen is er zand in de laadconector van mijn Samsung s8 gekomen. Ik ben naar Telefoonmaken.nl gegaan en die hebben hem open kunnen maken en helemaal schoon kunnen maken van binnen . Top!

by Ton on Telefoon reparatie Den Haag
Gsm reparatie Den Haag

Het vervangen van mijn LG g2-scherm bracht wat problemen met zich mee maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik weer een optimaal functionerende telefoon.

by Chantal on Telefoon reparatie Den Haag
Telefoon reparatie Den Haag goedkoop

Mijn Samsung Galaxy laten repareren. Uitstekend gedaan. Het zou niet lang duren en ik heb voor het repareren van mijn Samsung Galaxy ongeveer 10 minuten gewacht. Helemaal top service!!!

by roxanne on Telefoon reparatie Den Haag
iPad reparatie Den Haag

Goede ervaring gehad bij telefoonmaken Denhaag.
dit is mijn 3e keer dat ik me iPad of telefoon bij jullie heb laten maken. geen enkele probleem gehad. gelukkig!!

by Ola on Telefoon reparatie Den Haag
iPhone scherm reparatie Den Haag

Goed bereikbare winkel en mooie uitstraling! Snel en goed mijn iphone scherm gerepareerd daarom kan ik ze aanbevelen!
Ik ben hier geweest omdat mijn iPhone scherm stuk was en niet meer aan ging. Even later konden ze mij aangeven dat mijn accu helemaal op was en daarom mijn scherm niet meer aanging.
Ik werd behandeld met respect en het is uitstekende telefoon reparatie service.

by Annelies on Telefoon reparatie Den Haag
Mobiel reparatie Den Haag

Software in orde laten maken bij Telefoonmaken.nl. Mijn telefoon was traag en vaak deed hij niks meer. Nu hij is gemaakt kan ik weer alles en is hij even snel als toen ik hem net had.

by Anton on Telefoon reparatie Den Haag
iphone scherm reparatie

Voor iphone scherm reparatie zonder afspraak naar telefoonmaken.nl Den Haag gegaan. Direct gerepareerd voor een zeer laag bedrag. Mijn complimenten Anton

by Peter on Telefoon reparatie Den Haag
Samsung telefoon reparatie Den Haag goedkoop

Na waterschade aan mijn telefoon het touchscreen vervangen.Toestel werkt weer 100 procent!

Zeer goede service!!! Komt gemaakte afspraken na.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»