Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Den Haag

Bekijk contactgegevens

Contact

Den Haag Centrum
Jan Hendrikstraat 60
2512GL Den Haag
Tel: 070 345 9356

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 21:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
12:00 – 18:00
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Den Haag

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Zuid-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
Average rating:  
 23 reviews
by Bart on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
Telefoon reparatie Den Haag

Voor reparatie aan mijn telefoon naar telefoonmaken gegaan. Ze konden het meten voor me repareren. Goede service ervaren!

by Thomas on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iPhone reparatie Den Haag

iPhone scherm vervangen bij deze winkel. Ik kwam net voor sluitingstijd binnen en legde uit dat ik niks meer kan doen en zelfs geen nood oproep nog kan bellen. Ze waren begripvol en hielpen mij direct zonder moeilijk te doen over de tijdstip dat ik binnen kwam. Mijn iPhone scherm was snel vervangen en de prijs was zeker de moeite waard.

by Sebastiaan Hartog on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iPad reparatie Den Haag

Mooie zaak en goede snelle service.

by Daan on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
scherm reparatie den haag

Aardige medewerkers, mijn Samsung had waterschade en zij wisten het binnen een uur voor mij op te lossen. Mijn beeld was wel beschadigd door het water waardoor er een nieuwe moest komen. Ik kon hier mijn telefoon gebruiken en het leek alsof het nog nooit in het water heeft gelegen.

by Jurre on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoonreparatie den haag

Mijn OnePlus 5 had een nieuwe accu en oplaad connector nodig. Helaas is tijdens de reparatie het scherm kapot gegaan, dit was blijkbaar een lastig model om zo'n reparatie uit te voeren. Maar gelukkig hebben ze er kosteloos een nieuw scherm in gezet! Dus bij telefoonmaken.nl ben je er hoe dan ook zeker van dat je met een apparaat naar huis gaat dat weer zo goed als nieuw is!

Locatie Den Haag, top kwaliteit, top service!

by Mw. van Boven on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
Telefoon reparatie Den Haag

Mijn Iphone was door een ongelukje totaal verbogen en het scherm was verbrijzeld. Ik was zo dom om geen recente backup van mijn foto's en andere gegevens te hebben. Mijn pogingen om dat alsnog te doen mislukten, en mijn toestel was uiteindelijk helemaal geblokkeerd. De medewerkers van de winkel Telefoonmaken in de Jan Hendrikstraat stelden mij gerust. Omdat ze wisten dat ik zo bang was alles kwijt te zijn heeft een van hun medewerkers tot half 7 doorgewerkt en mij toen thuis gebeld dat het gelukt was bij mijn bestanden te komen (ander scherm en andere achterkant op het oude moederboard aangesloten)! Ik kon met deze leenspullen thuis alsnog een backup maken. Als het mij niet zou lukken om een backup te maken dan mocht ik met mijn laptop naar de winkel komen en zouden zij het voor mij doen. En dat alles beschouwden zij als service van de zaak!
Ik ben echt onder de indruk van deze winkel en hun zeer klantvriendelijke medewerkers. Wat een topservice!

by Anton on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iphone reparatie Den Haag

Voor iphone scherm reparatie zonder afspraak naar telefoonmaken.nl Den Haag gegaan. Direct gerepareerd voor een zeer laag bedrag. Mijn complimenten Anton

by roxanne on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iPad reparatie Den Haag

Goede ervaring gehad bij telefoonmaken Denhaag.
dit is mijn 3e keer dat ik me iPad of telefoon bij jullie heb laten maken. geen enkele probleem gehad. gelukkig!!

by Ben Wijtmans on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
scherm reparatie den haag

Ik ben hartelijk ontvangen. Mijn Samsung is ook prima gerepareerd. Ik kan ze van harte aanbevelen. Het is een erkende winkel met veel ervaren personeel.

by Gubbel on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoonreparatie den haag

Snel en keurig geholpen. Na de scherm te vervangen verkeert mijn telefoon weer in zeer goede staat.

by Chantal on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
Telefoon reparatie Den Haag goedkoop

Mijn Samsung Galaxy laten repareren. Uitstekend gedaan. Het zou niet lang duren en ik heb voor het repareren van mijn Samsung Galaxy ongeveer 10 minuten gewacht. Helemaal top service!!!

by Ola on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iPhone reparatie Den Haag

Goed bereikbare winkel en mooie uitstraling! Snel en goed mijn iphone scherm gerepareerd daarom kan ik ze aanbevelen!
Ik ben hier geweest omdat mijn iPhone scherm stuk was en niet meer aan ging. Even later konden ze mij aangeven dat mijn accu helemaal op was en daarom mijn scherm niet meer aanging.
Ik werd behandeld met respect en het is uitstekende telefoon reparatie service.

by Sjoerd Rijkers on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iPad reparatie Den Haag

Super blij met de service. mn telefoon is weer zo goed als nieuw

by Tam on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
scherm reparatie den haag

Heb hier mijn smartphone scherm laten maken en ben er zeer tevreden over.

by Annelies on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoonreparatie den haag

Software in orde laten maken bij Telefoonmaken.nl. Mijn telefoon was traag en vaak deed hij niks meer. Nu hij is gemaakt kan ik weer alles en is hij even snel als toen ik hem net had.

by Nicky on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoon reparatie Den Haag

Telefoonmaken.nl Den Haag heeft mijn telefoon glas gemaakt binnen 20 minuten. Helemaal top!

by Joey on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
iphone reparatie den haag

Na een dagje strand met vrouw en kinderen is er zand in de laadconector van mijn iPhone gekomen. Ik ben naar Telefoonmaken.nl gegaan en die hebben hem open kunnen maken en helemaal schoon kunnen maken van binnen . Top!

by Ton on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
ipad reparatie den haag

Het vervangen van mijn LG g2-scherm bracht wat problemen met zich mee maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik weer een optimaal functionerende telefoon.

by Ronald on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
scherm reparatie den haag

Batterij laten vervangen van iPhone. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer snelle service reparatie was binnen 15 min klaar en dat voor hele goede prijs!

by Sil ter Horst on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoonreparatie den haag

Ik kwam hopelijk binnen met me sony in me handen vastberaden dat ze een oplossing voor me hebben nadat ik al bij 2 winkels was afgekeurd. Ze zeiden dat ze er niet aan beginnen. Hier werd hij tenminste aangenomen voor onderzoek en er bleek iets onbenul aan te mankeren dat ze dezelfde dag nog konden fixen. Het zijn echte vakmensen. Ik zal ooit nooit meer de moeite nemen om elders mijn tijd te verdoen en meteen hier binnen lopen.

by Peter on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
telefoon reparatie Den Haag

Na waterschade aan mijn telefoon het touchscreen vervangen.Toestel werkt weer 100 procent!

Zeer goede service!!! Komt gemaakte afspraken na.

by Lotte on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
Iphone reparatie de haag

Mijn scherm was helemaal kapot maar ze hebben hem binnen een uur perfect vervangen voor een hele mooie prijs. Heel klantvriendelijk ook!

by Michael on Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
ipad reparatie den haag

Bij Telefoonmaken.nl kon ik goedkoop mijn gsm simlock vrij maken. Dit duurde 5 minuten. Goed werk!