Contact

Jan Hendrikstraat 60
2512GL Den Haag
Tel: 070 345 9356
Mail: info@telefoonmaken.nl

U kunt bij ons gratis parkeren

Wij repareren de volgende devices

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop

Bovendien leveren wij de volgende diensten

  • Sim-only
  • Vaste internet aansluiting
  • Verkoop Refurbished iPhones

Altijd dichtbij

Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd

Een service van hoge expertise

Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 21:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
12:00 – 18:00
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 13 reviews
by Mw. van Boven on Telefoon reparatie Den Haag
Geweldige service!

Mijn Iphone was door een ongelukje totaal verbogen en het scherm was verbrijzeld. Ik was zo dom om geen recente backup van mijn foto's en andere gegevens te hebben. Mijn pogingen om dat alsnog te doen mislukten, en mijn toestel was uiteindelijk helemaal geblokkeerd. De medewerkers van de winkel Telefoonmaken in de Theresiastaat stelden mij gerust. Omdat ze wisten dat ik zo bang was alles kwijt te zijn heeft een van hun medewerkers tot half 7 doorgewerkt en mij toen thuis gebeld dat het gelukt was bij mijn bestanden te komen (ander scherm en andere achterkant op het oude moederboard aangesloten)! Ik kon met deze leenspullen thuis alsnog een backup maken. Als het mij niet zou lukken om een backup te maken dan mocht ik met mijn laptop naar de winkel komen en zouden zij het voor mij doen. En dat alles beschouwden zij als service van de zaak!Ik ben echt onder de indruk van deze winkel en hun zeer klantvriendelijke medewerkers. Wat een topservice!

Scherm vervangen LG-G2

Het vervangen van mijn LG g2-scherm bracht wat problemen met zich mee maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik weer een optimaal functionerende telefoon.

by Sjoerd Rijkers on Telefoon reparatie Den Haag
Vriendelijk geholpen

Super blij met de service. mn telefoon is weer zo goed als nieuw

by Sebastiaan Hartog on Telefoon reparatie Den Haag
Tip service

Mooie zaak en goede snelle service.

goede ervaring gehad bij telefoonmaken Denhaag.dit is mijn 3e keer dat ik me telefoon bij jullie heb laten maken. geen enkele probleem gehad. gelukkig!!

iPhone Touchscreen vervangen

Na waterschade aan mijn telefoon het touchscreen vervangen.Toestel werkt weer 100 procent!Zeer goede service!!! Komt gemaakte afspraken na.

iPhone telefoon reparatie Den Haag

Goed bereikbare winkel en mooie uitstraling! Snel en goed mijn telefoon gerepareerd daarom kan ik ze aanbevelen!Ik ben hier geweest omdat mijn iPhone stuk was en niet meer aan ging. Even later konden ze mij aangeven dat mijn accu helemaal op was en daarom mijn scherm niet meer aanging.Ik werd behandeld met respect en het is uitstekende telefoon reparatie service.

Smartphone scherm laten maken

Heb hier mijn smartphone scherm laten maken en ben er zeer tevreden over.

Gsm simlock vrij maken

Bij Telefoonmaken.nl kon ik goedkoop mijn gsm simlock vrij maken. Dit duurde 5 minuten. Goed werk!

iphone scherm reparatie

Voor iphone scherm reparatie zonder afspraak naar telefoonmaken.nl Den Haag gegaan. Direct gerepareerd voor een zeer laag bedrag. Mijn complimenten Anton

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»