Contact

Jan Hendrikstraat 60
2512GL Den Haag
Tel: 070 345 9356
Mail: info@telefoonmaken.nl

U kunt bij ons gratis parkeren

Wij repareren de volgende devices

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop

Bovendien leveren wij de volgende diensten

  • Sim-only
  • Vaste internet aansluiting
  • Verkoop Refurbished iPhones

Altijd dichtbij

Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd

Een service van hoge expertise

Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 21:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
12:00 – 18:00
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
Vuilschade

Na een dagje strand met vrouw en kinderen is er zand in de laadconector van mijn Samsung s8 gekomen. Ik ben naar Telefoonmaken.nl gegaan en die hebben hem open kunnen maken en helemaal schoon kunnen maken van binnen . Top!

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen bij deze winkel. Ik kwam net voor sluitingstijd binnen en legde uit dat ik niks meer kan doen en zelfs geen nood oproep nog kan bellen. Ze waren begripvol en hielpen mij direct zonder moeilijk te doen over de tijdstip dat ik binnen kwam. Mijn iPhone scherm was snel vervangen en de prijs was zeker de moeite waard.

by Mw. van Boven on Telefoon reparatie Den Haag
Geweldige service!

Mijn Iphone was door een ongelukje totaal verbogen en het scherm was verbrijzeld. Ik was zo dom om geen recente backup van mijn foto's en andere gegevens te hebben. Mijn pogingen om dat alsnog te doen mislukten, en mijn toestel was uiteindelijk helemaal geblokkeerd. De medewerkers van de winkel Telefoonmaken in de Theresiastaat stelden mij gerust. Omdat ze wisten dat ik zo bang was alles kwijt te zijn heeft een van hun medewerkers tot half 7 doorgewerkt en mij toen thuis gebeld dat het gelukt was bij mijn bestanden te komen (ander scherm en andere achterkant op het oude moederboard aangesloten)! Ik kon met deze leenspullen thuis alsnog een backup maken. Als het mij niet zou lukken om een backup te maken dan mocht ik met mijn laptop naar de winkel komen en zouden zij het voor mij doen. En dat alles beschouwden zij als service van de zaak!Ik ben echt onder de indruk van deze winkel en hun zeer klantvriendelijke medewerkers. Wat een topservice!

Scherm vervangen LG-G2

Het vervangen van mijn LG g2-scherm bracht wat problemen met zich mee maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik weer een optimaal functionerende telefoon.

by Sjoerd Rijkers on Telefoon reparatie Den Haag
Vriendelijk geholpen

Super blij met de service. mn telefoon is weer zo goed als nieuw

by Sebastiaan Hartog on Telefoon reparatie Den Haag
Tip service

Mooie zaak en goede snelle service.

goede ervaring gehad bij telefoonmaken Denhaag.dit is mijn 3e keer dat ik me telefoon bij jullie heb laten maken. geen enkele probleem gehad. gelukkig!!

iPhone telefoon reparatie Den Haag

Goed bereikbare winkel en mooie uitstraling! Snel en goed mijn telefoon gerepareerd daarom kan ik ze aanbevelen!Ik ben hier geweest omdat mijn iPhone stuk was en niet meer aan ging. Even later konden ze mij aangeven dat mijn accu helemaal op was en daarom mijn scherm niet meer aanging.Ik werd behandeld met respect en het is uitstekende telefoon reparatie service.

iPhone Touchscreen vervangen

Na waterschade aan mijn telefoon het touchscreen vervangen.Toestel werkt weer 100 procent!Zeer goede service!!! Komt gemaakte afspraken na.

Gsm simlock vrij maken

Bij Telefoonmaken.nl kon ik goedkoop mijn gsm simlock vrij maken. Dit duurde 5 minuten. Goed werk!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»