Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Den Haag

Bekijk contactgegevens

Contact

Den Haag Centrum
Jan Hendrikstraat 60
2512GL Den Haag
Tel: 070 345 9356

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 21:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
12:00 – 18:00
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Den Haag

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Zuid-Holland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Den Haag Bezuidenhout
  Average rating:  
   20 reviews
   by Bart
  Telefoon reparatie Den Haag

  Voor reparatie aan mijn telefoon naar telefoonmaken gegaan. Ze konden het meten voor me repareren. Goede service ervaren!

   by Anton
  iphone reparatie Den Haag

  Voor iphone scherm reparatie zonder afspraak naar telefoonmaken.nl Den Haag gegaan. Direct gerepareerd voor een zeer laag bedrag. Mijn complimenten Anton

   by Daan
  samsung reparatie den haag

  Aardige medewerkers, mijn Samsung had waterschade en zij wisten het binnen een uur voor mij op te lossen. Mijn beeld was wel beschadigd door het water waardoor er een nieuwe moest komen. Ik kon hier mijn telefoon gebruiken en het leek alsof het nog nooit in het water heeft gelegen.

   by Sebastiaan Hartog
  iPad reparatie Den Haag

  Mooie zaak en goede snelle service.

   by Tam
  iphone repareren den haag

  Heb hier mijn smartphone scherm laten maken en ben er zeer tevreden over.

   by Nicky
  telefoon reparatie Den Haag

  Telefoonmaken.nl Den Haag heeft mijn telefoon glas gemaakt binnen 20 minuten. Helemaal top!

   by Thomas
  iPhone reparatie Den Haag

  iPhone scherm vervangen bij deze winkel. Ik kwam net voor sluitingstijd binnen en legde uit dat ik niks meer kan doen en zelfs geen nood oproep nog kan bellen. Ze waren begripvol en hielpen mij direct zonder moeilijk te doen over de tijdstip dat ik binnen kwam. Mijn iPhone scherm was snel vervangen en de prijs was zeker de moeite waard.

   by Jurre
  samsung reparatie den haag

  Mijn OnePlus 5 had een nieuwe accu en oplaad connector nodig. Helaas is tijdens de reparatie het scherm kapot gegaan, dit was blijkbaar een lastig model om zo'n reparatie uit te voeren. Maar gelukkig hebben ze er kosteloos een nieuw scherm in gezet! Dus bij telefoonmaken.nl ben je er hoe dan ook zeker van dat je met een apparaat naar huis gaat dat weer zo goed als nieuw is!

  Locatie Den Haag, top kwaliteit, top service!

   by Sjoerd Rijkers
  iPad reparatie Den Haag

  Super blij met de service. mn telefoon is weer zo goed als nieuw

   by Annelies
  iphone repareren den haag

  Software in orde laten maken bij Telefoonmaken.nl. Mijn telefoon was traag en vaak deed hij niks meer. Nu hij is gemaakt kan ik weer alles en is hij even snel als toen ik hem net had.

   by Peter
  telefoon reparatie Den Haag

  Na waterschade aan mijn telefoon het touchscreen vervangen.Toestel werkt weer 100 procent!

  Zeer goede service!!! Komt gemaakte afspraken na.

   by Joey
  iphone reparatie den haag

  Na een dagje strand met vrouw en kinderen is er zand in de laadconector van mijn iPhone gekomen. Ik ben naar Telefoonmaken.nl gegaan en die hebben hem open kunnen maken en helemaal schoon kunnen maken van binnen . Top!

   by Ben Wijtmans
  samsung reparatie den haag

  Ik ben hartelijk ontvangen. Mijn Samsung is ook prima gerepareerd. Ik kan ze van harte aanbevelen. Het is een erkende winkel met veel ervaren personeel.

   by Ton
  ipad reparatie den haag

  Het vervangen van mijn LG g2-scherm bracht wat problemen met zich mee maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik weer een optimaal functionerende telefoon.

   by Mw. van Boven
  Telefoon reparatie Den Haag

  Mijn Iphone was door een ongelukje totaal verbogen en het scherm was verbrijzeld. Ik was zo dom om geen recente backup van mijn foto's en andere gegevens te hebben. Mijn pogingen om dat alsnog te doen mislukten, en mijn toestel was uiteindelijk helemaal geblokkeerd. De medewerkers van de winkel Telefoonmaken in de Jan Hendrikstraat stelden mij gerust. Omdat ze wisten dat ik zo bang was alles kwijt te zijn heeft een van hun medewerkers tot half 7 doorgewerkt en mij toen thuis gebeld dat het gelukt was bij mijn bestanden te komen (ander scherm en andere achterkant op het oude moederboard aangesloten)! Ik kon met deze leenspullen thuis alsnog een backup maken. Als het mij niet zou lukken om een backup te maken dan mocht ik met mijn laptop naar de winkel komen en zouden zij het voor mij doen. En dat alles beschouwden zij als service van de zaak!
  Ik ben echt onder de indruk van deze winkel en hun zeer klantvriendelijke medewerkers. Wat een topservice!

   by Ronald
  iphone repareren den haag

  Batterij laten vervangen van iPhone. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer snelle service reparatie was binnen 15 min klaar en dat voor hele goede prijs!

   by Ola
  iPhone reparatie Den Haag

  Goed bereikbare winkel en mooie uitstraling! Snel en goed mijn iphone scherm gerepareerd daarom kan ik ze aanbevelen!
  Ik ben hier geweest omdat mijn iPhone scherm stuk was en niet meer aan ging. Even later konden ze mij aangeven dat mijn accu helemaal op was en daarom mijn scherm niet meer aanging.
  Ik werd behandeld met respect en het is uitstekende telefoon reparatie service.

   by Gubbel
  samsung reparatie den haag

  Snel en keurig geholpen. Na de scherm te vervangen verkeert mijn telefoon weer in zeer goede staat.

   by Michael
  ipad reparatie den haag

  Bij Telefoonmaken.nl kon ik goedkoop mijn gsm simlock vrij maken. Dit duurde 5 minuten. Goed werk!

   by Lotte
  iphone repareren den haag

  Mijn scherm was helemaal kapot maar ze hebben hem binnen een uur perfect vervangen voor een hele mooie prijs. Heel klantvriendelijk ook!