Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Didam

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Didam.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Didam? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Didam, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Didam direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Arnhem laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Didam

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Didam
  Average rating:  
   4 reviews
  by Gerard on Telefoon reparatie Didam
  Samsung Galaxy glas reparatie

  Samsung Galaxy glas gemaakt bij Telefoonmaken.nl Didam. Ik werd direct geholpen. Mocht er weer wat met mijn Samsung zijn dan kom ik zeker terug.

  by Melissa Vos on Telefoon reparatie Didam
  Telefoon winkel Didam

  De oplaadpoort van mijn telefoon was stuk gegaan. Ik ben hiermee naar telefoonmaken.nl gegaan en zij hebben hem meteen dezelfde dag voor me kunnen maken, ik kreeg netjes een belletje toen hij klaar was en mijn telefoon laad weer helemaal goed op.

  by Jan van Leeuwen on Telefoon reparatie Didam
  Telefoonwinkel Didam

  Echt super service, en hele klantvriendelijke werknemers.

  by Bea Dekker on Telefoon reparatie Didam
  Telefoon reparatie Didam

  Het homeknopje van mijn telefoon was versleten ofzo. Het pakte mijn comandos niet meer, iedere keer als ik er op klikte reageerde het niet, het deed gewoon helemaal niks meer. Dit bezorgde mij nog al veel stress aan gezien het mijn werktelefoon was en ik uiteraard gewoon bereikbaar moet blijven voor mijn colllegas en mijn baas. Ik wist even niet meer wat ik moest doen, alle winkels waren al gesloten en ik had hem dezelfde avond nog dringend nodig. Ben op internet gaan kijken voor de winkel die het vroegst open is zodat ik daar de volgende ochtend direct naar toe kon gaan. Ik stond echt even verbaast te kijken toen ik zag dat er nog laat op de avond een telefoonwinkel open was. Het was me wel een eind rijden maar ik was er gelukkig nog net op tijd. De winkel is als eerste open en sluit als laatste, mijn complimenten naar degene achter de balie stond en mijn telefoon nog voor mij wilde maken ook al was ik eigelijk zo goed als te laat. Door dit heldendaad heb ik tot de dag van vandaag mijn baan nog, pas op dat moment merk je pas hoe afhankelijk je wel niet bent van je telefoon. Werkt snel, netjes en ijverig en het leek wel alsof mijn telefoon de beste verzorging kreeg dat maar kan krijgen kan. Was super blij dat ik op alle appjes van mijn collegas kon reageren, telefoonmaken.nl is echt een life saver.