Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Dongen

Bekijk contactgegevens

Contact

Bij onze partner GSM Shop Dongen
Hoge Ham 141
5104JD Dongen
Tel: 0162 748 734

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Dongen

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Brabant

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Dongen
Average rating:  
 20 reviews
by Evi on Telefoon reparatie Dongen
gsm shop dongen

Voor het eerst mijn telefoon laten repareren, ik ben eigelijk altijd al zuinig op mijn telefoon geweest, hij viel zo nu en dan. Maar ik heb hem vorige week laten vallen op school en mijn vriendin vertelde mij dat zij wist waar je je telefoon scherm snel kon laten repareren.Ik heb een iPhone en ik ben er niet meer voor verzekerd dus de prijs vond ik ook wel belangrijk. Maar de prijs is opzicht goed te doen en je hebt dan ook direct je telefoon terug. Je hebt een soort van wacht ruimte en we kregen thee aangeboden dus we hebben gewacht op de reparatie van mijn telefoon. ik heb er ook garantie op gekregen, dat vind ik ook wel prettig aangezien de prijs.

by Ivy on Telefoon reparatie Dongen
telefoonwinkel dongen

De service is vlo en alles wordt op voorhand bereid. De man achter de balie kon mij al gauw antwoord geven op wat het precies zou kosten. Ik kreeg na de reparatie van mijn toestel informatie over de garantie voorwaarde en duur en alles verliep zeer vlotjes. Top en bedankt!

by Marko on Telefoon reparatie Dongen
Telefoon reparatie dongen

Mijn achter camera was heel erg wazig waardoor ik geen duidelijke foto's kon maken. Ik kreeg te horen dat mijn lens vanuit binnen waterschade had. Ze hebben mijn telefoon binnen een uur gemaakt en was blij met het resultaat dank jullie! Ik kan weer mooie foto's maken.

by Salomé on Telefoon reparatie Dongen
telefoon winkel dongen

Heldere uitleg, vooraf duidelijk over de kosten. Kundig personeel en korte reparatieduur.

by Helena on Telefoon reparatie Dongen
gsm dongen

De medewerker ging deskundig te werk. Hij kon mij alles duidelijk en logisch uitleggen ook al heb ik er niet veer verstand van. Ook de kosten waren prima te doen. Het is dus wat mij betreft een aanrader om hierheen te komen.

by Jaq on Telefoon reparatie Dongen
gsm shop dongen

Gsm Shop Dongen heeft mijn telefoon met goede kwaliteit onderdelen gerepareerd. Eerder ergens anders laten maken. Paar dagen later deed ie het niet meer. Terug gegaan kreeg te horen dat het niet onder de garantie valt. Ik rij dan liever verder weg en bij een erkend bedrijf dan dichtbij en nergens van verzekerd.

by Nela on Telefoon reparatie Dongen
telefoonwinkel dongen

Al jaren trouwe klant. Goede snelle service, vriendelijke mensen en klant centraal.

by Florence on Telefoon reparatie Dongen
telefoon reparatie dongen

Gebeld voor info, toen ik langs ging was alles al helder en kon ik mijn iphone achter laten voor een nieuwe batterij. Toen ik aankwam lag mijn telefoon al gerepareerd , schoongemaakt en al op me te wachten. De garantiebon lag ook al klaar dus hoefde alleen af te rekenen en ik kon weer door. Dat noem ik pas service

by Nina on Telefoon reparatie Dongen
telefoon winkel dongen

Ik kon in de zelfde straat direct parkeerplek vinden. Ik kreeg een bak koffie voor tijdens het wachten in de telefoon winkel en kon vrij snel weer naar huis met een gemaakte toestel.

by Suzi on Telefoon reparatie Dongen
gsm dongen

Mijn telefoon laadde niet meer op. Ik heb verschillende laders gebruik maar deden het ook niet. Bleek dat mijn laatconnector kapot te zijn, ik heb die laten vervangen voor 45 euro binnen een half uur had ik mijn telefoon weer terug.

by Liene on Telefoon reparatie Dongen
gsm shop dongen

Zeer goede service en ware experts op het gebied van mobiele telefoons en tablets.

by Maud on Telefoon reparatie Dongen
telefoonwinkel dongen

Aardige mensen. De man was vrolijk en opgewekt. Verder zijn de resultaten van de reparatie uitstekend!

by Rachelle on Telefoon reparatie Dongen
telefoon reparatie dongen

De telefoon reparatie duurde niet zo lang en ik heb netjes een vacature voor de verzekering. Heel professioneel! Ook fijne winkel om in te wachten!

by Eva L. on Telefoon reparatie Dongen
telefoon winkel dongen

Mijn hond van 30 kilo is op mijn gsm gaan staan waardoor mijn glas brak. Ze hebben mijn glas voor 95 Euro gemaakt ik ben blij om mijn gsm weer heel te zien.

by Sanna on Telefoon reparatie Dongen
gsm dongen

Staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Geven ook vlak voor sluitingstijd dezelfde goede service en nemen de tijd voor je. Mijn vaste adresje geworden!

by Nisrine on Telefoon reparatie Dongen
gsm shop dongen

Ik fietste met me iPhone in me hand en lette niet echt op waardoor ik onverwachts hard op de rem moest en me iPhone kapot op de grond was gevallen, ik heb hem bij de telefoonmaken gelaten en ze hebben een nieuwe scherm erop geplaatst voor me. Goede service

by Emma on Telefoon reparatie Dongen
telefoonwinkel dongen

Al een aantal keer hier geweest met mijn telefoon en iedere reparatie is tot nu geheel geslaagd en de service is altijd even goed. Topzaak, hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze service

by Jess on Telefoon reparatie Dongen
telefoon reparatie dongen

Uitstekende teamwork, de monteurs communiceren zowel naar elkaar als naar de klant alles goed door. Ik ben erg tevreden over de nieuwe batterij. mijn mobiel heeft me sinds de reparatie niet meer in de steek gelaten.

by Liam on Telefoon reparatie Dongen
telefoon winkel dongen

Alles wordt keurig met je besproken voor ze aan de reparatie beginnen. De iphone scherm reparatie prijzen zijn heel schappelijk en van goede kwaliteit hier.

by Saar on Telefoon reparatie Dongen
gsm dongen

Eerlijke mensen die je goed op de hoogte houden van de reparatie. Ik heb hier mijn tablet achter gelaten voor een scherm reparatie en ik ben keurig op tijd gebeld met het bericht dat mijn tablet klaar ligt en ik 'm kan komen halen wanneer het mij het beste schikt. Keurige service, heel professioneel