Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Dongen

Contact

Voor uw telefoon reparatie kunt u zonder afspraak langs komen.
Bij onze partner GSM Shop Dongen
Hoge Ham 141
5104JD Dongen
Tel: 0162 748 734

Openingstijden

U kunt zonder afspraak langskomen.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Mensen zochten ook naar:
GSM mobiel telefoon smartphone, iPad en iPhone reparatie of Samsung.
Telefoonwinkel, telefoon maken en maker, telefoonzaak of winkel.
Scherm reparatie of accu batterij vervangen.
Telefoon kopen en/ of telefoonhoesjes.

Direct contact opnemen via Contactformulier Telefoonmaken Dongen

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Noord-Brabant.
  U kunt bij al onze telefoonwinkels zonder afspraak direct terecht.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Dongen
  Average rating:  
   20 reviews
   by Salomé
  telefoon winkel dongen

  Heldere uitleg, vooraf duidelijk over de kosten. Kundig personeel en korte reparatieduur.

   by Liene
  gsm shop dongen

  Zeer goede service en ware experts op het gebied van mobiele telefoons en tablets.

   by Nela
  telefoonwinkel dongen

  Al jaren trouwe klant. Goede snelle service, vriendelijke mensen en klant centraal.

   by Jaq
  gsm shop dongen

  Gsm Shop Dongen heeft mijn telefoon met goede kwaliteit onderdelen gerepareerd. Eerder ergens anders laten maken. Paar dagen later deed ie het niet meer. Terug gegaan kreeg te horen dat het niet onder de garantie valt. Ik rij dan liever verder weg en bij een erkend bedrijf dan dichtbij en nergens van verzekerd.

   by Rachelle
  telefoon reparatie dongen

  De telefoon reparatie duurde niet zo lang en ik heb netjes een vacature voor de verzekering. Heel professioneel! Ook fijne winkel om in te wachten!

   by Marko
  Telefoon reparatie dongen

  Mijn achter camera was heel erg wazig waardoor ik geen duidelijke foto's kon maken. Ik kreeg te horen dat mijn lens vanuit binnen waterschade had. Ze hebben mijn telefoon binnen een uur gemaakt en was blij met het resultaat dank jullie! Ik kan weer mooie foto's maken.

   by Ivy
  telefoonwinkel dongen

  De service is vlo en alles wordt op voorhand bereid. De man achter de balie kon mij al gauw antwoord geven op wat het precies zou kosten. Ik kreeg na de reparatie van mijn toestel informatie over de garantie voorwaarde en duur en alles verliep zeer vlotjes. Top en bedankt!

   by Nina
  telefoon winkel dongen

  Ik kon in de zelfde straat direct parkeerplek vinden. Ik kreeg een bak koffie voor tijdens het wachten in de telefoon winkel en kon vrij snel weer naar huis met een gemaakte toestel.

   by Nisrine
  gsm shop dongen

  Ik fietste met me iPhone in me hand en lette niet echt op waardoor ik onverwachts hard op de rem moest en me iPhone kapot op de grond was gevallen, ik heb hem bij de telefoonmaken gelaten en ze hebben een nieuwe scherm erop geplaatst voor me. Goede service

   by Maud
  telefoonwinkel dongen

  Aardige mensen. De man was vrolijk en opgewekt. Verder zijn de resultaten van de reparatie uitstekend!

   by Florence
  telefoon reparatie dongen

  Gebeld voor info, toen ik langs ging was alles al helder en kon ik mijn iphone achter laten voor een nieuwe batterij. Toen ik aankwam lag mijn telefoon al gerepareerd , schoongemaakt en al op me te wachten. De garantiebon lag ook al klaar dus hoefde alleen af te rekenen en ik kon weer door. Dat noem ik pas service

   by Eva L.
  telefoon winkel dongen

  Mijn hond van 30 kilo is op mijn gsm gaan staan waardoor mijn glas brak. Ze hebben mijn glas voor 95 Euro gemaakt ik ben blij om mijn gsm weer heel te zien.

   by Helena
  Gsm Shop Dongen

  De medewerker ging deskundig te werk. Hij kon mij alles duidelijk en logisch uitleggen ook al heb ik er niet veer verstand van. Ook de kosten waren prima te doen. Het is dus wat mij betreft een aanrader om hierheen te komen.

   by Emma
  telefoonwinkel dongen

  Al een aantal keer hier geweest met mijn telefoon en iedere reparatie is tot nu geheel geslaagd en de service is altijd even goed. Topzaak, hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze service

   by Jess
  telefoon reparatie dongen

  Uitstekende teamwork, de monteurs communiceren zowel naar elkaar als naar de klant alles goed door. Ik ben erg tevreden over de nieuwe batterij. mijn mobiel heeft me sinds de reparatie niet meer in de steek gelaten.

   by Liam
  telefoon winkel dongen

  Alles wordt keurig met je besproken voor ze aan de reparatie beginnen. De iphone scherm reparatie prijzen zijn heel schappelijk en van goede kwaliteit hier.

   by Evi
  Telefoonwinkel Dongen

  Voor het eerst mijn telefoon laten repareren, ik ben eigelijk altijd al zuinig op mijn telefoon geweest, hij viel zo nu en dan. Maar ik heb hem vorige week laten vallen op school en mijn vriendin vertelde mij dat zij wist waar je je telefoon scherm snel kon laten repareren.Ik heb een iPhone en ik ben er niet meer voor verzekerd dus de prijs vond ik ook wel belangrijk. Maar de prijs is opzicht goed te doen en je hebt dan ook direct je telefoon terug. Je hebt een soort van wacht ruimte en we kregen thee aangeboden dus we hebben gewacht op de reparatie van mijn telefoon. ik heb er ook garantie op gekregen, dat vind ik ook wel prettig aangezien de prijs.

   by Sanna
  Gsm Shop Dongen

  Staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Geven ook vlak voor sluitingstijd dezelfde goede service en nemen de tijd voor je. Mijn vaste adresje geworden!

   by Saar
  Telefoon Reparatie Dongen

  Eerlijke mensen die je goed op de hoogte houden van de reparatie. Ik heb hier mijn tablet achter gelaten voor een scherm reparatie en ik ben keurig op tijd gebeld met het bericht dat mijn tablet klaar ligt en ik 'm kan komen halen wanneer het mij het beste schikt. Keurige service, heel professioneel

   by Suzi
  Telefoon Winkel Dongen

  Mijn telefoon laadde niet meer op. Ik heb verschillende laders gebruik maar deden het ook niet. Bleek dat mijn laatconnector kapot te zijn, ik heb die laten vervangen voor 45 euro binnen een half uur had ik mijn telefoon weer terug.