Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Ede

Contact

Telefoon reparatie Ede.
Graag even bellen of WhatsAppen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 5191 9534.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Ede? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Ede, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Ede direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Arnhem laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Contact

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 20:00
09:30 – 21:00
09:30 – 17:00
12:00 – 17:00
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Gelderland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Ede
Average rating:  
 20 reviews
 by Ayana
telefoonwinkel ede

Deze man doet net dat beetje extra. De gsm van mijn zoon werd door een andere telefoonwinkel afgeschreven (niet te repareren, koop maar een nieuwe) maar hier hadden ze een betere oplossing. Ik kan ze ten zeerste aanraden!

 by Chantal
Telefoon winkel Ede

Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden.
Zeker een aanrader!!!

 by Noud
telefoon reparatie ede

Een open en eerlijk bedrijf die haar klanten op de eerste plaats heeft staan. Ik kom hier jaren en heb altijd goede ervaring met deze zaak.

 by Lieke
iphone reparatie ede

Telefonisch goed bereikbaar. De zaak zelf ligt centraal en de personeel ontvangt je vriendelijk en luistert goed en beantwoord al je vragen op een heldere en logische manier, geen vaktaal. De heren hebben zeker een hele goede indruk achter gelaten. Ik kan echt iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken.

 by Piet
telefoon reparatie ede

Geweldig beste winkel ooit

 by Brian
telefoonwinkel ede

Lieve man die mijn mobiel tiptop heeft gerepareerd en ik kreeg nog een korting ook. Volgende keer weet ik waar ik heen moet.

 by Ben Smits
Telefoon winkel Ede

Ik ben zeer goed geholpen, hele snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Alles is me van te voren uitgelegd. En de kosten vielen me erg mee zeker in vergelijking met andere iphone zaken.

 by Lucille Prins
iPhone reparatie Ede

Top service! Mijn iphone werd meteen gerepareerd. Ben gelijk bij binnenkomst geholpen en kon even later weer verder.

 by Barry Koster
telefoon reparatie ede

Aardige mensen en ben goed geholpen. Ik heb een telefoon bij ze laten repareren en dat bevalt tot nu toe prima. De touch deed het niet meer optimaal en er bleek een beschadiging binnenin te zijn.

 by Thomas van de Wal
telefoonwinkel ede

Na wat gehannes bij wat andere winkels eindelijk een goede winkel gevonden. Toen ik voor het eerst binnen kwam was het een rommel in de winkel maar waren ze aan het verbouwen en het ziet er nu netjes uit. Leuk personeel en ze staan altijd klaar met goed advies. Ga zo door.

 by Olivia A.
telefoon winkel ede

Kom hier al enige tijd, ik laat mijn telefoon regelmatig vallen, en ik word altijd goed geholpen. Ook de keer dat ik voor een lader kwam werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen. Al met al ik ben zeer te tevreden!

 by Susann Willigendael
iphone reparatie ede

Top bedrijf! Telefoonmaken is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uit ervaring kan ik vertellen dat van alle bedrijven in Ede, zij de beste en meest klantvriendelijke is! Erg tevreden!!!

 by Bill Kuipers
telefoon reparatie ede

Prima service , ik ben heel blij met mijn telefoon na de reparatie. Hebben ze heel goed gedaan!

 by Roel Meeuwis
telefoonwinkel ede

Binnen een werkdag is mijn apple gemaakt en had ik hem terug. Mobiel helemaal nagegaan en hij doet het weer heerlijk. Bedankt voor deze snelle service.

 by John van Dam
telefoon winkel ede

Telefoon was defect, weggebracht en een uur later kon ik hem weer ophalen! deed het weer super Bedankt Gasten

 by Yara
iphone reparatie ede

Betaalbare service, goed kwaliteit en lekkere koffie, schoon en netjes en komen zeker hun afspraken na.

 by Saskia de Jonge
telefoon reparatie ede

Mijn telefoon viel een keer out of the blue uit. Had geen idee wat er mee aan de hand kon zijn. Ook als ik hem in de lader stopte ging hij niet aan. In de reparatie winkel hebben ze waterschade bij mij ontdekt. Dit vond ik raar want ik heb mijn telefoon nooit in het water laten vallen, zij hebben mij de schade van binnenuit laten zien en ik zag er echt vocht op. Ben wel iemand die mijn telefoon altijd mee neemt in de badkamer voor muziek en af en toe met natte handen een ander liedje opzet. Waarschijnlijk komt dit door de waterdamp zeggen ze. Enkel waterschade behandeling was al voldoende op hem weer aan de praat te krijgen, zij hebben hem voor mijn neus voor mij geopend en ik kon meekijken. Had nog nooit een telefoon van de binnenkant gezien. Dat was zo gaaf, ik liep echt met een glimlach van oor tot oor naar buiten. Snel, goedkoop, betrouwbaar, helder, goeie service, klantvriendelijkheid , deze mensen hebben het allemaal. Telefoonmaken.nl is zeker om aan te raden!!

 by Nox
Telefoonwinkel Ede

De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn samsung met nieuwe scherm dezelfde dag ophalen. Ik ben zeer tevreden

 by Sander Blom
telefoon winkel ede

Het personeel dat ik gesproken heb doet zijn werk uit het hart. Mijn samsung werkt weer helemaal als nieuw.

 by Mees
iphone reparatie ede

Al jaren klant. De eigenaar helpt je professioneel. Hij is eerlijk en rekent een goede prijs.