Contact

Kruisstraat 92b
5612CK Eindhoven
Bel ons: 040 202 4703
Mail: info@telefoonmaken.nl

Wij repareren de volgende devices

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop

Bovendien leveren wij de volgende diensten

  • Sim-only
  • Vaste internet aansluiting
  • Verkoop Refurbished iPhones

Altijd dichtbij

Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd

Een service van hoge expertise

Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit

Openingstijden

Openingstijden Kruisstraat 92B

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 21:00
09:00 – 21:00
09:00 – 21:00
09:00 – 21:00
09:00 – 21:00
09:00 – 17:00
Gesloten

Ons verhaal

Telefoon reparatie Eindhoven
Opzoek naar telefoon reparatie Eindhoven? Bij telefoonmaken.nl kunt u verschillende soorten telefoon reparaties uitvoeren. In ons menu vindt u diverse smartphone types waaronder de meest voorkomende zoals iPhone en Samsung. Is uw telefoon scherm kapot, laadt uw batterij niet meer of gaat uw telefoon niet meer aan?

Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk gerepareerd wil hebben en u uw telefoon direct weer wilt kunnen gebruiken. Wij voeren vaak binnen 30 minuten een telefoon reparatie uit. Voor de meest gebruikelijk smartphones als iPhone en Samsung hebben we ruim onderdelen op voorraad om u direct van dienst te kunnen zijn. U kunt daarom zonder afspraak langs komen voor alle soorten reparaties. U kunt natuurlijk ook van te voren contact opnemen met ons en eventueel een afspraak maken. Wij zijn u graag van dienst. Tijdens uw reparatie kunt u rustig wachten onder genot van een kop koffie, thee of fris.

Reparatie prijzen

U kunt een in ons menu uw gsm selecteren. Op de pagina op de pagina kunt u de prijzen inzien van verschillende soorten reparaties die we uitvoeren. Mocht u niet direct weten welk reparatie u nodig heeft dan kunt u met uw gsm langs komen en kunnen we onderzoeken wat het probleem is. Vaak kunnen we u dit aangeven wanneer u uw ons aangeeft wat er aan de hand is. Mocht het een onduidelijke oorzaak zijn dan kunnen we erachter komen wat het probleem is door uw gsm te demonteren. Een onderzoek naar een onbekend probleem kunt u op wachten terwijl onze monteur dit uitvoert. U krijgt dan te horen welk reparatie uw telefoon nodig heeft. Indien gewenst kunnen we direct uw gsm repareren.

Kwalitatieve telefoon reparatie Eindhoven

Bent u opzoek naar kwalitatief telefoon reparatie Eindhoven? Bij telefoonmaken.nl Eindhoven bent u verzekerd van een gecertificeerde monteur en een goede eindresultaat. Onze monteurs hebben ruime ervaring en voeren dagelijks veel reparaties uit aan de meest complexe telefoons. Telefoonmaken.nl Eindhoven biedt de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. U betaald bij ons een scherpe prijs voor vakkundige reparaties. Voordat wij een restauratie volledig afleveren controleren we met u samen of uw telefoon het weer uitstekend doet betreft het onderdeel dat we hebben vervangen. Daarnaast krijgt u drie maanden garantie op het onderdeel.

Informatie over telefoon reparatie Eindhoven

Mocht u niet in de buurt wonen en een afspraak willen maken of informatie willen over telefoon reparatie Eindhoven dan raden we u aan contact met ons op te nemen. Onze monteurs beantwoorden graag al uw vragen en indien u wenst maken zij direct een afspraak met u voor uw telefoon reparatie. Contactgegevens en openingstijden vindt u bovenaan dit pagina. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen of direct langs komen met uw gsm.

Telefoon stuk? Bij telefoonmaken.nl kunt u direct langs komen voor een telefoon reparatie Eindhoven

Voor iPhone reparatie Eindhoven, Samsung reparatie Eindhoven of een ander soort reparatie in Eindhoven kunt u direct met uw gsm langs komen. U wordt direct te woord gestaan door een van onze medewerkers. Ook kunt u uw gsm direct te reparatie aanbieden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Eindhoven
Average rating:  
 13 reviews
by Sander on Telefoon reparatie Eindhoven
telefoon reparatie Eindhoven

Voor de zoveelste keer kom ik bij telefoonmaken Eindhoven voor een telefoon reparatie. Iedere keer dat ik kom is mijn gsm snel gerepareerd en kan ik weer verder met mijn werk. Ze houden rekening hiermee en dat is erg belangrijk als je veel op je telefoon werkt.

by Linda on Telefoon reparatie Eindhoven
Gsm reparatie Eindhoven

Gsm scherm vervangen voor goedkoop bij telefoonmaken.nl. Ik werd direct geholpen door een vriendelijke meneer.

by Redouan on Telefoon reparatie Eindhoven
Telefoon Reparatie Eindhoven

Ik heb 3 dagen geleden telefoon van me broertje laten maken de medewerkers waren heel erg vriendelijk tegen mij ze zeiden dat mijn telefoon over een half uurtje klaar zou zijn maar gelukkig was die binnen een kwartier al klaar want ik had haast. HARTELIJK DANK!

by Lucio Martens on Telefoon reparatie Eindhoven
iPhone reparatie Eindhoven

Mijn Iphone X was gevalen dus scherm kapot 1 week later laten reparen bij deze topers. Ze zijn snel goede en goede prijs en uitterrraad voor de prijs ook nog eens goede kwaliteit.
Echt een aanrader buiten dat ook nog een echt een goede service!

by betty on Telefoon reparatie Eindhoven
samsung reparatie eindhoven

Het aan en uit knopje van mijn s8 was kapot. ik heb hem voor een goede prijs kunnen laten maken bij het filiaal in Eindhoven. De service was top en de jonge die achter de balie stond was erg vriendelijk. Nogmaals Dank jullie wel telefoonmaken Eindhoven!

by Tonny on Telefoon reparatie Eindhoven
Gsm reparatie Eindhoven

Samsung touchscreen beeldscherm laten vervangen bij Telefoonmaken.nl Eindhoven. De prijs trok mij aan en de service was zeer goed. Voor een gsm reparatie raad ik deze winkel aan in Eindhoven.

by Rik on Telefoon reparatie Eindhoven
iPhone reparatie Eindhoven

Een zeer snelle service en zeker de goedkoopste iphone reparatie winkel van Eindhoven.

by Marloes on Telefoon reparatie Eindhoven
telefoon reparatie Eindhoven

Ben voor gsm onderdelen bij Telefoonmaken.nl binnen gelopen en ontdekte dat ik bij hen voor een complete reparatie bijna evenveel kwijt was als de onderdelen zelf. Dan is de keus natuurlijk makkelijk. Ik heb mijn mobiel meteen laten maken

by Bart on Telefoon reparatie Eindhoven
Smartphone repratie Eindhoven

Reparatie smartphone laten doen. Hier kreeg ik ook nog eens garantie bij en ik was voordelig uit. Meer wensen had ik niet.

by Yorck on Telefoon reparatie Eindhoven
IPhone Reparatie Eindhoven

Ze zijn goed en goedkoop met iphone reparatie. Ik heb eerst links en rechts info opgevraagd alvorens telefoonmaken.nl in Eindhoven te hebben bezocht. Een aanrader dus

by Adel on Telefoon reparatie Eindhoven
Gsm reparatie Eindhoven

Telefoon accu laten maken bij Telefoonmaken.nl in Eindhoven. Ze zijn snel en hebben mijn telefoon accu professioneel vervangen.

by Sandy on Telefoon reparatie Eindhoven
scherm reparatie Eindhoven

Ik heb bij telefoon maken Eindhoven mijn telefoon scherm vervangen. Ik kan niks anders zeggen dan top reparatie service.

by Ellen de Roy van Zuijdewijn on Telefoon reparatie Eindhoven
iPhone reparatie Eindhoven

Telefoonscherm na val iphone gebarsten, snelle service en super aardig personeel.
Tevens is de prijs redelijker dan als je naar een apple winkel zou gaan voor dezelfde reparatie.
Kortom: deze shop is een aanrader!