Telefoonmaken Geldermalsen

Contact

Rijksstraatweg 22
4191SE Geldermalsen
Tel: 06-2892 5142
Mail: info@telefoonmaken.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 21:00
09:30 – 18:00
Gesloten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Geldermalsen
Average rating:  
 7 reviews
by Colette on Telefoon reparatie Geldermalsen
Telefoonwinkel geldermalsen

Ze zijn accuut aan de telefoon scherm reparatie begonnen nadat alles was uitgelegd en besproken. Personeel staat meteen voor je klaar en tonen oprechte interesse en zijn begripvol

by Emmy on Telefoon reparatie Geldermalsen
Telefoon reparatie Geldermalsen

Mijn telefoon scherm was helemaal verbrijzeld toen mijn ex hem tegen de grond had gegooid. Mijn broer heeft zijn telefoon eerder bij telefoonmaken laten repareren. Ik heb hem ook maar hier gebracht en achter gelaten en ben hem de maandag daarna gaan halen. Erg te vrede ben ik over de kwaliteit en de prijs dat ze mij hebben gegeven in Geldermalsen.

by Silvia on Telefoon reparatie Geldermalsen
Telefoonwinkel geldermalsen

Ik ben vaker bij telefoon maken geweest en altijd netjes geholpen. Nu voor een glas vervangen en weer goed vervangen. Vond dat het tijd werd dat ik ook een reactie achter laat met mij ervaring

by anton on Telefoon reparatie Geldermalsen
Telefoon reparatie Geldermalsen

Ik heb de scherm en achterkant van mijn telefoon laten maken in Geldermalsen. Ik moest daar voor werk zijn, ik ben schilder, en ik had hem van de ladder laten vallen.

Schrok zo erg dat de klant mij zelfs een kop koffie heeft aan geboden om weer op adem te komen, zij ze hahaha. Nou ik ben even op en neer gereden naar telefoonmaken in Geldermalsen en tegen de avond voor dat ik naar huis reed, ging ik daar even langs om hem op te halen. Herkende mijn telefoon bijna niet meer terug. Dat komt waarschijnlijk omdat ik hun heb gevraagd om de kleur te veranderen haha en nu is ie mooi zwart. Er werkte een top team van gezellige vriendelijke mensen.

by Rick on Telefoon reparatie Geldermalsen
iPhone reparatie Geldermalsen

Top service! Binnen nog geen kwartier gemaakt en zeker de goedkoopste in Geldermalsen.

by Ineke Corderaad on Telefoon reparatie Geldermalsen
Telefoon Reparatie Geldermalsen

Snelle service, vriendelijk personeel, behulpzaam en denken en doen in het belang van de klant. Erg veel dank voor de dienst!

by Niels Coolen on Telefoon reparatie Geldermalsen
iPhone reparatie Geldermalsen

Eerlijk iphone reparatie winkel. Je kunt een goede, snelle en goedkope service krijgen. Ze werken gewoon met no-nonsense. Dat geeft meer zekerheid.